![]() |
Re: Cumpar Dacia 1300
dai click aicea http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...400-91044.html
|
imi pare rau ca am postat de 2 ori dar netu asta
|
UP!
Buna! Si eu sunt interesat de DACIA 1300,preferbil frantuzoaica,fara sudura in caroserie si gauri in podele praguri.pasionat,ajunge pe maini bune. Ma adresez in special celor care au asa ceva bine pastrat,fara modificari de 1310. Toate elementele si ornamentele specifice modelului,interiorul curat,pastrat cat mai original . Astept cu interes eventuale oferte,adresa mea de mesanger si mail:[email protected]. Culori preferate ar fi cam tot in afara pe cat posibil de alb :). Va multumesc si astept eventuale oferte cu interes. Sunt din Timis. PS: Ideal ar fi daca pot gasi masini prin zona sau macar in partile invecinate vestului. Cu stima Toader Vladimir |
LATER EDIT:
As prefera una din perioada 70-75 dar nu ma dau in laturi nici de la una mai noua gen 75-80 sau chiar modelul de 1300/1310 cu stopuri duble (si ornamenteul acela de aluminiu pe usa de la portbagaj,faruri de 1310 (cu masca subtire la radiator),bare cromate de tip D 1310 (1310 primul model,daca nu ma insel lansat lainceputul aniilor '80). Referitor la potentiale dacia 1310 sau 1300 din fabricatie cu elemente de 1310.Primul tip ma intereseaza doar daca este pastrata ASA CUM A FOST MODELUL si desigur ingrijita,curata.( http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/...a1310_1979.jpg) (http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/...310_1979_1.jpg ). Exclus orice modificari sau elemnte de :http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/...a1310_1983.jpg Cu stima, V.Toader PS: astept oferte chiar daca nu se incadreaza chair 100% cerintelor dar cu speranta ca se apropie cat mai mult posibil ;) |
sincer, mi se pare k sunt niste greseli la anii acelor modele din pozele postate de tine. Primele doua nu cred k sunt fabricate in '79, in '80 ink era 1300-le clasic, are un vecin de la sat in stare f buna, putini km(30-40.000), n-a vrut sa mi-l vanda, l-a radiat..si-l tine in garaj de altfel unde sta de cand o are el de noua, plus k taica-miu a avut 1310 cu ornament negru pe capota portbagaj (+aeisirea montant C oblica) si era din '83, deci ultima poza e model MLS, si iarasi e gresit anul, acesta aparand dupa '85 cred....
oricum stim ce vrei..de fapt toti vrem (care vrem dracii vechi) aceeasi chestie k tine :-P :D:D:D:D |
Da pozele au anii gresiti dar asa am gasit pentru exemplificare,pe Internet...in graba.
|
Quote:
PS: culoarea? |
UAP!...............
|
am eu un 1300 din 73...dar te costa 5000 E...totul original, piesele sunt Made in France...practic un Reanult 12
|
Quote:
E dupa Lugoj, oricum..deja e radiata la domiciliu, e alba si am vrut eu s-o cumpar..dar nah..o tine...de dragul nush cui..k ar fi vrut 20-30mil pe ea:rolleyes2 :???: :lol: eu i-am oferit o farama, cat merita vechimea ei :-P |
Quote:
Nu-mi permit sa comentez dar ca o parere as spune ca si un Mercedes din aceeasi perioada este de gasit cu acelasi pret si chiar muuuult mai ieftin sau alte marci mai cu "staif" dar care nu ma intereseaza. Dacii mai vechi decat cea din 73 am auzit ca s-au dat la pret de 1000,1100 si am vazut pe Internet incercari "la rezistenta" pentru preturi mai mari dar care deocamdata nu s-au concretizat in sensul vanzarii efective.Atat as fi dspus si eu sa ofer 1000,1100 E acceptand eventual un carfil in loc de Solex sau alte briz-briz-uri care trag la pret.Am avut dacia din 80 romneasca 100% si am fost foarte multumit de ea,am avut accident din pacate :cry: .Masina imi trebuie pentru mine,nu ma intereseaza sa fie chiar 100% originala (cu exceptia tablariei) ca oricum nu am de gand sa o vand vreodat'sa nu aiba modificari..atata tot.Sunt un om simplu,imi trebuie o 1300 (dupa parerea mea singura dacie mai reusita si care chiar imi place de cand ma stiu :lol: ,in care sa ma simt bine,sa-mi fac si drumurile de care am nevoie dar sa ma si ocup de ea asa cum trebuie.Un fel de limuzina se poate spune a omului simplu.Tot ce sper este sa ai grija de ea si daca o vei vinde as putea chiar sa fiu oarecum sigur (si nu vreau deloc sa par ironic in vreun fel) ca va mai trebui umblat la pret. :blink: |
UP.........
|
Reconditionarea unei Dacii 1300 costa in jur de 3000 E. In alta ordine de idei nimeni nu cumpara o Dacie 1300 pt performante...ci pt ca intruchipeaza spiritul unei generatii...asa cum a fost ea...La fel si in Germania de Est...cine da bani grei pe un Traband Chic reconditionat...nu o face pentru performantele Trabantului...ci pt ceea ce reprezinta ca ideologie si semnificatie culturala, simbol , lifestyle etc.
un amator de Dacie 1300 originala..e de admirat :???: |
Desigur,o reconditionare costa si cei carora le plac daciile claice si se ocupa de ele sunt de apreciat!Stiu si eu..poate am noroc de cineva care are o dacie pastrata cat de cat bine si care nu necesita o reconditionare de amploare.De restul ma ocup eu.Mai sunt pe la batrani dacii pastrate cu ulei in tablarie,ingrijite,intretinute,chair daca nu perfecte.Asadar,adaca mai stie cineva asa ceva astept cu interes ([email protected])
|
UP.........
|
up .. up .. up ..:ciggy:
|
Up........
|
Update....
|
UP................
|
Va PUP.........
|
chiar nu are nimeni o "batranica"?Poate stiti cineva care are si ma puteti pune in legatura
|
up..........
|
|
te intereseaza o dacie 1310, din 1985...ii fac niste poze si ti le pun....e ceva original.......cam pe la 650 euro...
|
sal, am o batranica din 1979 [ originala] , i/am pus doar jenti de aro 10 , 450 euro !!!!!!!!!!!!! [email protected]
|
|
Quote:
unii nu inteleg nici romaneste :???: |
DACIA 1300,preferbil frantuzoaica,fara sudura in caroserie,FARA gauri in podele praguri,ajunge pe maini bune.
Fara modificari de 1310. Toate elementele si ornamentele specifice modelului,interiorul curat,pastrat cat mai original . mail:[email protected]. Culori preferate:in afara pe cat posibil de alb . Din Timis. PS: Ideal masini prin zona sau macar in partile invecinate vestului. Cu stima Toader Vladimir Pana cum singura care s-ar incadra ar fi cea visinie prezentata ceva mai sus.eu am gasit o dacia din 71 gri 83,anuntul ramne in continuare valabil pentru un prieten!I-ar palce de cea visinie dar cere pe ea putin mai mult decat merita. |
visinia nu mai este chiar 100% originala din ce am vazut pare a fi o dacie din perioada 71-72.Cu frana de mana sub bord s-au facut pana in 72 inclusiv din cate stiu eu.
Deci: -nu mai are ariple fata originale (cu becurile laterale si inscreipta UAP) -multe componente de la motor nu mai sunt cele orignale franceze -Carburatorul Carfil (nu Solex) -A mai fost putin lovita Ar merita zic eu in jur de 1000 euro. In fine,nu am treaba,mai sunt si altele..eu atata as oferi.Sper sa nu se super cel care o vinde.Dupa pret banuiesc ca nu e primul proprietar. |
TO boboc_bobocik . Daca dacia din 85 arata ca asta:http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/...a1310_1979.jpg
ma intereseaza.daca e din aia cu masca groasa si eleron de guma la spate nu ma intereseaza (de la astea din urma cu inceput daciile sa fie urate) |
Deci cautarea se extinde si la primul model de 1310: http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/...310_1979_1.jpg
SAU DACIA LIBERTA CINE ARE!! http://quantum.leconomicsv.ro/mikey/..._1320_1987.jpg cu condita sa fie extrem de bine ingrijita si tablaria BETON. MESSUL meu este vladimir_pc (Ym) |
UP................
|
Uuuuuuuuuupppp!
|
S-a gasit,topciul se poate inchide!:lol:
:wave: |
Quote:
|
Quote:
|
Nu te intereseaza Dacia 1300 din 1982 cu motor si caroserie originale, culoare alba, stare buna de functionare, 4 viteze, 2 proprietari? Sau sti pe cineva interesat?
|
poze ?? pret ???
|
salut.poze gasesti la anunturi-auto.ro la rubrica dacia 1300. este un break rosu cu nr de iasi. ceva rugina pe dedesupt. pret aprox 3000 ron si asta din cauza starii tehnice care este destul de buna(am investit destul de mult in masina). nu am intervenit asupra caroseriei. a fost revopsita de fostul proprietar.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning