![]() |
Re: Golf III - 1.6 '96
ce se mai aude cu masinuta ? ;D
|
Masinuta e ok , merge ! N-am treaba , motorul merge perfect cu exceptia relantiului care tremura (problema asta o am de cand am luat masina) , am caldurica de stau in chiloti (ca tot a venit frigul) vreau sa-i fac bucsaraia acum dar momentan nu prea am bani . Oricum , acum merg prea putin cu ea doar atunci cand vin acasa.
|
Ti-am urmarit tot topicul, imi place masinuta, o sa te urmaresc de acum in colo :)
Bafta! |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pun si eu o intrebare mai off ,e si masina tatalui tau de nu o iei cu tine?sau e doar a ta? :)
|
Quote:
Cand o sa rezolv cu bucsaraia o sa o iau la Bucuresti pentru ca am vorbit deja cu cativa prieteni si sunt de acord sa mergem impreuna si asa ne "scoatem" la bani . (undeva la 15-20 de lei maxim). Plus de asta daca ar fi fost masina tatalui nu avea problemele pe care le are acum ..eu nu am banii necesari sa o aduc in starea in care vreau si fac ce pot , cum pot si cand pot . |
3 Attachment(s)
Oare de astea v-am pomenit ?
Stiu ca nu sunt cine stie ce insa imi sunt de mare folos. :d A , da! Si iubitele mele :)) |
2 Attachment(s)
Sa spunem ca a venit mosul :d
|
Sa-l trimiti pe Mos Craciun al tau si la altii :lol:.
Arata bine masina, poate in primavara vine Iepurasul cu o suspensie sport. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si a mai adus Mosul ceva :d
|
5 Attachment(s)
Am inceput sa ma ocup de interior si am cumparat cate ceva :
-geam plafoniera (mi-a dat plafoniera intreaga ) -nuca schimbator originala Golf III -plasticul din continuarea plafonierei -plasticele alea de la sigurante -grile aer complete A , da ..am dat 20 de lei pe toate :))) |
3 Attachment(s)
Revin cu ceva noutati :d
-am montat toba -suspensie sport reglabila - fata + bielete antiruliu + pivoti (urmeaza montate) -marginea numarul alba |
Quote:
|
Quote:
|
|
10 Attachment(s)
Am revenit cu cateva poze. Ca noutati am vopsit buza de la bara fata neagra si am renuntat la codita de rechin.
|
Dupa mult mult timp postez ceva aici pe topic. Masinuta a suferit cateva modificari , revin maine cu poze si detalii !
|
1 Attachment(s)
Cam asta e masinuta acum. A primit urmatoarele:
-suspensie sport reglabila fata -bielete antiruliu -pivot stanga -placute frana -cauciucuri fata - spate Chiar daca suspensia spate este cea originala masina e foarte stabila. Urmeaza sa o las si pe spate si sa ma ocup de exterior. |
2 Attachment(s)
25.08.2014
|
SE VINDE! PRET 1200 DE EURO , USOR NEGOCIABIL!
0761134956 - Andu |
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning