![]() |
re: Proiect EXL1500R - SPARTACUS
Ce problema a avut azi GTR-ul la Tulcea la dre de nu a participat
|
3 Attachment(s)
GTR-ul a participat doar la calificarile de Sambata unde a realizat 9,04sec deoarece din pacate Duminica un element al cutiei de viteze a cedat.
|
Pacat ca sa defectat ca Duminica ma asteptam la 8,8 sec si cu gtr
|
Stai linistit, nu ai fost singurul care se astepta la 8,8 sau chiar mai jos.:-)
Oricum daca tu ai fost dezamagit iti poti inchipui cam cat de "entuziasti" am fost noi, insa asta este performanta implica si astfel de momente neplacute. |
Cam asta a fost la Tulcea pentru noi....
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/M0ZiX2WOhns" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Scuzati calitatea slaba a filmuletului :)
<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10152051322434325" width="1280" frameborder="0" height="720"></iframe> |
Multumim frumos Lascarica, orice filmulet e binevenit pentru arhiva noastra :-).
|
1 Attachment(s)
Pregatiri pentru weekend.....:-)
|
1 Attachment(s)
In acest weekend "atacam" Thiva si poate un nou timp foarte bun :-) .....
|
apareti si la Tulcea?
|
Daca totul decurge cum ne dorim asta ar fi intentia.
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5cAOl...r_embedded#t=0 "serviti pana e cald"
felicitari exelixis:twisted: |
5 Attachment(s)
In mod oficial declaram ca am facut-o lata din nou: Exelixis Motorsport detine din nou recordul european pentru Nissan GTR R35 atunci cand vine vorba de drag racing.
Recordul a fost realizat in weekendul ce tocmai a trecut cu proiectul EXL1500R, iar timpul inregistrat oficial este de 8,55 secunde. In zilele urmatoare, vom incerca sa va oferim cat mai multe detalii legate de obtinerea acestui nou record. |
Nu cred că mai este nevoie de niciun comentariu. Imaginile au fost cat se poate de concludente. Felicitări. Este clar că este un proiect gāndit, care acum aduce rezultatele scontate.
|
Bv ROMANIA,ma bucur pentru reusita voastra,sunt mandru ca sunt roman,v-am vazut live la Thiva ati fost nemaipomeniti.Cand mai am ocazia sa va mai vad in Kopaida?
|
@ aldo_ufc - multumim frumos! e adevarat ca este un proiect dezvoltat pe o perioada relativ lunga in care am investit foarte mult timp, munca, rabdare si nu in ultimul rand bani insa toate acestea ne-au fost rasplatite cu un rezultat de exceptie pe care fara a ne supraestima consideram ca putem sa-l imbunatatim.
@ Andryko - ne bucuram sa aflam ca v-am putut oferi un motiv de bucurie si mandrie si speram sa putem repeta istoria. Cand vom mai fi prezenti la o cursa in Grecia nu stim in acest moment, dar cu siguranta atunci cand se va intampla vom anunta din timp. |
1 Attachment(s)
"Mici" verificari inainte de Tulcea :lol:
|
Felicitari pentr-u timul obtinut azi la Tulcea de 8,4 sec
|
Din pacate sau din fericire, am reusit sa ne "faultam" singuri, batandu-ne recordurile mai repede decat apucam sa le prezentam asa cum se cuvine.
Cu scuzele de rigoare va prezentam acum filmul de prezentarea al recordului anterior (8,5sec) stabilit in Grecia urmand cat de curand sa prezentam si noul record stabilit la Tulcea de 8,4secunde.:-) <iframe width="480" height="360" src="//www.youtube.com/embed/4akPsNPPheY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
2xFelicitari !! De curiozitate ce timp a scos locu 1 , daca am vazut bine Theo a iesit pe locul 2!
|
vht-ul nu mi s-a parut pus cum trebuie si pus cu economie. pe dreapta era mai mult ca pe stanga, pista avea denivelari. masina cred ca in conditii optime ar merge mai tare, desii rezultatul este exceptional! sa obtii record, dupa record chiar este foarte greu, chiar meritati toate laudele!
|
@ tache_mache - cel mai bun timp a fost de 8,1 secunde fiind inregistrat de un funny-car
@ TSC-Us - cand vine vorba de suprafata de concurs cam intotdeauna e loc de mai bine insa important e sa te adaptezi conditiilor oferite, ceea ce se pare ca am reusit destul de bine. :-) |
va asteptati sa doborati IAR recordul?
mii de felicitari. unde gasim poze si filme de la tulcea? am cautat pe site, dar nu am gasit. |
Quote:
|
@ law53 - daca reusim sa ne imbunatatim recordul anul acesta ramane de vazut, ar mai exista o oportunitate in Noiembrie dar inca nu e nimic batut in cuie.
Poze si filmuletul de rigoare cu recordul speram sa postam in cateva zile. |
ridicati stacheta din ce in ce mai sus si nu poate sa se tina cu voi, "mai nimeni".
|
Depinde ......pentru noi principalul adversar este cronometrul, nu o persoana sau o firma.:-)
|
Am vazut ca la ultimele curse ati folosit un esapament central in locul celor 4 din lateral. Este mai eficient asa ajuta mai mult la cresterea de putere fata de cele clasice?
Bafta |
esapamenul trebuie sa fie cat mai scurt cu putinta si cat mai drept. cu cat are mai putine curbe cu atat mai bn. asta conteaza ca in cazul de fata cand este totul la extrem.
|
Intr-adevar pentru noul nivel de performanta a fost necesara adoptarea acestei solutii de evacuare directe cu diametrul majorat.
In curand va urma o cosmetizare a partii finale a traseului de evacuare pentru a reveni la cele 4 tipsuri. |
In sfarsit am reusit sa ne facem suficient timp incat sa finalizam prezentarea video a recordului stabilit la Tulcea pe 22 Septembrie.
Speram sa fi meritat asteptarea :-) <iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/_aRcCsYtt-s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
16 Attachment(s)
.........
|
Mi se pare mie sau masina atinge putin cu evacuarea/diferentialul spate de pamant in primele 2 trepte?
|
La una din plecari din neatentie suspensia a ramas pe setarea Comfort si de aceea masina la plecare a "fandat" mai mult decat era cazul.
|
1 Attachment(s)
Rezultatul este acum recunoscut oficial si la nivel mondial. :D
http://www.gtrlife.com/forums/topic/...mile-rankings/ |
1 Attachment(s)
Pentru a vedea despre ce este vorba, va invitam sa cumparati numarul din Octombrie al revistei TopGear. 8)
|
Ar fi frumos sa mergeti si voi in Grecia la Moscow Unlim.
|
Sunt la Atena acum, ar fi frumos sa bifeze Unlim+
|
am vazut pe FB ca czr merge incolo , si am zis ca nu e o ocazie de ratat asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning