Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Old School (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school.html)
-   -   <My Car> Opel Manta (https://forum.4tuning.ro/647-masina-mea-old-school/376899-my-car-opel-manta.html)

AdamRs50 09-07-13 10:40

Re: <My Car> Opel Manta

6 Attachment(s)
multumesc ford...dar inainte sa te pripesti asteapta rezultate... caci recoditionatul tablei nu o voi face eu. Strang bani si o duc la o ruda din cluj care e tinichigiu cu experienta in asa ceva si tot ce inseamna tabla la el o voi reconditiona si modifica....asta in maxim 3 luni sau mai repede pana atunci ma ocup de alte cele. Deci daca ai putea te-as ruga sa te abti de la comentarii de genu asta.

Intre timp vreau sa ii multumesc unui baiat pe nume Valentin care a fost foarte de treaba si mi-a trimis niste oglinzi engelmann si inca alte maruntisuri!!!!!! Am uitat sa precizez....nu a cerut nimica pentru ele asa deci am platit doar taxa postala...Sa traiesti Valentin!!!!!!

Stopurile le-am cumparat de la userul addylepo de pe Ascona B. Si astea vor suferii niste modificari.

florin_cars 10-07-13 02:14

Ahh, 2 seturi de stopuri, mai mult decat iti doreai :)
La fel si oglinzile. :D

AdamRs50 10-07-13 11:57

....pai can d ma pun pe treaba ma pun...si vreau sa am rezerve in caz de ceva!!! :D

Ford_V6 10-07-13 12:55

Quote:

Deci daca ai putea te-as ruga sa te abti de la comentarii de genu asta.
Spor la treaba !

AdamRs50 11-07-13 10:55

Mercy!!

claumob 04-08-13 05:25

1 Attachment(s)
Spre si catre comparatie....
Nimic mai mult!

paul bmw 04-08-13 19:13

fain proiect,bafta cu el sper sa-l vad la anu prin oras!!!
bafta!!

AdamRs50 05-08-13 21:26

deocamdata proiectu se misca incet dar sigur...saptamana asta sau ce vine ma aleg si cu niste praguri misto si asa usor usor strang bani sa o duc la sudor/tinichigiu!!!!

paul bmw 06-08-13 08:49

tu nu te grabii,incet sunt altii ca fac asa o lucrare in ani de zile ,important este sa o faci bine!!

AdamRs50 07-08-13 22:08

mercy de incurajari! Bine inteles ca vreau o treaba facuta ca la carte de accea si dureza asa mult...sa speram ca la anul voi participa si eu la evenimente cu ea

Alex_19Mig 31-08-13 08:23

[QUOTE=AdamRs50;5522379].. caci recoditionatul tablei nu o voi face eu. Strang bani si o duc la o ruda din cluj care e tinichigiu cu experienta in asa ceva si tot ce inseamna tabla la el o voi reconditiona si modifica...QUOTE]

Un detaliu foarte intresant de care sunt si eu inteesat as vrea detalii desre aceasta persoana daca se ocupa si de vopsitorie.

AdamRs50 31-08-13 19:53

[QUOTE=Alex_19Mig;5561103]
Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5522379)
.. caci recoditionatul tablei nu o voi face eu. Strang bani si o duc la o ruda din cluj care e tinichigiu cu experienta in asa ceva si tot ce inseamna tabla la el o voi reconditiona si modifica...QUOTE]

Un detaliu foarte intresant de care sunt si eu inteesat as vrea detalii desre aceasta persoana daca se ocupa si de vopsitorie.

dupa cate stiu el nu vopseste doar pregateste masina de vopsit... daca vrei iti dau adresa lui si un numar de telefon ca sa il contactezi.

AdamRs50 31-08-13 23:12

1 Attachment(s)
uitati un mic teaser...sa vedem cina isi da seama ce si unde va fi...;) o sa pun si un filmulet si niste poze cand va fi gata.... Doar ata pot spune ca nu e facut de mine:D

florin_cars 01-09-13 02:33

Nenorocitule, ce-i aia ? Ce sa.ana a-ti facut acolo, ma copchii ? Ce reprezinta ?

Il pui la baza ceasurilor de bord, sau si mai interesant(stil Dacia 1310 imbunatatita, CN1) la oglinda centrala. Ca asa e cam mica, daca era mai gigant, eu o atarnam sub luneta, pe polita si bagam niste mesaje mai perverse pt domnii/..soarele de CS si B, care cred ca drumul e doar al lor, ca daca le zic din gura, n-aud, nu vad..nu ca le-ar pasa catusi de putin :rolleyes2 :lol:

Alex_19Mig 01-09-13 09:27

[QUOTE=AdamRs50;5561498]
Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 5561103)

dupa cate stiu el nu vopseste doar pregateste masina de vopsit... daca vrei iti dau adresa lui si un numar de telefon ca sa il contactezi.

Da,mersi.

AdamRs50 18-11-13 12:48

bun...revin cu noutati... deocamdata proiectul va stagna putin probabil pana in primavara cand ma voi apuca serios de treaba. Intre timp a intervenit alt proiect ce va fi dezvaluit la momentul potrivit.
Pana atunci mai adunam ceva piese ceva informatii si la primavara o vom trezi din somnul ei si ma apuc de treaba!
Intre timp am sa mai revin cu cele cumparate

florin_cars 18-11-13 13:35

nevoie de ceva piese din UK pt Manta ?

AdamRs50 21-11-13 17:30

bae bine ca zici... o sa am nevoie de ceva bucse powerflex sau cum se zice...am gasit eu siteul am discutata cu ei numa sa am banii si iti trimit sa imi cumperi alea si cand vi in tara rezolvam....

Apropo si prin aceasta cale iti urez CASA DE PIATRA!!!!!!! :P

florin_cars 21-11-13 17:54

Multumesc !!

e posibil sa le pot trimite cu Atlassib, trece pe langa orasul unde stau, e mai greu cu transportul meu pana la autostrada, dar vedem cum facem, principalul e sa le procuram :)

BOGDAN_UWW 24-11-13 11:36

inca o masina clasica in arad :D spor la treaba colegu !

florin_cars 25-11-13 15:48

inca mai multe, doar eu am dat anul acesta 6 masini la AR si am mai dus una(ca intermediar)

AdamRs50 04-12-13 10:28

7 Attachment(s)
inca o noua achizitie pentru viitor.... un carb dublu corp WEBER de 45...urmeaza si celalat sper ca cat de curand.
Desii am zis ca nu mai fac nimic la ea totusi m-am pus sa mai curat ceva boschit si ceva rugina de pe ea, fiind in garaj si fiind ferita de ploaie.

florin_cars 07-12-13 03:02

pffff, trompeta :twisted:

john17 07-12-13 08:32

Astea de obicei se cumpara si vand pereche. Iar daca 40-uri sunt relativ usor de gasit si, tot relativ, ieftine, deja 45 si mai mari sunt raritati cu pret in consecinta. Bafta in gasirea unui fratior la asta din poze, o sa ai nevoie!

dre73 07-12-13 08:36

Quote:

Originally Posted by john17 (Post 5626901)
Astea de obicei se cumpara si vand pereche. Iar daca 40-uri sunt relativ usor de gasit si, tot relativ, ieftine, deja 45 si mai mari sunt raritati cu pret in consecinta. Bafta in gasirea unui fratior la asta din poze, o sa ai nevoie!

asa m-am gandit si eu cand l-am vazut dar poate de unde l-a luat pe asta exista si fratioru.oricum frumoasa achizitie!

florin_cars 07-12-13 13:09

eh, se vand si pereche si separat pt masinile cu 6IL unde se pun cate 3, deci undeva, candva vei gasi si unul singurel.

AdamRs50 07-12-13 21:46

nu imi fac griji sa gasesc o pereche...dar de asta am facut rost intr-un fel la care nu puteam sa zic "nu" pe ebay in UK am gasit si pe bucata dar deocamdata am pe sa stric banitii. Vorba aia vin sarbatorile!

AdamRs50 05-02-14 19:57

18 Attachment(s)
Am o surpriza... bine inteles ca nu m-am putut abtine si am facut-o din nou:D opel manta caroserie in stare foarte buna...dar fara motor:) 1978 daca nu ma insel dar saptamana asta primesc actele si va zic exact. sper sa va placa si promit ca va mai anunt cum fac mai departe

Printre care jantele, eleronul si plasticul de pe luneta de de vanzare ...astept oferte;) apropo sunt originale!!!!!0727934109

AdamRs50 05-02-14 19:58

aaaa...si scaunle recaro sunt de vanzare!!!!

manta79 08-02-14 19:35

de foarte mult timp nu am mai vazut pe cineva sa lucreze la o manta B,asteptam cu nerabdare fiecare operatiune de restaurare, :-P
la mine mai trebuie sa astepte barca<manta>
:rolleyes2

20 her 09-02-14 10:28

Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5660417)
aaaa...si scaunle recaro sunt de vanzare!!!!

la ce pret?

florin_cars 12-02-14 06:10

Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5660416)
Am o surpriza... bine inteles ca nu m-am putut abtine si am facut-o din nou:D opel manta caroserie in stare foarte buna...dar fara motor:) 1978 daca nu ma insel dar saptamana asta primesc actele si va zic exact. sper sa va placa si promit ca va mai anunt cum fac mai departe

Printre care jantele, eleronul si plasticul de pe luneta de de vanzare ...astept oferte;) apropo sunt originale!!!!!0727934109

Pffff, "N-am fost acolo..." s-o car si pe asta :D
In prima faza cand am vazut jaluzeaua lunetei, mi s-a parut ca e vorba de un hatch :-P

AdamRs50 18-03-14 22:15

florine....cum dau eu de tine?:)

florin_cars 20-03-14 22:58

am raspuns pe faceBOC :lol: si voi trimite si o scrisoare electronica curand cu detalii..;)

florin_cars 24-09-14 01:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdamRs50 (Post 5681751)
florine....cum dau eu de tine?:)

Adam, acum(de cateva luni) nu mai dau eu de tine, ai disparut complet de pe net, ce-i cu tine mai baiatule?

Am un manual Haynes pt Opel Ascona B/Manta B si nu stiu cine este cel mai interesat de el, tu, altii..?!

Vrei ceva din UK de pe ebay sau alte siteuri?

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning