Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Participanti 2D brush (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37561-participanti-2d-brush.html)

!41! 06-04-07 17:31

Re: Participanti 2D brush

Originally Posted by !41!
locul 2 intre cei care fac masini la nivelul unui copil de gradi

Daca tot suntem aproape unul de altul (ARAD) te invit la o cafea ,sunt deschis la sfaturi si idei :lol:

ce klumea mai iau si bataie poate:lol:
e total nefinisata masina aia scuza ma ca ti spun!
nu e vb de idee e doar ca finisaj. asa aratau primele mele masini in paint.

criss 06-04-07 17:40

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 837271)
Originally Posted by !41!
locul 2 intre cei care fac masini la nivelul unui copil de gradi

Daca tot suntem aproape unul de altul (ARAD) te invit la o cafea ,sunt deschis la sfaturi si idei :lol:

ce klumea mai iau si bataie poate:lol:
e total nefinisata masina aia scuza ma ca ti spun!
nu e vb de idee e doar ca finisaj. asa aratau primele mele masini in paint.

Stai linistit ca nu sunt BAU-BAU,invitatia a fost sincera ;) ,nu ma atac la critici si chiar doresc sa-ti vad lucrarile.
Nu sunt expert la finisaj in brush,urmaresc doar ideea,iar finisajul de calitate se regaseste pe masina reala la care folosesc ideea.

budeanudragos 06-04-07 18:52

PT ADY9005 pls daca se poate as vrea si eu,la o rezolutie cat mai mare,originalul de la civic ca imi place de imi vine sa "plang"......PLS :-D

morghen 06-04-07 19:01

Quote:

Originally Posted by !41! (Post 837271)

ce klumea mai iau si bataie poate...

mai shtii...te rishti ?

e penibil sa va vad certandu-va pentru un rahat de premiu...sau eu stiu ce....nu e total vina voastra...dar nah....atzi putea shi voi sa va abtzinetzi.

shantzu 06-04-07 19:42

nu ne certam pt premii ;)
ne certam pt ca si-au batut joc de munca noastra a doua oara ;)

P.I.M.P boy 06-04-07 20:27

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 837429)
nu ne certam pt premii ;)
ne certam pt ca si-au batut joc de munca noastra a doua oara ;)

adevarat REspect Shantzi

RA_2fast4u 06-04-07 20:53

Opriti-va ma!! doamne ce face miza din oameni!

Felicitari castigatorilor indiferent de criteriile cum au fost jurizate, important e ca s-au oferit premiile si cuiva ia fost rasplatita munca! Restu cei care nu se gasesc printre premianti stati linistiti si multumiti-va ca lucrarile voastre au fost admirate de atatea persoane si ati mai castigat si voi ceva experienta ;)

Prin acest post nu vreau sa arat ca aceasta era viziunea mea asupra podiumului (atat aici cat si la restul categoriilor!) !

Data viitoare ar fi interesant inainte de concurs sa vedem modul de jurizare, ceva de genu:
-Realism 20 pct
-Realizare 20 pct
-Respectarea temei 15 pct
-Idei inovatoare 15
-Look general al lucrarii 30

Sau ceva de genul pentru ca sa stim exact ce si cum si cum sa ne orientam...

Felicitari inca odata castigatorilor si 4tuning :)

BMWfan 07-04-07 07:18

locul 1 a fost meritat pe deplin,e misto masina,pragul nu prea e pe gustul meu dar in rest jos palaria

AdY9005 07-04-07 16:37

1 Attachment(s)
stock-u ........

SUPAPA_Jr 08-04-07 12:28

Ba da ce drq ma nene....va ***i pe voi atat...ba....conteaza calitatea nu cantitatea...ma rog...se putea mai bine dar...deh...vtuning in Romania...asa se intampla si pe alte forumuri...ca ce asa putin...masina are linie???atunci merita locul pe care este!

Kolegosu' 24-04-07 00:33

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 841256)
Ba da ce drq ma nene....va ***i pe voi atat...ba....conteaza calitatea nu cantitatea...ma rog...se putea mai bine dar...deh...vtuning in Romania...asa se intampla si pe alte forumuri...ca ce asa putin...masina are linie???atunci merita locul pe care este!

Nervosule te gandesti la o cura cu Xanax? Succes! Cat despre concurs felicitari tuturor celor ce au participat. pufy masina aia este incredibil de frumoasa felicitari mestere. Succese tuturor...

Cobra2007 04-05-07 02:01

Felicitari Pufy:D Bine lucrat ! A iesit super marfa nissanu....felicitari inca odata:D

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning