![]() |
Re: Participanti 2D brush
Originally Posted by !41!
locul 2 intre cei care fac masini la nivelul unui copil de gradi Daca tot suntem aproape unul de altul (ARAD) te invit la o cafea ,sunt deschis la sfaturi si idei :lol: ce klumea mai iau si bataie poate:lol: e total nefinisata masina aia scuza ma ca ti spun! nu e vb de idee e doar ca finisaj. asa aratau primele mele masini in paint. |
Quote:
Nu sunt expert la finisaj in brush,urmaresc doar ideea,iar finisajul de calitate se regaseste pe masina reala la care folosesc ideea. |
PT ADY9005 pls daca se poate as vrea si eu,la o rezolutie cat mai mare,originalul de la civic ca imi place de imi vine sa "plang"......PLS :-D
|
Quote:
e penibil sa va vad certandu-va pentru un rahat de premiu...sau eu stiu ce....nu e total vina voastra...dar nah....atzi putea shi voi sa va abtzinetzi. |
nu ne certam pt premii ;)
ne certam pt ca si-au batut joc de munca noastra a doua oara ;) |
Quote:
|
Opriti-va ma!! doamne ce face miza din oameni!
Felicitari castigatorilor indiferent de criteriile cum au fost jurizate, important e ca s-au oferit premiile si cuiva ia fost rasplatita munca! Restu cei care nu se gasesc printre premianti stati linistiti si multumiti-va ca lucrarile voastre au fost admirate de atatea persoane si ati mai castigat si voi ceva experienta ;) Prin acest post nu vreau sa arat ca aceasta era viziunea mea asupra podiumului (atat aici cat si la restul categoriilor!) ! Data viitoare ar fi interesant inainte de concurs sa vedem modul de jurizare, ceva de genu: -Realism 20 pct -Realizare 20 pct -Respectarea temei 15 pct -Idei inovatoare 15 -Look general al lucrarii 30 Sau ceva de genul pentru ca sa stim exact ce si cum si cum sa ne orientam... Felicitari inca odata castigatorilor si 4tuning :) |
locul 1 a fost meritat pe deplin,e misto masina,pragul nu prea e pe gustul meu dar in rest jos palaria
|
1 Attachment(s)
stock-u ........
|
Ba da ce drq ma nene....va ***i pe voi atat...ba....conteaza calitatea nu cantitatea...ma rog...se putea mai bine dar...deh...vtuning in Romania...asa se intampla si pe alte forumuri...ca ce asa putin...masina are linie???atunci merita locul pe care este!
|
Quote:
|
Felicitari Pufy:D Bine lucrat ! A iesit super marfa nissanu....felicitari inca odata:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning