![]() |
Re: e 30 in reconstructie.... la Oradea
pt cei din oradea si imprejurimi : CAUT MOTOR PT URS.... dar nu ma atacati cu preturi de genul 500 E pt un motor din '86 cu 300.000 de km !!! astept oferte
|
sall .. ce ai mai facut cu masina....ai mai facut la ea ceva ..nu ia mai postat nimik ..poze..ceva ........noutatii ;)
|
ceva noutati??? k era in lucru?
|
da.... s-a mai lucrat la masina dar nu am avut timp sa mai postez..
promit ca vin cu poze marti si cu nautati |
ok le asteptam
|
Quote:
|
Avand in vedere ca din iunie nu a mai scris nimeni aici, cred ca asteptam degeaba.
|
Re: E30 - in reconstructie.... la Oradea
5 Attachment(s)
sorryyyyyyy.... nu am mai intrat de mult pe aici.... dar ursu e gata :D .... aproape....
bag si ceva poze :D |
am lucrat mult la el..... dar din pacate nu asa mult cum asi fi vrut :(
|
macar a iesit ceva, fata de cum arata...totusi ai putea sa ii scoti acel cheder cromat si sa ii aranjezi umpic toba(nu se vede foarte bine ) sa o lasi umpic mai jos si niste jenti mai mari, oricum felicitari ptr munca depusa
|
A iesit destul de bine masina ... cum zicea si Cosmin* evacuarea trebuie aranjata putin :).
prin ce zona stai ? ca nu prea am vazut masina . :) .. dar de acu o sa ma uit dupa ea :D :P |
frumusel a iesit pina la urma,ceva poze cu interiorul nu pui?bafta in continuare si fara incidente
|
Quote:
|
Quote:
|
Fa ceva cu toba! , neaparat! eventual niste jante mai late daca ai posibilitatea! in rest arata bine masina!
|
Niste poze cu interiorul?
A iesit frumos,mai strange niste bani pt o bara fata de m-tech 2,ca pe spate am vazut ca ai montat-o deja si rezolva neaparat toba aia;) |
Cred ca jantele vechi ar fii dat mai bine :rolleyes2
|
@shantzu : jantele vechi din pacate erau de 2 feuri(modele) pe fata si pe spate.....
@graty_17 : mie imi place modelul de jante de pe masina , mai ales ca nu sunt lovite si nu vibreaza.... iar jante mai mari.. hmmm... pe masina nu am montat servo asa ca, cu jenti mai mari de 15 asi avea de tras de volan ceva mai mult ca acu , mai ales prin gropile din frumoasa Oradea :)) @13tsp am sa fac toba doar la masina ... nu imi plac modificarile pe fata la ursi din pacate asa ca va ramane asa... poate doar o buza ca sa nu atate neterminata... poate viitorul propietar al ursului va face ceva pe fata @ allzzz : vand ursu !!!! detalii pe pm |
1 Attachment(s)
ahhh... si o poza cu interiorul :D
|
te-am vazut ieri in Decebal :) .. masina arata foarte bine in realitate.. :)
|
a iesit frumos...felicitari!:-)
ceva planuri de viitor? un sistem audio ceva?:rolleyes2 |
Mda si eu te-am vazut de cateva ori si chiar arata binisor masina! Da nu inteeleg de ce o vinzi dupa ce i-ai facut capitala, la fel si baiatu cu ursu rosu SNG daca il stii si el la facut si acum ii de vanzare! numai bine
|
crede-ma ca nu l-asi vinde daca nu ar fi o situatie deosebita.... dar daca ma descurc cu banii fara sa-l vand am sa iau repede repede anuntul de vanzare de pe el :D
|
Quote:
|
Un pret?:rolleyes2.Pacat ca trebuie sa o vinzi,ma gandesc ca ti-e destul de greu dupa banii si sufletul care i-ai investit in masina:(
|
Quote:
eu am cerut 2500 E pe ea , si cred ca e un pretz realist avand in vedere de cat s-a bagat in masina... desi nu acopera investitia mea :( |
Pana la urma ce motor i-ai pus?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|