![]() |
Re: ~ Bora ~
gata tuningu'? :))) bravo..tine-o tot asa! dupa alte 6 luni sa faci la fel si cu buletinul...sa ii tragi o dunga neagra sau rosie!
eu zic sa iei de la dealer jante! mai ieftine si mai bune nu gasetsi ... :))))) scuze nu m-am putut abtine!!!!! |
Jantele de la dealer le iau , ca si mie si tatei ne place sa aiba emblema in centru jantei ;) cat despre bandouri ... vor fi scoase , sunt lipite ... capota o sa ii pun colant negru sau vopsea ... va fi mata , si poate si o priza de aer pe centru ... inca mai caut modele ... aaa si pe oglinzi unde e gri va fi folie cu imitatie de carbon :D o sa ma duc pana la dealer sa-i fac o poza la janta cu pricina :D ms de sfaturi ...
|
vai de mama noastra :)
|
Quote:
cat despre priza de aer si semnul vw din mijlocul jantei :rolleyes2 .. cred ca mai bine le lasi balta ;) |
:-P :-P :-P doamne doamne nu o credeam si pasta daca nu o vedeam.
dar ce zici daca ai comanda de la reprezentanta presurile originale vw de noroi au si semnul de vw pe ele si sunt super;) |
io nu mai pot de ras.. nu zic, am fost si eu incepator in a le tuning-ului dar pana mea.. am tacut si am facut! nu am aratat intregii natiuni ! si chiar m-am descurcat, pt un incepator! i-as da niste idei acestui mare tunner care isi cheltuie banii pe rahaturi inloc sa faca ceva de bun gust !
inloc sa dai 500 de mii sau cat o fi pe codita aia de "peste" .. de banii aia iti faceai un model frumos de stopuri ( cu abtibild normal) , iar lista continua! apropos: referitor la jante ;) ia-ti nene jante sh !!! si ii pui pe baietashi sa iti fure sigla din jumate de la niste jante de vw din oras.. si o pui la tine! asta daca nu stiai ca sigla din jumatea jantei se poate inlocui cu alta ;) offfffff mare tunner |
nu uita sa ii pui viniluri cu flacari sau un tribal mare =)))
|
iar ma puneti sa va injur ... mai bine taceti ... si ma lasati sa-mi fac treaba ... 4tuning nu e loc de cateringa si luat la misto .... o fac cum vreau eu , e a mea nu a voastra , fiecare cu gusturile lui ;) ! DND
|
Quote:
|
Salut. Imi place masina asta :D Da pacat ca e stock. Cum vrei tu sa modifici capota sa o faci neagra, si sa pui jante de 15? :???: Cam ciudat avand in vedere ca jantele is cam mici pentru stilul de "tuner"sau cum se numeste ce vrei tu sa faci ;) Si ma rog.....capacele de la roti....iti iei jante ca lumea la pret bun, nu jafuri (pardon) de 15' de la reprezentanta. Si capacele dak vrei sa fie de vw le comanzi ca au aceeleasi diametru la aprox. toate jantele. cauta si tu ceva care sa se potriveasca cu tema aleasa. Gandestete...masina tunata, bancou scos, folii, etc, cu jante de 15 originale de vw....:lol: Sunt banii tai si faci ce vrei cu ei noi doar iti dam idei ;) Noroc...o sa ai nevoie :lol:
|
Quote:
AR07RPR_bogdi92 Stilul tuner :)) nu sunt adeptul , mai degraba ceva stilul racing ;) dar doar exterior ... ca motoru lasa de dorit :(( ... mai bine nu mai postati decat sa spuneti numa prostii si sfaturi aiurea ... va rog frumos la modul cel mai serios ... multumesc |
Putina Curatenie!
Abtineti-va de comentariile inutile si de postatul de dragul de a posta! LEULE si tie iti suna ! WOB |
Ms wob ... voi reveni cu poze noi ... am mai modificat ceva :D
|
stiu..stiu ce...
ai tras dunga pe buletin :))) Quote:
e al lu' tac-tu...asa ca ce ne mai minti mult !! Quote:
cum nu e stiul tuner...e chiar stilul kitch!! :))) hai baga noutatile, bravo, tine-o tot asa! |
[QUOTE=bogdan_wrc;942916]
nici a ta nu e mah!! e al lu' tac-tu...asa ca ce ne mai minti mult !! Iar te bagi ma carcotasule ! Masina e a mea , stii tu ce scrie in acte , nu mai vb aiurea . |
[QUOTE=Leul;942996]
Quote:
|
pune mah copie carte sa vad :)))
macar motorina buna bagi si tu in ea? asta tunind adevarat!! sa ai intai grija de masina! consumabile buna si schimbate la timp! |
ce s-a intamplat intre timp cu kitul de caroserie de pe un topic mai vechi? era prea "soft" modelul si ai renuntat?
pacat ca intra doar 15" la tine, la unele intra si 14". |
Intre timp am mai facut niste modificari la masina , sambata sau duminica viitoare o sa revin cu niste poze :D
|
asteptam acele poze cum zici tu
|
te rog sa nu pui toate pozele o data ca ne uimesti :))))
pune-le peste vreo 2-3 ani sa fim pregatiti... ti-ai pus un actibild cu tunning sau cu naichi, sau ce modificari grave ai mai facut? :))) |
bogdane ce drq ma vorbesti sa te afli in treaba! nu sti nimic! mai intereseaza-te si tu, defapt si-a pus sigla cu M si multe flacari + scris japonez! si in curand vor veni paravanturi, eleron vitan etc .. asa ca intereseaza-te inainte sa postezi :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Upgrading ... |
deci va rog frumos ! e turbo roshu! n-am mai vazut asa ceva !!!!!! iiiiincredibil cred ca are sute de cp ! nici uzinele de la VAG nu au scos turbo roshu
|
mda.cum credeam. TUNNINg in toata puterea cuvantului....de la care TARG/OBOR ai luat piesele??? masina a inceput deja coborarea catre kitch.
|
Data viitoare taie si u calumea autocolantele alea si ori faci numai D si I rosii ori pe toate 3.
|
nu ca am lasat doar I ul rosu atat l-am schimbat , luat de pe alta masina , nu mai e colant ;) sa caut si un D rosu . si un stiker o sa pun pe luneta ...
|
Man ce faci tu nu are nici o legatura cu "tuningu"!Tu vrei ca ceilalti care vin din spate sa se faca pe ei ca tu ai 131 cai?Nu!Eu as prefera ca golfu meu sa nu scoata asa fum si sa fac orice masina pana in 100 de cai.!Dar mai este!Cuvintele astea sa o iei ca si un sfat.Masina e frumoasa!Ce rost are un sticker pe luneta?Mai bine investesti in altceva!Eu cred ca toata lumea e de acord cu mine!Si cum spunea si bogdan!Ai grija ...
BAFTA! |
Quote:
deci nu o tunez sa particip la curse ci doar ca e un hobby placut ... |
daca si asta numesti tu hobby placut mai bin colectionezi timbre, ai mai mare sanse de reusita :) pacat de masina pe bune. Nevasta`mea mi`a pus xenon pe masina si mi`a facut cadou de la rieger praguri la masina si TOT a reusit ceva. Numai bine :)
|
=)))))))))))) =)))))))) frate scuze ca rad..da m`a byufnit un ras nesimtit cand am vazut T si I cu rosu:))) mai bine faceai DI sau tot TDI:)))) si stickeru ala cu 4tuning il lipeai pe luneta decat pe difuzor:))) apropo...masina e tare da baga tata bani in ea nu maruntzish:))
p.s: pe t si i mai bine le vopseai decat sa pui colant:) daca ti se pare ceva suspect la mine iti spun de acuma ca sunt din" cocenii din deal" si am un aro 10. Doamne omule..si la interior ce ai? sigla de M pe volan? |
da pozele la acte cand le faci? :)))) asta asa sa ne lamurim ca este masina ta asa cum te bateai cu pumnul in piept pe pagina anterioara :)))).PS chiar sunt curios dak o sa iti pui mp3 pe masina :))) ca mai nou am vazut ca vrei muzica,numai esti cu stilul racing akm :))))
|
muzica nush daca imi mai pun , ca m-am certat cu tata , da o sa dau comanda de un modulator fm :D e si mai ieftin :D si sitemul sa fac rost de bani si il schimb pe tot :D poze la acte nu fac :D
|
Quote:
serios, ai o atitudine jalnica ... te lauzi ca e masina ta, ca faci, ca dregi la ea ... si nu te lasa taica-tu sa iti pui "muzica" pe masina ... spor la tunnnnnnning ;) dar nu mai prezenta masina ;) ca ... e treaba ta ... si DND ... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
pai mare tunNNing ce faci. modulator FM, ca nu te lasa taticul sa mergi cu femei in maisna :))))
si cand credeam ca nu mai ma uimesti cu nivelul tau... |
frate sa fim seriosi...dai 2 mil pe modulator cand poti sa mai pui 1 mil si sa iei un mp3 si daca ai alocatie mai scoti alocatia pe 6 luni si iei niste boxe...banuiesc ca tub de bass nu te lasa sa iti iei, nu?
Ca nu te lasa sa faci tuning la masina arata ca nu e masina ta...parerea mea...daca am gresit spune :) |
Sunt taxiuri prin valcea si pe oriunde mai tunate decat Bora ta frate. Cand bagi primu milion de lei in masina sa ne anunti si pe noi. Parerea mea...nu mai merge cu masina o luna si strange banii de benzina ca tot ii faci ceva.
|
tata zi`ne si noua ceva despre motorizare, dotari....sau e cheala?
|
voi sunteti mai prosti decat prevede legea sa mor io ... modulotoru e 700-1 mil ... nu mai comentez ca vad ca vorbesc cu paginile forumului nu cu useri acestuia ... haidi pa
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning