Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   ~ Bora ~ (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/37538-bora.html)

bogdan_wrc 08-06-07 08:30

Re: ~ Bora ~

gata tuningu'? :))) bravo..tine-o tot asa! dupa alte 6 luni sa faci la fel si cu buletinul...sa ii tragi o dunga neagra sau rosie!

eu zic sa iei de la dealer jante! mai ieftine si mai bune nu gasetsi ... :)))))

scuze nu m-am putut abtine!!!!!

Leul 08-06-07 10:32

Jantele de la dealer le iau , ca si mie si tatei ne place sa aiba emblema in centru jantei ;) cat despre bandouri ... vor fi scoase , sunt lipite ... capota o sa ii pun colant negru sau vopsea ... va fi mata , si poate si o priza de aer pe centru ... inca mai caut modele ... aaa si pe oglinzi unde e gri va fi folie cu imitatie de carbon :D o sa ma duc pana la dealer sa-i fac o poza la janta cu pricina :D ms de sfaturi ...

Tboy 08-06-07 17:17

vai de mama noastra :)

CJ-01-WOB 08-06-07 23:14

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 938736)
... vor fi scoase , sunt lipite ... capota o sa ii pun colant negru sau vopsea ... va fi mata , ...

comanda o capota de la reprezentanta si iti soseste negru mat
cat despre priza de aer si semnul vw din mijlocul jantei :rolleyes2 .. cred ca mai bine le lasi balta ;)

naka66vio 08-06-07 23:16

:-P :-P :-P doamne doamne nu o credeam si pasta daca nu o vedeam.
dar ce zici daca ai comanda de la reprezentanta presurile originale vw de noroi au si semnul de vw pe ele si sunt super;)

dolb 08-06-07 23:32

io nu mai pot de ras.. nu zic, am fost si eu incepator in a le tuning-ului dar pana mea.. am tacut si am facut! nu am aratat intregii natiuni ! si chiar m-am descurcat, pt un incepator! i-as da niste idei acestui mare tunner care isi cheltuie banii pe rahaturi inloc sa faca ceva de bun gust !
inloc sa dai 500 de mii sau cat o fi pe codita aia de "peste" .. de banii aia iti faceai un model frumos de stopuri ( cu abtibild normal) , iar lista continua! apropos: referitor la jante ;) ia-ti nene jante sh !!! si ii pui pe baietashi sa iti fure sigla din jumate de la niste jante de vw din oras.. si o pui la tine! asta daca nu stiai ca sigla din jumatea jantei se poate inlocui cu alta ;) offfffff mare tunner

RuDoLf3721 09-06-07 00:50

nu uita sa ii pui viniluri cu flacari sau un tribal mare =)))

Leul 09-06-07 10:03

iar ma puneti sa va injur ... mai bine taceti ... si ma lasati sa-mi fac treaba ... 4tuning nu e loc de cateringa si luat la misto .... o fac cum vreau eu , e a mea nu a voastra , fiecare cu gusturile lui ;) ! DND

Leul 09-06-07 10:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 939746)
io nu mai pot de ras.. nu zic, am fost si eu incepator in a le tuning-ului dar pana mea.. am tacut si am facut! nu am aratat intregii natiuni ! si chiar m-am descurcat, pt un incepator! i-as da niste idei acestui mare tunner care isi cheltuie banii pe rahaturi inloc sa faca ceva de bun gust !
inloc sa dai 500 de mii sau cat o fi pe codita aia de "peste" .. de banii aia iti faceai un model frumos de stopuri ( cu abtibild normal) , iar lista continua! apropos: referitor la jante ;) ia-ti nene jante sh !!! si ii pui pe baietashi sa iti fure sigla din jumate de la niste jante de vw din oras.. si o pui la tine! asta daca nu stiai ca sigla din jumatea jantei se poate inlocui cu alta ;) offfffff mare tunner

:evil: Stiu ma ca se poate inlocui cu alta ... dar eu nu-s ciorditor ca tine ... Coada de peste nu am pus :P iar la stopuri si faruri nu ma bag cu abtibilduri , le schimb daca e ... :evil:

Bejdesign 09-06-07 13:13

Salut. Imi place masina asta :D Da pacat ca e stock. Cum vrei tu sa modifici capota sa o faci neagra, si sa pui jante de 15? :???: Cam ciudat avand in vedere ca jantele is cam mici pentru stilul de "tuner"sau cum se numeste ce vrei tu sa faci ;) Si ma rog.....capacele de la roti....iti iei jante ca lumea la pret bun, nu jafuri (pardon) de 15' de la reprezentanta. Si capacele dak vrei sa fie de vw le comanzi ca au aceeleasi diametru la aprox. toate jantele. cauta si tu ceva care sa se potriveasca cu tema aleasa. Gandestete...masina tunata, bancou scos, folii, etc, cu jante de 15 originale de vw....:lol: Sunt banii tai si faci ce vrei cu ei noi doar iti dam idei ;) Noroc...o sa ai nevoie :lol:

Leul 09-06-07 16:34

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 940601)
doamneeeee....nu pot sa cred ce aud ochii mei =)) =)) =))

semnul vw pt...acolo in mijloc se gaseste de cumparat, e 10 lei setu d 4 park.

P.S. felicitari pt tuningul facut la numar:???: cum a avut curajul sa te apuci de o asa modificare?

LOL ... Ma refer la modelul de jante care le are disponibil la reprezentata ca e pacat ca au fabricat doar pe 15" , eu caut pe 17" , poate gasesc un model asemanator :D ...

AR07RPR_bogdi92 Stilul tuner :)) nu sunt adeptul , mai degraba ceva stilul racing ;) dar doar exterior ... ca motoru lasa de dorit :(( ... mai bine nu mai postati decat sa spuneti numa prostii si sfaturi aiurea ... va rog frumos la modul cel mai serios ... multumesc

CJ-01-WOB 09-06-07 23:47

Putina Curatenie!

Abtineti-va de comentariile inutile si de postatul de dragul de a posta!
LEULE si tie iti suna !

WOB

Leul 10-06-07 11:17

Ms wob ... voi reveni cu poze noi ... am mai modificat ceva :D

bogdan_wrc 11-06-07 08:57

stiu..stiu ce...
ai tras dunga pe buletin :)))

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 940057)
iar ma puneti sa va injur ... mai bine taceti ... si ma lasati sa-mi fac treaba ... 4tuning nu e loc de cateringa si luat la misto .... o fac cum vreau eu , e a mea nu a voastra , fiecare cu gusturile lui ;) ! DND

nici a ta nu e mah!!
e al lu' tac-tu...asa ca ce ne mai minti mult !!

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 940626)
Stilul tuner :)) nu sunt adeptul , mai degraba ceva stilul racing ;)

CJ-01-WOB..tu poti sa te abtii cand citetsi asa ceva? :)))
cum nu e stiul tuner...e chiar stilul kitch!! :)))

hai baga noutatile, bravo, tine-o tot asa!

Leul 11-06-07 10:16

[QUOTE=bogdan_wrc;942916]
nici a ta nu e mah!!

Iar te bagi ma carcotasule ! Masina e a mea , stii tu ce scrie in acte , nu mai vb aiurea .

dolb 11-06-07 20:23

[QUOTE=Leul;942996]
Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 942916)
nici a ta nu e mah!!

Iar te bagi ma carcotasule ! Masina e a mea , stii tu ce scrie in acte , nu mai vb aiurea .

mi se rupe de acte :lol: desteptuleeeee el a vrut sa zica k e a lu tact-o ca tact-o a cumparat-o !!!! ma intelegi tu pe mine? pac pac ;) ca nu cred k ai strans tu ~ 10.000 euro la 19 ani cati ai sa iti cumperi masina aia.! a strans taica-tu ;)

bogdan_wrc 12-06-07 09:56

pune mah copie carte sa vad :)))

macar motorina buna bagi si tu in ea? asta tunind adevarat!! sa ai intai grija de masina! consumabile buna si schimbate la timp!

mmneg 12-06-07 10:33

ce s-a intamplat intre timp cu kitul de caroserie de pe un topic mai vechi? era prea "soft" modelul si ai renuntat?
pacat ca intra doar 15" la tine, la unele intra si 14".

Leul 24-06-07 16:54

Intre timp am mai facut niste modificari la masina , sambata sau duminica viitoare o sa revin cu niste poze :D

FIGHET 24-06-07 16:58

asteptam acele poze cum zici tu

bogdan_wrc 25-06-07 08:22

te rog sa nu pui toate pozele o data ca ne uimesti :))))
pune-le peste vreo 2-3 ani sa fim pregatiti...
ti-ai pus un actibild cu tunning sau cu naichi, sau ce modificari grave ai mai facut? :)))

dolb 25-06-07 09:09

bogdane ce drq ma vorbesti sa te afli in treaba! nu sti nimic! mai intereseaza-te si tu, defapt si-a pus sigla cu M si multe flacari + scris japonez! si in curand vor veni paravanturi, eleron vitan etc .. asa ca intereseaza-te inainte sa postezi :lol:

Leul 25-06-07 10:36

3 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Upgrading ...

dolb 25-06-07 10:39

deci va rog frumos ! e turbo roshu! n-am mai vazut asa ceva !!!!!! iiiiincredibil cred ca are sute de cp ! nici uzinele de la VAG nu au scos turbo roshu

bogdan_wrc 25-06-07 10:44

mda.cum credeam. TUNNINg in toata puterea cuvantului....de la care TARG/OBOR ai luat piesele??? masina a inceput deja coborarea catre kitch.

sorin_sorin95 25-06-07 17:05

Data viitoare taie si u calumea autocolantele alea si ori faci numai D si I rosii ori pe toate 3.

Leul 26-06-07 08:27

nu ca am lasat doar I ul rosu atat l-am schimbat , luat de pe alta masina , nu mai e colant ;) sa caut si un D rosu . si un stiker o sa pun pe luneta ...

dubmaniacks 28-06-07 09:43

Man ce faci tu nu are nici o legatura cu "tuningu"!Tu vrei ca ceilalti care vin din spate sa se faca pe ei ca tu ai 131 cai?Nu!Eu as prefera ca golfu meu sa nu scoata asa fum si sa fac orice masina pana in 100 de cai.!Dar mai este!Cuvintele astea sa o iei ca si un sfat.Masina e frumoasa!Ce rost are un sticker pe luneta?Mai bine investesti in altceva!Eu cred ca toata lumea e de acord cu mine!Si cum spunea si bogdan!Ai grija ...

BAFTA!

Leul 28-06-07 10:40

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 970913)
Man ce faci tu nu are nici o legatura cu "tuningu"!Tu vrei ca ceilalti care vin din spate sa se faca pe ei ca tu ai 131 cai?Nu!Eu as prefera ca golfu meu sa nu scoata asa fum si sa fac orice masina pana in 100 de cai.!Dar mai este!Cuvintele astea sa o iei ca si un sfat.Masina e frumoasa!Ce rost are un sticker pe luneta?Mai bine investesti in altceva!Eu cred ca toata lumea e de acord cu mine!Si cum spunea si bogdan!Ai grija ...

BAFTA!

man am mai spus si o mai spus masina nu e de curse :D
deci nu o tunez sa particip la curse ci doar ca e un hobby placut ...

Kaluvr6 28-06-07 16:24

daca si asta numesti tu hobby placut mai bin colectionezi timbre, ai mai mare sanse de reusita :) pacat de masina pe bune. Nevasta`mea mi`a pus xenon pe masina si mi`a facut cadou de la rieger praguri la masina si TOT a reusit ceva. Numai bine :)

trafy-vr6 28-06-07 16:24

=)))))))))))) =)))))))) frate scuze ca rad..da m`a byufnit un ras nesimtit cand am vazut T si I cu rosu:))) mai bine faceai DI sau tot TDI:)))) si stickeru ala cu 4tuning il lipeai pe luneta decat pe difuzor:))) apropo...masina e tare da baga tata bani in ea nu maruntzish:))
p.s: pe t si i mai bine le vopseai decat sa pui colant:)
daca ti se pare ceva suspect la mine iti spun de acuma ca sunt din" cocenii din deal" si am un aro 10. Doamne omule..si la interior ce ai? sigla de M pe volan?

SMocKey21 28-06-07 17:01

da pozele la acte cand le faci? :)))) asta asa sa ne lamurim ca este masina ta asa cum te bateai cu pumnul in piept pe pagina anterioara :)))).PS chiar sunt curios dak o sa iti pui mp3 pe masina :))) ca mai nou am vazut ca vrei muzica,numai esti cu stilul racing akm :))))

Leul 29-06-07 11:15

muzica nush daca imi mai pun , ca m-am certat cu tata , da o sa dau comanda de un modulator fm :D e si mai ieftin :D si sitemul sa fac rost de bani si il schimb pe tot :D poze la acte nu fac :D

Mustang 29-06-07 11:29

Quote:

Originally Posted by Leul (Post 940057)

atunci daca nu tii cont de sfaturile "proaste" ale baietilor de aici ... de ce pana mea tot postezi ??? daca nu tii cont de altii de ce iti mai prezinti masina ?

serios, ai o atitudine jalnica ...

te lauzi ca e masina ta, ca faci, ca dregi la ea ... si nu te lasa taica-tu sa iti pui "muzica" pe masina ...

spor la tunnnnnnning ;)
dar nu mai prezenta masina ;) ca ... e treaba ta ... si DND ...

Leul 29-06-07 11:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 972850)
atunci daca nu tii cont de sfaturile "proaste" ale baietilor de aici ... de ce pana mea tot postezi ??? daca nu tii cont de altii de ce iti mai prezinti masina ?

Tin cont ...

Quote:

serios, ai o atitudine jalnica ...

te lauzi ca e masina ta, ca faci, ca dregi la ea ... si nu te lasa taica-tu sa iti pui "muzica" pe masina ...

Nu e vb ca nu ma lasa , dar m-a vazut cu muzica la maxim , fumand in masina cu fete si ma certat ... dar ii trece

Quote:

spor la tunnnnnnning ;)
dar nu mai prezenta masina ;) ca ... e treaba ta ... si DND ...

Multumesc la fel

bogdan_wrc 29-06-07 12:00

pai mare tunNNing ce faci. modulator FM, ca nu te lasa taticul sa mergi cu femei in maisna :))))

si cand credeam ca nu mai ma uimesti cu nivelul tau...

trafy-vr6 29-06-07 12:48

frate sa fim seriosi...dai 2 mil pe modulator cand poti sa mai pui 1 mil si sa iei un mp3 si daca ai alocatie mai scoti alocatia pe 6 luni si iei niste boxe...banuiesc ca tub de bass nu te lasa sa iti iei, nu?
Ca nu te lasa sa faci tuning la masina arata ca nu e masina ta...parerea mea...daca am gresit spune :)

Kaluvr6 30-06-07 01:59

Sunt taxiuri prin valcea si pe oriunde mai tunate decat Bora ta frate. Cand bagi primu milion de lei in masina sa ne anunti si pe noi. Parerea mea...nu mai merge cu masina o luna si strange banii de benzina ca tot ii faci ceva.

trafy-vr6 30-06-07 02:02

tata zi`ne si noua ceva despre motorizare, dotari....sau e cheala?

Leul 30-06-07 11:35

voi sunteti mai prosti decat prevede legea sa mor io ... modulotoru e 700-1 mil ... nu mai comentez ca vad ca vorbesc cu paginile forumului nu cu useri acestuia ... haidi pa

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning