![]() |
Re: Daniel VT
3 Attachment(s)
gata si furia romaneasca :D la varianta colorata nu m-am straduit cu selectia si se vede.
|
ti-a iesit calumea , singura problema e ca inca are reflexiile de studio
|
Foarte toony dar arata super , un inceput bun spre brush'uri mai complexe.GJ;)
|
Quote:
|
ti-a iesit bine dacioara! Bravo! desi roata aia pe spate imi pare cam ovala, chair daca vederea e 3/4 dar parca mai mergea muncit la roata!
|
Quote:
|
nu e 3D, da senzatia de 3D. Stiu cine a facut pozele astea si sunt clar poze clasice dupa o masina reala. E si poza originala la randu-i modificata, culmea tot in photoshop :D
|
1 Attachment(s)
fratilor am 2 probleme cu programul,nu stiu pe ce draci am apasat.am pshop ps5
1 daca vreau sa fac selectie cu pent tool imi selecteaza exteriorul bucatii respective,trebuie sa dau mereu invert select sa imi selecteze ceea ce am eu nevoie.de ex selectez o roata si daca dau make selection imi selecteaza toata imaginea inafara de roata.e destul de enervant 2 daca dau pe erase nu se intampla nimic,ba chiar mai mult imi colora ca brush.daca selectez o bara de pe alta imagine si dau paste pe cealalta imi apare bara pe rosu si in umbre asa.iar layer-ul selectat nu mai apare cu albastru ci cu gri... are cineva idee ce i-am facut? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
grande punto
|
+pt culoare( e super)
+pt geamuri -difertente de culoare intre bara\prag si masina -roti lq -n-ai linie la geam.... |
Quote:
|
Ca sa rezolvi cu dif. de culoare ia cu pick tool culoarea de pe masina dai brusul pe color si in principiu ar trebui sa mearga.
|
nu zic ca a mea e cea mai buna, dar dani mie imi pare ca ai pragul blurry?
imi place enorm culaorea imi place ideea de stopuri aprinse imi place reflexia geamurilor imi place ideea tuningului dar rotile par a fi blurry alaturi de prag |
2 Attachment(s)
silvia mea :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
stii care e problema cu silvia? ca roata fata ca roata fata dar roata spate... mnup. nu arata bine, e plata, inteleg ca ai doar o roata in donor, dar incearca macar sa o faci mai "concava", intelegi?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
e30.o lucrare mai rapida asa.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta ii bg care lai ceru.... sper ca nu este problema ca lam postat aici
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si masina mea de la 4t VT league
|
daniel, sincer cred ca ai avut lucrari mai bune decat asta. S15 a fost mai bun! Oricum bravo pt promovare in etapa urmatoare!
|
Quote:
cel mai mult imi plac geamurile laterale fara stalpi vizibili.parca da bine. edit:abia acum am vazut ca am o singura usa la masina si geamurile pt 4 usi...of... :)) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o buburuza suparata :))
|
Quote:
|
foarte tare ideea ... si spor incontinuare
|
Foarte fain Matiz-ul imi place bravo!
|
1 Attachment(s)
ms pt aprecierile de la matinz.
=> BRZ-ul de la challenge |
reflexiile sunt bune, e ok masina :D
|
2 Attachment(s)
s-ul de la vt league.e facut cam in lipsa de timp dar cred ca e acceptabil
|
Quote:
|
Quote:
PS: "ne vedem maine la tulcea" pt cei care vor fi prezenti :D abia astept sa simt gumele arse in nas :))) |
Imi place bara fata dar lucrarea e facuta cam in graba.....:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning