![]() |
Re: Intalniri...
Quote:
|
Duminica, 15.04.2007, ora 13:00, in poligonul din Botosani, intalnire ! Prezenta obligatorie :)
Mai multe detalii aici >adresa interzisa |
am fost plecat din oras, n-am apucat sa ajung aseara.. ce a fost? se mai face ceva si marti ? sau ramane valabila cea de duminica? Sarbatori fericite! :D
|
Quote:
|
Dumink intalnire in poligonul botosani toti membrii.Se vor prezenta foto si un filmulet de la ziua tuningului Bucuresti din 01.04.2007.Simi de data asta vii?
Si sa vedem cine poate aduce un laptop sa putem viziona si noi pozele si filmuletu ala pe care l-am filmat yo. |
Quote:
|
Dc ai plecat asa aseara?
|
Cam ce s'a intamplat aseara:twisted: Imi pare rau daca te'ai sup ESP.:cry:
|
in primu rand n`am primit nici o provocare ed la nimeni nu inteleg aluzia cu te`ai dat ranit
|
Quote:
|
bai mad am vb aseara cu ala cu bertone si a zis k a filmat cineva ceva si ca o sa puna pe forum....mai asteptam mult...ca tuh ai filmat mai mult ca sigur :P
|
si eu chiar nam fost in oras si nam avut cum sa raman in oras k tata...a baut si iar iam fost sofer...:((
|
cezare tie nu itzi este mila sa mergi cu bijuteria aia a tah prin dorohoi...ma durea sufletu pe mine si am cielo :))
|
1 Attachment(s)
Nah ca am pus si filmu...:lol:
|
nice ...just nice :P
|
Quote:
Vezi poate lipsesti de la intalnirea de duminik de la ora 13.00 din poligon.;) Si vezi si tu cine poate aduce un laptop intereseazate prin botosani pe la baieti. |
1 Attachment(s)
Aici The Professor is ia revansa:twisted:
|
Fata de cine ? De aer ?
|
Quote:
|
n`are o sansa in fatza s3`ului
|
Quote:
|
Duminica la intalnire sa va faceti prezenta cati mai multi posibili, vine si Suceava ! Cu o surpriza :)
|
Pfff, cand am auzit ce surpriza e:-) ... fac tot posibilul si ajung, evident si cu camera video:lol:
|
Quote:
PS : Sper ca raspunsul tau sa nu fie "nu se vede cealalta masina ca a lasat-o in urma WA" |
Quote:
:)) :-P :-P |
Dap.... chiar a lasat'o in urma. Diferenta dintre masini nu e mare, S3 e 4X4 si normal ca il ia pe ala cu Bertone de pe loc , dar din mers se schimba treaba.
|
nici din mers n`are nici o sansa s3 are 265cp stock fata de 192 daca nu ma insel cat are bertonele
|
ESP da'mi voie sa te contrazic :Audi S3,4X4, an 2002, 2.0 cmc turbo,210cp; Opel Astra Bertone,an 2002,2.0 cmc turbo,234cp
|
eu aduc leaptop daca e nevoie :D .... deci ramane duminica la 13:00 ?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S.are cd rom sa putem vedea si noi niste filme sau e cu dvd,k sa stiu in ce format le fac. Cu stima. |
Quote:
|
are DVD ... si cd rw :P ... faci format de care vrei ca citeste ... numa ca trebe sa il cer lu tata .. :D si trebe sa reinstalez windowsu ca mere greu .. da :D si vin si cu camera de filmat ? :-/
|
Quote:
|
ok ...sper sa iasa ceva fain de tot :D
|
s3 are 210 si bertone are 192 ....nu va mai contraziceti degeaba :P
|
Cine ti'a zis te'a mintit iti zic eo da in fine, iar dam in off-topic
|
poi mia zis proprietaru luni seara ca mam int si am vb cu el :P si de S3 stiu ca are 210 da in fine....no tin prea tare pea mea k in caz k ma insel sa nu ma fac de caca :)))
|
Profesorul asta s-a dat cu ea si acuma o vinde..Loool
Uite aici.Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine. https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/38427-astra-bertone-turbo.html |
| All times are GMT +2. The time now is 01:51. |
- Copyright 2026 4Tuning