![]() |
Organizatorilor, oameni buni, dat mai multe date.Va rog.
Masinile vor trebui lasate pste noapte, ca si showul de la Arad, sau nu? ceva cu locurile de cazare se stie, sau stam fiecare unde vrem si putem?ca sunt probleme destule, pana la Bucuresti sunt 600 si ceva de km si daca venim, ar fi tare sa nu gasim unde sa doarmim. Deci, ceva informatii si legate de asta...suntem interesati si Oradea cred ca va paticipa cu cateva masini... Si de aia sunt (de fapt suntem interesati, mai venim si altii...sa ne uitam). Eu am rude in Bucuresti, dar... Sper ca se tine show-ul, in ciuda celor spuse de Sebastian... |
...
Singurii acreditati in a da informatii despre acest event sint:
- staff-ul VANTAGE MEDIA - administratorul site-ului 4tuning Masinile participante la eveniment vor trebui aduse si aranjate in incinta complexului PRISMA 2 pe data de 25 martie 2005, urmind a putea fi redate proprietarilor la sfirsitul event-ului - duminica, 27 martie - dupa inchiderea event-ului. Paza locatiei va fi asigurata de catre doua firme specializate in paza si protectie. Cu riscul de a ne repeta: EVENT-ul VA AVEA LOC VANTAGE MEDIA |
Numele oficial sub care se va desfasura evenimentul, va fi:
adVANTAGE MotorShow |
urmeaza schimbarile de rigoare in anunturi, afis, etc...
|
Pai si Sebi de ce spune ca nu se mai tine ? Care e ideea ?
|
spuneti si voi organizatorii un lucru sigur...SE TINE SAU NU???cu siguranta...dati mailuri cu invitatii oficiale si prezentati o invitatie in media ca sa putem sti sigur...nu este corect sa bagam oamenii in priza si sa facem comenzi de mii de euro doar pe vorbe...pana una alta pe cluj nu mai contati atata timp cat nu este nimic oficial...anunturile pe acest forum nu pot fi luate in serios se pare si cu cea mai mare parere de rau nu vom aparea...speram ca aceasta superba initiativa sa prinda contur si sa aiba un final...pana ce nu se vor face acele anunturi oficiale lasati balta toate presupunerile...eu sustin si sunt alaturi de organizatori...daca ei exista...bafta...mail: [email protected], tel: 0740.579.577. Vlad...
|
cred ca anuntul meu este destul de oficial
nu s-a intamplat nimic decat schimbarea numelui... 4tuning este acreditat oficial pentru informarea publicului, concurentilor, inscrierilor... |
eu am inteles din toate aceste pagini k show`ul se va tine .. si nu se va numi tuning show ptr k c and c au luat numele de tuning show :) ...
o nelamurire am .. vor fii prezente si firme de \" tuning \" din domeniu .. sau numa persoane fizice ? oricum eu cred k merita vazut IO sunt prezent |
destule firme de tuning, si firme cu activitati conexe auto
|
Re: COMUNICAT
Quote:
Cred ca asta va arata ca tot ce am spus este adevarat, haski reusind intr-un tarziu sa confirme tot ce trebuia. Din pacate trebuiau sa fie originali nu sa copieze un nume deja folosit. In nici un moment nu am contestat viitoarea existenta a activitatii, iar cei ce cunosc situatia stiu asta. Am fost acuzat, dar s-a lamurit problema, ca as avea ceva cu cineva si cu activitatea asta de la Prisma. Total fals insa nici in brate nu pot lua pe nimeni, fiind doar deranjat de lipsa de tact si respect afisata de organizatori.(stiu ei la ce si cine ma refer, faptul ca nu am nimic impotriva nu-i indreptateste sa incerce sa penetreze anumite medii apropiate mie) Cu stima! |
hehe ... eu am inteles ca aceasta inregistrare la OSIM nu este intocmai CORECTA deoarece cei de acolo nu au luat in considerare ca aceshti termeni sunt destul de uzuali in acest domeniu. ... treaba este foarte ambiguua ... shi se pare ca s-a inaintat in instanta o cerere prin care se doreste retragea acestui termen din lista MARCILOR.
totushi ... cred ca maine ma duc shi eu la OSIM sa inregistrez MASINA SPORT sau PAINE PRAJITA ... sa vad ce mai zicetZi porma :P |
SAC mã Polifem.....eu ma gandesc sa inregistrez AER...ce mujchii mei....asa nu mai are nimeni voie sa respire........MWAHAHAHAHHA
VETI MURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII |
L E G A L R A C I N G
Nu cred ca se obtin asa de usor de la OSIM si oricum dureaza un an. Acum daca unii detin acest nume intr-o forma legala e greu sa-i detronezi, unde-i lege nu-i tocmeala. Aceste aspecte au stat la baza afirmatiei mele ca nu se va tine TUNING SHOW ! |
din cate stiu eu exista denumirea de \"marca de notorietate \" sau cam asa ceva iat Tuning shou face parte din aceasta categorie ,ca c&c a profitat de faptul ca atunci cand a inregistrat aceste marci nu prea se stia ce si cine inregistreaza in ziua de azi aceste \"cuvinte\"nu s-ar mai inregistra.ar fi corect ca aceste marci sa fie declarate de notorietate
|
c&c si microsoft....
faza asta cu inregistrarea - de catre c&c - ca marca a unei denumiri uzuale e ca faza cu microsoftul lui bill care si-a inregistrat click-ul de la mouse.... sau cum spun cei de la \"La Familia\" : e foame de bani.... ce dracu mai frate ce tara e asta... maine ma duc sa depun si eu actele pentru .........aaaa........netcafe si le cer bani pe firma la toti patronii din tara asta
oricum felicitari organizatorilor pentru ca depun un efort considerabil...interesant ar fi de vazut cat de \"originale\" vor fi prezentele si cat de mult vor fi inspirate din nfs 8) ,sper sa iasa bine cel putin :D ,macar asa sa ne apropiem de europa daca la nivel de civilizatie am ramas in faza de argintari si spoitori care sa taie cu sabiile prim Roma si alte capitale |
e un fapt real ca exista marca \"internet cafe\"
si firma cere bani celor care folosesc sintagma... a patit-o un client de-al nostru a dat instant cu spray pe firma.... |
incercati sa nu mai faceti off-topic...
o sa fac deseara putina curatenie.... |
Offtopic, ne offtopic, vreau sa stiu ce am zis si mai inainte...se ofera cazare celor care duc masinile acolo, nu se ofera, unde o sa stea 3 zile participantii (pe mine nu ma priveste,eu am unde sta, dar , desi ma repet, sunt 600 de km de la Oradea la Bucuresti, si...), anyway, ami multe detalii...plzzzz
Si inca ceva , foarte indiscret, s-a inscris cineva pana acum???? |
sunt dupa cunostintele mele cam 10 inscrieri pana acum...
o sa ii propunem luy husky sa facem o pagina cu cei inscrisi... e posibil sa mai fie si altii pe care i-a contactat direct... eu ma refer doar la inscrierile pe site da, sper ca luni marti sa va oferim solutii de cazare, o sa ii ajut pe organizatori pe linia asta... masa, transport, etc... |
Imi cer scuze daca problema asta s-a mai dezbatut, dar nu am avut timp sa citesc toate cele n pagini... Mi se pare exagerat sa se ceara taxa de participare! As intelege sa fie pretul biletului mare pt vizitatori, dar pt cei care isi expun masinile?! Oameni buni, unii vin de la sute de km sa participe si dupa ce ca benzina e atat de scumpa, ii mai puneti sa si plateasca o taxa de participare? Pentru ce? Ca daca vrea X ca masina lui sa fie admirata, e suficient s-o lase in parcare in spatele blocului. Tot cei care au investit atat in masini sa fie cei care platesc cel mai mult pt delectarea altora? Nu mi se pare corect ...
|
Intr-un fel ai si tu dreptate . Dar banii pentru premieri i-ai pus in calcul ?
Sunt 4 categori [1. Exterior 2. Motor 3. Interior 4. Sound ] fiecare categorie are premiul ei . Cu banii stransi de la fiecare participant si fiecare spectator se cumpara produsele puse la dispozitie pentru castigatorii [+ alte chestii care ajuta la organizarea evenimentului] + 1000 euro . Asta ar fi o explicatie . Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati . |
Re:
Quote:
SUBSCRIU !!! Sau macar sa fie totusi o suma mai rezonabila ! |
O idee buna...taxa sa fie mai mica sau sa se renunte la ea. Un exemplu pertinent: cu un consum de 10 l/100...normal pt o masina cu motor tunat, intr-un regim lejer de tot, Oradea-Bucuresti retur inseamna 1200 km...calcul=3,6 milioane benzina, plus 3 zile de stat in Bucuresti- cazare, masa, bla bla bla...ar fi o idee buna sa fie mai mica taxa de paticipare...
si banuisc ca intereseaza si pe altii idei legate de cazare, restaurant sau un loc pentru masa si tot restul. Daca ma repet imi cer scuze, dar si eu vreau sa fie expo-ul si sa fie organizat bine...si tot restul...ma intelegeti, cred.O sa astept cuminte noi precizari si nu o sa mai repet intrebarile. Daca se poate, plz un topic cu masinile inscrise si pozele cu care s-a facut inscrierea, banuiesc ca nu e nimic secret... Va salut cu respect :D spor la lucru si multa bafta in continuare, si sa ne vedem cu bine peste aprox. o luna :D :)) |
L E G A L R A C I N G
Hai nu va mai dati cu parerea cum ar fi bine ce e bine de ce nu e asa si e asa, dr era mai bine asa. Organizatorul este suveran si face cum vrea urmarindu-si proprile interese. Daca un organizator are o strategie de lucru de ce nu o respectati. Sunteti mai destepti, mai buni la munca si faceti voi cum vreti. V-ar conveni sa vina cineva la voi acasa si sa inceapa sa va mute mobila dupa cum vrea p-l- lui? Eu ma bag peste tot si cred ca sunt mai ndreptatit sa fac asta deoarece acest fenomen automobilistic a crescut si datorita muncii noastre.Daca nu am fi facut curse in mod sustinut poate ca azi nu am fi vorbit de curse. Daca nu am fi facut curse poate 4tuning nu exista sau nu in forma asta. la un moment dat am inceput sa crestem reciproc. Eu personal am facut mult pentru curse, poate cel mai mult insa nu contest si meritul altor persoane. Am vrut sa facem ceva si am facut, un club, am promovat tuningul, racingul, competitia, am incurajat spiritul de competitie.Clubul nostru a prestat multe activitati nu a fost o mana moarta, ne-am luptat cu autoritatile, am castigat si mergem inainte. Va rog nu confundati initiativele private cu ceva ce vi se cuvine. Lucrati la mentalitate. Daca vreti ceva sau altceva nu aveti decat sa va puneti pe treaba dar nu-i bulversati pe cei ce vor sa miste ceva. Succes in actiunea de la prisma! |
Sebastian, nu te mai enerva si tu atata!!!
Au fost nishte simple propuneri ale celor care vor sa participe, Organizatori privesc lucrurile din punctul lor de vedere, participanti din al lor, fiecare vrea sa ii fie bine lui!!! |
Sebastian, multi iti sunt recunoscatori pt ceea ce ai facut tu in lumea curselor, asta nu inseamna ca trebuie sa ne arunci in nas de fiecare data! Nu m-am trezit si eu aiurea cu chef de \"a-mi da cu parerea\" pe seama muncii altora. La fel ca multi altii, imi doresc ca fenomenul asta sa ia amploare, ce e asa greu de inteles? Nu stiam ca s-a interzis dreptul la opinie, de ce sa tac atunci cand cred ca nu prin taxe mari sunt incurajati pasionatii? Acum vorbesc in numele celor care stau intr-un trening si o pereche de blugi ca si-au bagat toti banii in masini! Lor nu le-ar face placere sa-si expuna masina? De ce se da tot in \"boul care trage\"?
|
post doar pentru Vantaje Media:
nu e frumos adVantage Motorshow, nu este etic, dar in fine cum decideti voi, apropo, de OSIM, chiar daca saracii de la C&C, au inregistrat sintagma TUNING SHOW, ABSOLUT NIMENI NU VA OPRESTE SA MERGETI PE SINTAGMA - TUNNING SHOW- in tarile cu \"clima\" mai \"calda\", se foloseste, iar Sebastian degeaba zice ca unde-i lege nu-i tocmeala, exista intotdeauna posibilitatea de a o ocoli cu stima si respect! [/b] |
unde se pot inscrie participantii? 8)
|
Re:
Quote:
Lasa mai bine fa ceva ca din astia care fac cu gura sunt destui. Opinile voastre daca ar fi exprimate intr-o forma practica poate ar ajuta. Eu propus sa ascultati organizatorii si sa-i ajutati in sensul in care au gandit ei si nu sa-i bulversati. |
Completezi formularul de inscriere : https://www.4tuning.ro/tuningshow/inscriere.asp . Apoi dai \"Inscrie-ma!\" .
|
Re:
Quote:
Nu te supara ca te parafrazez insa ai o mentalitate gresita. De ce ar tine cineva cont de unii care si-au bagat toti banii intr-o masina? Evenimentul asta e o opera de binefacere sau o afacere. Nu confundati statul care are obligatii fata de voi cu initiativa privata. |
Stai linistit, nu fac din asta o tragedie! Numai ca preferam sa vad la expozitie masini pregatite din pasiune, nu din figuri! Daca facem ceva doar ca sa fim la moda, nu ajungem nicaieri. Nu inteleg de unde atata inversunare pe tine, preferam raspunsul unui organizator.
|
de ce ai sentimentul ca nu o sa vezi masini facute cu pasiune?
pt ca proprietarii nu au trening rupt? pe ei? putem sa ii rugam.... se rezolva... |
Trebuia tu sa faci misto, nu? N-am zis ca nu vor fi, n-ai inteles ideea in sine. Si daca o sa continuam asa, tot nu ajungem nicaieri. Mai bine ma abtin :lol:
|
Re:
Quote:
Multumesc! |
Ma bag si eu ca musca-n lapte...problema cu taxa de participare este reala...parerea mea e ca taxa e daca nu mica, cel putin rezonabila...vorbesc din punctul de vedere al participantilor...cel putin cei pe care ii voi duce eu...sa ma explic...bagi o groaza de bani in masina pentru ca :1. sa te simti bine ca proprietar, 2.sa ti se recunoasca public investitia...punctul 1 este usor de realizat in momentul in care ai scos banii din buzunar si te-ai urcat intr-o cu totul alta masina fata de cea pe care ai lasat-o in acel atelier unde se fac transformarile...punctul 2 e cel mai greu de atins...si de aceea aceste intalniri unde ai ocazia sa o expui intr-un cerc dedicat acestui segment, trebuie sa coste ceva...altfel ar fi mult mai simplu sa pui un autocolant pe geamul lateral, un plic lipit de usa, un pix si un carnetel legat de clante si autocolantul sa spuna \"LAUDATI-MA SAU CRITICATI-MA\" si o sageata catre, pix, carnetel si plic...e laudabila si admirabila aceasta initiativa...despre masina fiecaruia se aud de toate in intalnirile saptamanale care au loc in fiecare oras...cel putin la noi se aduna baietii in fiecare saptamana si isi dau cu parerea...ma gandesc ca la fel e peste tot...aceste intalniri pe plan national trebuie sa fie rasplatite de catre cei care au masini si vor sa le prezinte...TUNING=LUX, LUX=MOFT, MOFT=BANI...sa se mearga pana la capat atunci...parerea mea...bafta
|
este si asta un punct de vedere destul de bun...
In fine...probabilca nu o sa schimbe nimeni taxa de participare, deci nu stiu de ce discutam... Poze cu masinile care s-au inscris deja? nu poate gratzian sa puna , sau sa faca un topic?plzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
hai bagati poze cu inscrisi sa vedem daca merita sau nu
|
L E G A L R A C I N G
Ar fi interesant sa-i vedem pe toti ce vor sa se inscrie si cei care sunt acceptati. |
Nu pune chiar nimeni pozele? nu cred ca e atat de secret incat sa nu le vedem si noi...si apoi nici nu sunt chiar asa de multe...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning