![]() |
Re: E36 - CT 69 LOW
D data asta Grigore a fost inculpatul LKS a fost mana dreapta :) dar mai urmeaza un set d poze ... Stay tuned!
|
1 Attachment(s)
si acum jucaria este completa cu tot cu LTW :twisted:
|
frumoasa foc pisica, sa te bucuri de ea si sa ai mare grija de ea ca altele nu se mai fabrica si e plina lumea de cazaturi. App am vazut pisica lui AAA pe undeva prin zona veterani, e magnifica si nu am vazut-o de ani de zile. Au inceput sa apara pisicile in nebunie prin ct, mai este o cabrioleta m-pack completa madeiraviolet cred. Toate bune!
|
1 Attachment(s)
u have a new big
|
Multam frumos bajeti ... Ma bucur ca va place.. Dap eu am grija acum sper ca si ea s se pastreze lafel d bine ...
|
superba! mai ales cum da contrastul intre culoarea masinii si jante :shock:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Another one for the fans :)
|
Haha.. chiar eram curios daca o tii undeva ascunsa sau in parcarea blocului in vazu tuturor, nu de alta dar mi`e ca te ajutau "oamenii" sa o usurezi, sa iti dispara de pe ea cate una alta...:))
Arata bine cu LTW`u, am vazut`o acum cateva seri ai trecut prin CET, chiar ca acum e completa:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
some Stance photos... :twisted: enjoy!
|
3 Attachment(s)
part 2 :twisted:
|
am inceput sa umblu cu imbusu si surubelnita la mine in cazu in care o vad necamuflata:)))=)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
part III :twisted:
|
Mi-ar cam trebui niste inaltatoare la LTW, lippere ltw la bara fata si-ti fac o vizita asa cum am stabilit noaptea pe racoare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ca nu mi am achizitio at ca ma batea un gand :))
|
Una peste alta si 2 peste tine poate mai treci si pe la boema din cand in gand sa o admir in toata frumusetea!;)
|
Da man vbm ;)
|
3 Attachment(s)
si dupa cum bine am zis si niste poze cu interiorul :twisted:
|
Singurul minus la interior, in aceasta configuratie = boxele alea din usi !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ms d sugestie man ... Am luat in calcul si aceasta schimbare doar d dragul aspectului ... Dar aleg claritate inaintea aspectului man ... ;) oricum ms d feedback! ...
|
1 Attachment(s)
altfel e cu volan retapitat :twisted:
|
2 Attachment(s)
New set up .... enjoy!
|
Quote:
Niciodata. Sa treci de la OEM BBS , la replici, dar cel mai important la jante NEGRE :sad: (sunt frumoase, nu ma intelege gresit, dar NU pe NEGRU) Si nici nu pot sa inteleg cum poti sa treci de la TechnoViolet (sau Daytona, nu conteaza), la COLANT MAT. just my 0.2cents |
Quote:
Proiectul este sub deviza "Love It or Hate It" ;) |
Ţiplă !
Ceva diferit ! imi place mult! Bravo! |
Cum le 'cheamă' pe jante și ce 'setup' au?
Orice altă culoare eu cred că īți plăcea și ție mai mult,dacă īți plac așa. :) Mult spor īn continuare. |
Sincer arata mult mai bine inainte ... dar sunt banii tai e masina ta si daca tie iti place asta conteaza. Nu arata rau nici acum sa nu ma intelegi gresit. dar era mai frumoasa culoarea de dinainte.
Bafta in continuare ! |
Multumesc frumos baieti apreciez comenturiile ...tin sa precizez ca pe langa acest set up d roti 8.5 si 9.5 concav mai am un set de AC Schnitzer 18" 8.5j cu 10.5j cumparate recent dp Felgen-Garaje.De ... ;)
|
Așa le zice? Concave? Și atāt?
|
CV Wheels ! Man ...
|
Sunt concave doar alea pe spate.
Foarte grave daca nu ar fi negre. Eu cred ca sunt replici dupa Vossen CV-3. Daca erau vossen originale, trebuia sa ai si capacele la ele, si mai ales valvele trebuiau sa fie pozitionate in spatele jantei, pentru a nu incomoda vizual fata jantei. Nu?! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning