![]() |
Re: Skelter's Designs
Quote:
|
Arata bine , imi place culoarea , da bine si in bg.Daca tot zici ca mai faci retusuri , reflexiile alea de lumina trebuie sa fie mult mai albe decat sunt acum , chestiile alea de cromate din bara fata nu au aceiasi forma(ala din stanga e rotund celalalt nu) si daca gasesti jantele si din alt unghi schimb-o pe aia pe fata ca ai i-ai dat warp sau ce i-ai facut tu acolo si nu prea mai e rotunda.Bafta ;)
L.E.:refa si angel'ul de la farul drept al masini ca iti da impresia ca farul e indreptat spre cel ce priveste imaginea. |
Quote:
La care din imagini de referi ca roata nu mai e chair rotunda. Din unghiul acesta roata din spate nici nu ar trebui sa arate cum arata din profil. Jantele nu au fost modificate nici macar umpic. Asa se vedea si de pe masina pe care le-am luat, care era o poza. |
1 Attachment(s)
Daca ar fi sa te uiti drept la ea si nu asa din unghi roata ta ar arata ca schita din patratul alb(am facut si pe masina o schita cum ar trebuii sa fie forma jantei)
La far si bara intelegi tu ce am vrut sa zic iar despre lumini chiar daca bg nu e puternic luminat reflexiile alea sunt ale unor surse de lumina(neoane in cazul tau) de aceea zic ca trebuiau mai "aprinse".Daca vrei mai discutam pe pm.Bafta;) |
1 Attachment(s)
Soon. :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Alfa Romeo 159 Pot sa spun ca mereu mi-a placut cum arata masina asta. |
Quote:
|
multumim ,skelter ,eu si fear ,wtb best romanian team =))=))
|
e misto masina , dar nu mai face cu tiganie din aia de ai pus in colt ca ma dor ochii daca ma uit de aproape la imagine si indeosebi la asfalt
|
Quote:
|
Quote:
Eu doar am creat efectul de lentila. Cu jocul de culori care se formeaza cand soarele bate in lentila. Eu nu vad nimic deranjant. E normal sa se vada asa daca bate atat de tare soarele. Daca stai cu contrastul 100% si luminozitatea tot 100% e normal sa te doara ochii. La orice te-ai uita cu setarile astea ar fi la fel. |
2 Attachment(s)
Buburuza mea preferata dupa Volkswagen Up.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia Logan Black Edition Un nume nu prea inspirat dar nu mai conteaza. :)) A inceput si a continuat ca un proiect serios. Am tot vrut sa ma joc cu noua Dacia Logan asa ca am facut-o acum. Eu si tata vrem sa ne bagam la una anul asta sau anul viitor. Cat de curand oricum. Am vazut una neagra in showroom si mi-a placut foarte mult insa tata nu imparte aceeasi idee cu mine. :)) Nu era nici foarte multa lumina ca sa o faca sa para mai spectaculoasa. Asa ca am zis sa il iau la modificat. Chiar o sa-i arat poza si poate il fac sa-si schimbe ideea. :) Asta este rezultatul a 5 zile de munca intensa. Mult brush si ceva copy paste. Are destul de multe modificari la nivel exterior care se observa asa ca nu le mai enumar. Nu se vede dar sa stiti ca i-am pus si un V6 Turbo ca sa fie treaba treaba. :)) Daca voi avea noua Dacia Logan asa va arata a mea. :) Vizionare placuta |
Superb!GJ;)
|
Gorgeous! Arata intr-un mare fel Dacioara ta! M-ai lasat cu gura cascata cand am vazut-o.
|
Va multumesc.
Ma bucur ca va incanta privirile. :D |
Update.
Am facut noul Logan din fata. Il voi face si din spate very soon. :) |
eram sigur frate ca te apuci si de vedere din spate!
|
2 Attachment(s)
Ma gandeam sa-l tin secret dar nu mai are rost.
Am ramas in pana de idei. Nu stiu ce sa fac la bara fata. Inafara de asta e gata. Dupa ce termin bara (daca nu o las asa) Urmeaza reflexiile si luminile finale si cam asta ar fi si cu aratarea asta. Daca aveti vreo idee despe ce a-ti face la bara fata puteti posta. Fara SF-uri DTM-uri etc. Cat mai clean. :) |
pe mess nu sa observat ,fai drc spatele ala mai jos ,ca arata ca drc , iar ptr bara fata incearca asta,stii tu sa scoti modelu de bara din ce tiam dat . http://indianautosblog.com/wp-conten...-wrc-front.jpg ,crd ca ar da bine
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mda, si Volvo-ul meu.
Aveam planuri mai multe cu el dar nu am avut timp destul. |
2 Attachment(s)
2012 Mercedes-Benz S-Class Coupe SK65 AMG Daca tot s-a terminat votarea postez si eu masina. Problema celor de la mercedes a fost ca nu au facut coupe generatia S din 2012. Cam asa ar arata in ochii mei S-Class-ul Coupe. :) Am optat pentru o vopsea alba care eu cred ca se potriveste perfect pe aceasta masina dar in varianta mata. Am vrut sa fie in stilul VOSSEN. O sa vina si spatele in curand. Nu stiu exact cand, dar in curand. Anul asta sigur. :)) Eu nu mai zic nimic. Enjoy. |
Frumoasa ideea :D ca brush ai inceput bine,un sfat: muchiile sa fie ceva mai ascutite sa nu para blurry ;) Spor in continuare !
|
Quote:
Am vrut ca vopseaua sa fie mata. Daca te referi la muchia de sub maneru usii, asa e, acum cred ca ai dreaptate. Ideea e ca lumina vine din spate-laterala, nu stiu cum sa zic ''spaterala'' :)) si nu ar fi o mare diferenta de lumina. D'aia am facut asa. Dar da, cred ca trebuia mai ascutita. Nu-i bai, se repara repede. |
Quote:
|
ceva ce domnii e la Mercedes nu au incercat, sau daca au incercat nu au scos pe piata. O lucrare reusita!! Ce sa mai zic, felicitarile mele pt asa o capodopera!
|
Frumoasa ideea poate maine-poimaine auzim ca Mercedes va scoate un S coupe inspirat din asta ( om te faci :lol:).Cat despre executie pe langa ce a zis Lycan mi se pare ca luftul usii nu urmareste toate formele pe care le are usa:???:
|
Quote:
La ce te referi? |
1 Attachment(s)
Nu e foarte estetic ce am facut eu acolo dar sper ca iti dai seama la ce m-am referit:-)
|
Quote:
Te refereai la linia usii. Da, nu stiu cum mama dracu vad defecte tocmai dupa ce termin definitiv lucrarile. Bine ca se repara repede. |
Frumoasa ideea la Mercedes. Mi se pare mie sau ai marit farurile?
|
Quote:
Oricum a iesit destul de bine. |
Stati linistiti , de aceea suntem noi (carcotasii:twisted:) aici , ca sa vedem greseli care ulterior sa fie indreptate :lol:.Succes la versiunea din spate ;)
|
3 Attachment(s)
Lucrez la ceva.
Ceva foarte ca lumea si m-am blocat. Lucrez pe alb, si este foarte pretentios. Am facut niste evazari cum vedeti aici. Si nu stiu cum trebuie sa fac lumina si umbra ca sa arate in genul asta. Cum e la asta portocalie sau asta. Dar in acelasi timp trebuie sa urmeze cat de cat forma barii fata de la A-Class-ul din 2013. Daca imi poate arata cineva care stie brush cam cum ar trebui sa vina as fi recunoscator. Vreau ca totul sa para real. Daca lucram pe mat o faceam numai decat dar nu stiu de ce aici nu prea imi iese. |
1 Attachment(s)
Chiar ca e grea treaba asta. Ca sa iasa estetic am taiat un pic din aerisire ca nu imi place linia aia asa curbata. Iar mai sus, bara fiind dintr-o bucata poti usor modifica asa cum vrei deci nu e nevoie neaparat sa pastrezi linia de pe original. Ce am facut eu e asa, rapid si nici nu e lucrat, dar iti da o idee. poti face ca la CLA linia de sub far.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Acum sa vad daca ma descurc si pe partea cealalta. Mai trebuie finisat, niste umbre niste lumini pe ici pe acolo. Asta e structura. Eu unu zic ca mi-a iesit. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning