![]() |
Re: noul meu e34 540i v8
Succes atunci;) ma bucur sa aud ca a ajuns pe maini bune !
|
1 Attachment(s)
asta da poza , a iesit super , intr-o ipostaza neasteptata , in momentul cand iti scapa masina de sub control si oamenii din masina sunt de-a dreptul ingroziti.
|
1 Attachment(s)
Ai o masina foarte frumoasa. Am si eu una la fel numai ca nu am avut nevoie de conversie a mea fiind deja manuala. Mult succes.
Attachment 2843847 Asta e a mea |
O masina cu personalitate.
Motorul e de vis+o culoare placuta la ochi. Foarte frumoasa,Bravo |
Foarte frumoasa am vazuto prin Brasov , sunetul e demential ! :) succes cu ea.
|
Esti un norocos :) sa ai parte de ea. Am un blocant 3.73 de pe e34 daca vrei sa fie mai violenta :)
|
Frumoasa masina!
Daca te intereseaza, am un LSD carcasa gigant 210mm de vanzare, raport 3.45. Provine de pe E32. |
Quote:
|
momentan masina este de vanzare , mai am un urs tot de vanzare si un suzuki acum asta e, trebuie ceva vandut , eu sper sa se vanda altceva sa ramana portocala.
|
Niste poze cu ursu?
|
Quote:
|
gata, portocala a scapat de recesiune, ramane in familie . imi place prea mult cum se conduce, era pacat sa o dau , si oricum merita mai multi bani decat ar fi oferit lumea.
|
2 Attachment(s)
Si dupa inca un an in care iarasi s-a odihnit portocala revine in forta si ce bine se simte in noua configuratie. Pai in decursul unui an masina a fost inbunatatita astfel
Motorul a scapat de restrictiile evacuarii pt ca toata evacuarea este facuta noua mai usoara si mult mai putin restrictiva Suspensia este una koni reglabila pe duritate si isi face bine treaba Bucsile nu au scapat nici ele si au fost inlocuite de unel powerflex varianta black Fotoliile de piele si-au dat demisia in fata scaunelor de la sparco Jantele s-au schimbat si ele ca nu erau cele mai potrivite Farurile s-au schimbat cu unele hella smoke asta doar pt aspect si stopurile urmeaza in curand Cu tot ce s-a facut masina a slabit cu vreo 220 kg deci a devenit un fel de e34 csl si asta se simte cel mai mult. |
fa ceva cu vopseaua si zonele cu cancer ca se vede urat tare, in rest ai bagat numai bunatati in ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca cineva are o ideie buna da culoare o punem in practica |
culoare pentru jante.....ia sa vedem hmmmmmmmmmmmmmm ce zici de gri??? :))
|
Quote:
|
frumos e34 si mai ales ca este V8 e tot ce trebuie ... cat despre jante eu zic alb perlat.
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si uite asa a mai slabit masina vreo 5-7kg , dar mai important este de unde au cazut acele kg , era timpul pt un nou kit de ambreiaj cu volanta usurata si fara masa dubla .
Acum se comporta si mai bine, Pt cine este interesat kitul vechi de ambreiaj este de vanzare volanta in stare buna, placa buna discul trebuie schimbat. |
1 Attachment(s)
Tot mai sus!
|
1 Attachment(s)
Si daca tot se poarta albul , am redecorat si eu v8-ul.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si baraca schimba blana . dar din fericire naravul ramane la fel . Si ca sa nu mai arate urat am hotarat ca este timpul pt o vopsea noua. Acum sa vedem ce va iesi.
|
Quote:
Sunt indragostit peste cap de modelu asta E34 V8:twisted: Multa bafta in continuare! |
In principiu tot portocaliu va fi culoare dar alta nuanta. O sa vedem ce o sa iasa . In weekend sau poate maine pun poze cu ea.
|
2 Attachment(s)
Aproape gata .
|
Quote:
Superb! |
Am si eu o curiozitate, nu iti este frica ca acolo unde au fost bandourile ca se va fisura vopseaua in timp?!, in rest frumos
|
O sa aflam , dar decat cu niste bandouri stambe ondulate , lipite mai bine cu doua trei crapaturi si astea peste cativa ani .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai terminat cu ea?!, mai pune si tu ceva poze sa vad cum arata.
:o |
4 Attachment(s)
si dupa iarna a urmat prima zi se distractie .... superb
|
Barele le-ai dat jos ca masura de urgenta la noua vopsea?! :lol:, a iesit frumos, sa il alergi cu placere si fara evenimente neplacute :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning