![]() |
Re: Mircea Silvyu
1 Attachment(s)
O farama din istorie..:)) nu ii gata,dar in cateva zile sper sa fie gata BOMBA!:oops::oops::oops:
|
1 Attachment(s)
Ma puteti ajuta cu un exemplu despre cum ar trebui sa fac bursh-ul la arcele de la aripi sa se potriveasca cu camuflajul si sa dea spre realitate?
Am ajuns in punctul asta si ma uit la ps si nu stiu ce sa fac... |
1 Attachment(s)
Wip Golf 4:D
|
Quote:
|
Sper sa fie asa..:)) si sa nu visez in continuare numai tevi,fitinguri :)) si matematici speciale
|
2 Attachment(s)
In sfarsit........:rolleyes2
VW Golf IV |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scion FR-S,La cat de greu ma misc in ps in ultima vreme ,in vreo 3 ani sper sa il termin (Just joking )
|
1 Attachment(s)
O penultima versiune...:evil::evil:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Intre timp >>Line art sau cel putin asta cred ca reprezinta.Am vrut sa incerc ceva diferit,deci prima lucrare pe anul 2015 si cum vine sesiunea o sa urmeze multe altele. Matiz |
2 Attachment(s)
Scion FR-S>> O lucrare pe care am inceput-o anul trecut si ma bucur ca am terminat-o anul acesta,dupa cum se observa trece multa vreme pana ce termin o lucrare,sau sunt unele care le incep si nu le mai termin.So Enjoy...:D
|
Quote:
lasand la o parte asta , ai gasit donorul ideal pentru stockul dat..eu totusi l.as mai fi personalizat un pic..e prea simplu sa iei donorul..si pur si simplu sa il pui peste stock..bine..cu modificari de rigoare..desi nu cred ca au fost prea multe. bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
In continuare un wip ,Citroen H ... din urata in mai urata:)) As vrea sa iasa ceva masina off road,dar nu stiu parca nu vrea..natura masinii e sa fie urata ,ei bine are si un pic de frumusete in ea,eu as vrea sa ii mai adaug putin,dar :( ,poate pana ce o termin ,imi vine ceva idee revolutionara .... |
Cand ma uit la masina asta vad un viitor Hot Wheels.
Ma gandesc sa lucrez si eu ceva la ea. |
2 Attachment(s)
Facem un battle poate pe tema Citroen H.. Numai ca nu prea mai activeaza nimeni pe forum,defapt nici eu intr-o vreme nu am fost activ......
Inca un Wip ..Fiat PunTo. Sper sa il termin pana pe data de 31,pentru battle .Vreau sa bag niste brush pe bara din spate,am incercat ceva ,ceva ..dar imposibil:(:cry:..Poate la noapte o sa visez ce si cum trebuie sa fac:)) si o sa imi iasa... |
Quote:
bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am prins niste timp liber si am terminat un proiect inceput de multa vreme.
FiAT Punto &Mitsubishi Lancer |
2 Attachment(s)
Dacia Logan 2005 :evil::evil::evil:
Am vrut ceva mai special asa ca m-am gandit sa camuflez o masina,si cam asta a iesit.. |
1 Attachment(s)
Un mic update...
|
1 Attachment(s)
Un mic teaser...despre ce va urma...
|
2 Attachment(s)
Seat LEON ST pentru un concurs pe autemo ,din pacate aici lumea nu mai are activitate:(
|
1 Attachment(s)
Dacia Logan on VOSSEN Wheels.Din pacate nu am originalul l-am pierdut..:(
|
Quote:
la cat mai multe lucrari! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning