![]() |
Re: PL DESIGN VT
2 Attachment(s)
finish duster aventure arctic, geamurile leam facut eu pana la sfarsit ,sper ca mi-au iesit, eu sunt multumit de masina 8)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
mda,mia trecut prin cap sa fac un logan coupe,am o problema la bara spate nu stiu pe care sa aleg,dativa si voi cu parerea care sar potrivi mai bine
|
eu ti-am zis ieri...parerea mea!
|
Aia gri cu vossen o da bine de tot:o
|
ok ms,mam decis ,or sa fie 3 variante ,test 5,9 si aaia albastra :lol:
|
Parerea mea.
Alege una din cele 3 bari care ti le-am recomandat. Renunta la plafonul de SL. Incearca un plafon de CL sau CLA Si iti mai recomand niste evazari cu tot cu prag. Ar da foarte bine. Altceva, masina nu prea sta bine in background. CU transform tool (CTRL+T) mai ridica putin partea din fata. Daca va fi nevoie la noul palfon faci acelasi lucru. Apoi daca mai e nevoie restul vei ajusta cand vei face umbra de pe jos. Succes |
as alege bara nr5 e crima.
|
multumesc ptr opinii, plafonul nul mai schimb ,imi place asta ,urmeaza sa pun pragu pe ea sai mai pun cate ceva ''adaosuri'' si dupa trec la brush :lol: ,skelter poate dam un battle pe tema asta ca tot ai zis ca vrei sa faci si tu una :twisted:
|
1 Attachment(s)
loganul coupe ii revine lu skelter nu mai lucrez la el, nu vreau sa ramana abandonat ,am terminat o lucrare mai veche,pare toony dar altceva nu-i mai fac
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1367613012 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
well yeah,am terminat si 370z-u ,o sa urmeze un update la el ,dar asta deabia luna viitoare,trb sa-i brushez evacuarea sau daca gasesc una calumea,momentan ramane asta.
Am venit si cu mai multe versiuni de culoare,cea gri este originalu |
merg pe albastru...
|
4 Attachment(s)
ultimul meu proiect ,doar reme si cu skelter stiau despre el , este un logan coupe 2010 , chiar daca la noi exista in realitate una ,cea de la k9 m-am decis sa fac si eu inca una . Cu ajutorul barii si plafonului de pe mert sl am reusit sa creez '' bijuteria asta'' in ochii mei , si cred ca este mai reusita decat cea de la k9 . Astept si opiniile voastre. Crd ca arata si un pic toony, am incercat sa respect cat mai mult donoru de culoare ,ideea a fost sa vad finalu cm arata :lol:
ca si la nissan ,de data asta am venit cu doar 2 culori ,originalu ,adica cel cu care am lucrat ,cea galbena, si cea blue ,venit la sfarsit ,si un wip din timpul lucrului :rolleyes2 |
Arata bine.
Mie unul nu-mi place plafonul dar lucratura e buna. Imi plac evazarile , arata foarte bine pe masina. La varianta albastra trebuia sa schimbi culoare si de la reflexia de pe podea. Bravo, progresezi. |
aaa,da m-am grabit si am uitat :)))) ,o sa o rezolv . :-P
|
da bine loganul coupe pe galben, pare real rau, un mic defect la plafon la imbinarea cu luneta si un mic defect asa il vad eu pe calc meu la pasajul rotii st spate, pasajul nu pare rotund :D
|
Quote:
|
Frumos coupe ul, bv:)
|
Ca lucrare nu prea am ce sa reprosez, dar din punct de vedere al designului si-a cam pierdut identitatea de Logan
|
da stiu, seamana a bertone acum ,dar deee... ,am vrut sai fac si fata dar nu sau potrivit donorii ,urmeaza un quick chop pe peugeot 207 .
|
2 Attachment(s)
si ultima lucrare, mai mult un quick chopp ,e facuta ca idee mai mult ,sa vad cm arata ,mai aveam de modificat dar nu prea am avt chef ,plus ca avem de lucrat la wtb
|
1 Attachment(s)
un nou proiect ;)
|
Quote:
|
...ursuri...
|
ya ya ,e30 ,poate viitoarea masina . o sa lucrez incet la ea ,nu ma grabeste nimeni :lol:
|
1 Attachment(s)
noul logo pt cei de la mold tuning club, mia luat vreo 3 ore cu pauze ,mia luat mult la selectii . sper ca a iesit misto
|
Hai cu finalul, si sa fie cat mai frumos! Succes cu el! ;)
|
crd ca te referi la urs nu? ms oricm ,o sa incerc sa-l termin azi .
|
1 Attachment(s)
ursu se abandoneaza pt cateva luni , un wip care inca nu e gata ,se modifica continuu bodykitu si anumite elemente de pe el ,pt o competitie ,trb sa termin masina pe 23
body kitu este facut de mine ( idee venita inainte de culcare ) :)) ,astept pareri de la cei care se pricep la bodykituri ,nu dau nume maris :)) |
ai mers pe kit alpha...masina arata bine, insa parca mai trebuie finisat!
|
:D:D Buna asta cu nu dau nume. Deci, in spate e cam gol acum sa imi dau seama cum o sa fie gaurile alea, si ce fel va veni unde ar trebui sa fie numarul. Cred ca nu lasi asa simpla partea aia, pare clean, dar in realitate, portiunile plate prea mari dau urat. Apoi, evazarile sunt prea colturoase, prea taioase. Adevarat, masina nu este cea mai fluida, dar totusi incearca sa rotunjesti treburile alea. La aripa spate, ventul dinspre usa, incearca sa ii dai un unghi mai interesant, poate paralel cu taietura usii. Asa vertical nu e pe placul meu. In plus, leaga-l cu ventul de pe prag, asa cum e (aproximativ) facut la ala din fata. Si inca o idee, aerisirea din fata, la prag, fa-o paralela la forma cu linia aripii, o sa dea mai bine. Inca nu stiu ce sa zic de chestia aia de pe usa, momentan nu imi place, da-i o forma mai interesanta, nu o lasa asa dreptunghiulara.
Acum pentru toti, cand faceti un kit voi, incercati intai sa studiati forma masinii si dupa faceti kitul respectand liniile ei. Chiar daca e kitul vostru original, nu e nicio crima sa folositi parti din kitul masinii stock. Fara exagerari, eu nu sunt cu OZN-urile iar moda NFS e de mult dusa. Si inca o chestie care uneori e deranjanta, dar obligatorie, cand se face un kit, se ia in considerare si cat de practic e si daca nu strica functionalitatea masinii. Adica la o masina cu motor central sau spate e o prostie sa faci air intake pe capota sau la o masina cu motor fata, pe plafon. Pentru mai multe intrebari va astept pe facebook. :D:D:D:D:D Cred ca am fost destul de scurt in raspuns. :D:D:D |
1 Attachment(s)
Urmatorul proiect Dacia 1410 sport ,pt ca si masinile romanesti merita un tuning adecvat . Un W.I.P va veni in curand . O sa incerc ceva mai wow pe dacia asta .
|
Quote:
|
o sa fie clasic gen vtmu gri ,dar am ceva special de facut la usi
|
Reme, lovenady a avut mereu idei bune. Sa avem incredere in talentul lui :D
|
proiectu cu dacia se amana 1 saptamana pana termin revista liceului :cry:, dupa revin asupra sa :lol:
|
Reme, ba chiar se pot face multe cu masina asta.
Daca ma lasa, o fac si eu dupa ce termin masina pentru concursul lui Maris. |
te las te las ,se pare ca am gasit si bg pt ea cu tot cu donor de culoare si jante , astept sa termin revista si ma apuc de ea
|
2 Attachment(s)
ceva mai rapid ,am preferat sa ma bazez pe detaliile din tuning ,nu e cine stie ce dar decat nimic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning