![]() |
Re: Tuning fibra de sticla Bucuresti
Ma intreseaza un kit deala de montat pe portbagaj tip CSL pentru E46 coupe... Ai asa ceva?? poti face??cat ar costa. Rog PM daca se poate.
|
6 Attachment(s)
Reparat+vopsit
|
2 Attachment(s)
Audi A6.Diffuser, codita portbagaj, praguri.
|
Craciun fericit tuturor!
|
Salut, faci lip gtr e36 ? daca da ce pret ?
|
Avem Kit M pentru BMW E90
|
Kit M pentru E46
|
salut un bady kit la opel astra f bara fata,spate si praguri...pret??
|
1 Attachment(s)
Salut! Mi-am gasit masina atinsa in parcare la aripa fata. Cat m-ar costa si pe mine sa o indrepti si vopsitoria? Cam cat timp ar dura?
|
1 Attachment(s)
Bara AMG
|
1 Attachment(s)
se poate o replica dupa o astfel de grila ! pret daca da ?
|
12 Attachment(s)
Dodge Durango.
Prize capota, modificari bari fata- spate, vopsire integrala cu schimbare de culoare, vopsit jante. |
5 Attachment(s)
Tuning BMW E46: bad boy look
Astupat bandouri laterale Astupat bandouri bari fata-spate CSL |
Salutare,
Odata cu venirea verii, vreau sa ma pun cu ciocanu' pe ea si s-o fac ca in reclama peugeot 206 :) Caut ceva baietii talentati pentru o prelungire + bad boy look(eventual o priza de aer) prelungire bara fata-spate-praguri si clean look la haion. Bara spate o am in perfecta stare, cea din fata am sa o cumpar probabil OEM din dezmembrari sau un produs AM stock, nou (asta in fuctie de ce ma sfatuiti si voi) iar capota, am alta OEM dar este putin lovita in coltul de langa far..e perfecta pentru a o cozmetiza. Vreau ceva preturi separate .. Apreciez http://tinypic.com/r/m8zhgx/8 |
Salut,
Pret si durata de executie pentru: -vopsire integrala cu schimbare de culoare din albastru in alb (inclusiv interioare capota, portbagaj, portiere, dar fara compartiment motor) sau -revopsire integrala in aceeasi culoare (albastru) + plafon in culoarea negru. Masina este un bmw e46 coupe. Mersi. |
Salut. Pret modificat arii normale e46 coupe in M3 ( umflate, exact ca cele oem)? eventual si pasajele spate? ms!
|
1 Attachment(s)
Salut, am spart un prag la un w203, se poate face ceva? Daca da, cam cat m ar costa? Multumesc.
P.s. ca suprafata are 5 cm lungime si 3-4 cm inaltime. |
1 Attachment(s)
Salutare.Am 2 fete de usi facute cadrele,prinse cum trebuie,mai trebuiesc doar modelate cu fibra si chit ca sa le pot duce la tapitat.Zi mi daca poti sa le faci ceva si cat m-ar costa + durata de executie.Mersi
|
3 Attachment(s)
Salutare, putem face din carbon sau fibra normala pentru un grand cherokee Srt din 2017 urmatoarele din poze?
CVAm cat dureaza si costuri.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning