![]() |
Re: E36 - TM
Cam de o saptamana de zile,cand las geamul de la sofer in jos,parca agata unde-va si merge greu.Care sa fie problema?Am sa incerc sa atasez si un clip cu problema poate va dati seama mai usor..
https://www.youtube.com/watch?v=73ARqpKQ70k |
Cand urca urca drept in cheder? vezi sa nu fie stramb...
|
Nu,la coborare ii problema.. La urcare nu am treaba..
|
cat te-a costat masina? (pretu ei + adus in tara)
|
Quote:
|
Azi sau dus jantele alea ,,oribile'' pe care nu le suferea nimeni si s-a rezolvat problema cu coboratul geamului(agata pe sina pe care coboara)
|
Si cum masinile astea ale noastre mai au si probleme,am o problema faina..
Usile de pe partea stanga nu se deschid decat dinauntru.Care sa fie problema? Am sa atasez si un clip .. https://www.youtube.com/watch?v=gzCECCxbGs0 |
2 Attachment(s)
Azi am dat masina unu-i tovaras sa mearga dupa prietena lui la scoala si mi-a facut o surpriza.. :sad: A agatat-o intr-o poarta .. Mi-a zgariat-o si mi-a rupt clemele de la bandouu de pe usa si aripa din dreapta fata .. :sad:
Din ghinion in ghinion.. Cu ocazia asta caut cleme pentru bandouri ... |
3 Attachment(s)
Tot azi dupa ce am dat jos fata de usa,am gasit in usa un fel de tija.. Nu stiu de la ce este,poate stie cine-va..
|
Quote:
|
Quote:
|
s-ar putea sa am eu 20 de bucati de cleme pt bandouri.
cand le gasesc,le numar si te anunt. |
Cel care ti-a facut asta la masina sa stii ca nu-ti este prieten.
|
Quote:
|
Quote:
|
Normal nu trebuia sa ia el masina frumos si so aduca la fel ca inainte?
Daca nu s-a simtit el, trebuia sa ii impui tu asta. Stii ca il poti da in judecata, nu? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intrebare.. La termostat,mai trebuie pus ceva silicon cand il schimb..?
|
Nu; garnitura noua si aia e.
|
Azi s-a schimbat si termostatu,pus antigel cu apa distilata si aerisit.Schimbat telescop spate dreapta.. Tot se aude un scartatit.. Nu stiu de la ce provine.. Crede-am ca este telescopul,dar se pare ca tot scartaie.. In special cand sunt 1-2 persoane in spate.. Oare de la ce provine acel scartait? :D
|
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Intre timp,pana se rezolva problema cu scartaiutul ala de pe spate,vreau sa rezolv altce-va.. Niste pete de pe capota si parbriz,oare cu ce ar merge indepartate.. Am dus masina la spalatorie si nu s-au dus,am frecat acasa cu carpa uda si cu buretele si tot nu s-au dus.. Oare la un polish ar iesii ..?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Mersii mult Vali Vtk .. Am sa ma uit poimaine sa vad despre ce este vorba .. |
5 Attachment(s)
Rezolvata treaba cu bandourile azi..
Caut maner exterior complect ..(atasez poza) |
Salut .. S-a rezolvat si problema cu maneru exterior pe care il cautam.Am pus de un coupe(nu ma asteptam sa potriveasca,dar se pare ca a potrivit).
Urmeaza schimb de ulei si filtre,dupa care vine punte spate cu discuri de pe 2.5 .. Nu stiu daca se va pupa cum trebuie grupu cu planetarele,cablurile de la frana de mana si cine stie ce or mai fii.. |
11 Attachment(s)
Dat polish ieri si azi .. Parca arata mai bine acuma fata de cum arata inainte .. :D
|
5 Attachment(s)
Mai miscam si noi ceva la masina asta ..
Schimbat furtunu de la debimetru la clapeta de acceleratie.(nu stiu cum a crapat)Nu ar avea voie din cate stiu eu .. Schimbat placute frana fata.(erau fier pe fier deja) Schimbat ulei si filtre. Refacut traseul evacuare ca era ,,varza'' si schimbat finala.. (acuma are sunet de masina,nu de tractor) |
1 Attachment(s)
CIne ma poate ajuta?As vrea sa-mi pun acest volan.dar nu stiu pe ce model de bmw vine..
|
Pe E30 a venit volanul, deci trebuie sa mearga si la tine.
|
de ce ai pune volanul ala ?
|
Imi place mai mult decat cel clasic de pisica cu airbag.
|
Quote:
In rest,arata foarte bine E36-le.Felicitari! |
Quote:
|
Eu zic ca functioneaza , cel putin daca are cablajul intact :-)
|
2 Attachment(s)
La masina am mai schimbat suportii motor(cel din partea dreapta s-a rupt,nu stiu cum) si bucsele din spate de la telescoape le-am schimbat..
Urmeaza,schimbat bucse brate fata,pivoti si bucse brate spate.. Vedem cum stam cu banii .. |
1 Attachment(s)
Un mic update.. 225/55/16.. Agata in aripi in draci,trebuiesc ceva gume cu balonaj mai mic..
|
Si avem si gume acuma .. 8) 205/45/16 .. Si niste arcuri sport pe spate.. Parca arata mai a masina acuma .. :lol:
|
3 Attachment(s)
... pozne .. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning