Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Gabi 16-10-03 19:14

ESP: intr-adevar ( nu toate ) dar si cu colacu` se pricep :lol:

catalin rs4 16-10-03 19:43

:D am vazut aici o fata la ilegale era una cu o calibra si ia cam intrecut pe baieti :D :D 8)

BigMac 18-10-03 14:51

1 Attachment(s)
Am vazut eu o tipa tare de tot la ilegale.. da' cred ca ati vazut-o si voi :lol: :lol:

tekno 19-10-03 12:28

fete

loool
nu imi faci cunoshtintza cu ea??? :lol: :lol:

Anonymous 21-10-03 14:26

hmmm...

Se pare ca am deschis un subiect destul de interesant. Despre blonda... ce sa zic? Bravo ei! As vrea sa vad si eu asa ceva.
Cat despre tipa cu Calibra... n-avea nici o sansa. Nu stiu cu cine s-a tras de-adevaratelea. In sfarsit.
La curse fetele nu trebuie doar sa dea din fund si sa stea frumos pe langa masini. Cel mai bun examplu, castigatoarea noastra Silvia care nu iese in evidenta prin modul de a se imbraca ci prin faptul ca stie sa controleze o masina tare.
Ne mai auzim sau ne vedem curand sper. Daca ilegalele nu mai merg, macar la legale.

tekno 21-10-03 18:57

Tyra....
u ce sex reprezintzi?is tare nedumerit :lol: :lol: :lol:

Gabi 22-10-03 18:58

tekno: dupa nume se pare ca e fata... Eu pariez ca e fata :lol:

tekno 22-10-03 19:01

dupa nume normal ca e fata.....
da s-ar putea sa ne inshelam....
de ex daca apare unu ce ishi pune numele mercedes shi defapt nu e fata
:lol: :lol: :lol:

Anonymous 24-10-03 21:26

Micutzu

:lol: Misto subiect despre ilegale

tekno 24-10-03 23:35

FT

pai in orice discutzie e un subiect interesant femeia nuh?
:roll:

Gabi 24-10-03 23:41

Micutzu_NSL: am si eu o intrebare :)
NSL stiu ca are Silvia la masina, so... tu esti Silvia... sau cine ? :lol:

Geo 25-10-03 00:06

Poate e o combinatie fatala intre BMW-ul NSL si Micutzu :lol: !

Gabi 25-10-03 00:21

Cine stie... la cat de avansata este tehnica in ziua de azi totul e posibil. Totusi, eu raman curios... Astept un raspuns :)

tekno 25-10-03 18:08

singurele femei din CNR au ratat azi un derapaj controlat.... shi au facut un tet-a-que (sau cum masa se scrie)

Gabi 25-10-03 20:34

tekno: or fi ele singurele femei... da-ti spun ca sunt prea bune in ceea ce fac ( pentru niste femei ). Sunt juma' de fan Carmen Berghea/Gabi De Reu :lol:

PS: VW Golf III Kit Car alb cu nr. ce concurs 30 l-ai vazut? Cum a mers? Dar Pitigoi? EVO VII-le nergu.

tekno 25-10-03 23:46

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
tekno: or fi ele singurele femei... da-ti spun ca sunt prea bune in ceea ce fac ( pentru niste femei ). Sunt juma' de fan Carmen Berghea/Gabi De Reu :lol:

PS: VW Golf III Kit Car alb cu nr. ce concurs 30 l-ai vazut? Cum a mers? Dar Pitigoi? EVO VII-le nergu.

a mai fost inca o femeie in raliu: Gina Pistol :lol:

am vazt golfu... a mers chiar mishto... pitzigoi mi-a placut mult pe urcare la dangau... la coborare a venit foarte tarziu...

pana acum marishca e primul... nush ce a patzit ilina.. nu l-am vazut deloc pe dangau...

maine nu cred ca ma duc decat in faget... deshi parca m-ash duce shi pe danagu iar.. da ni cam varza mashina :x

Gabi 26-10-03 00:14

tekno: merci pentru informatii.
Ti-am zis ca ori Marisca ori Ilina castiga la voi.
Ia zi-mi, Leu si Giri s-au vazut ?

PS: Pitigoi nu cred ca termina :cry:

tekno 26-10-03 22:42

CNR

pana la urma a cashtigat Leu :cry: :cry: :cry:
Morar pe 2.... macar akolo clujeanu nostru (a fost penalizat 10 sec)
din cate am auzit, marishca s-a intalnit cu un tractor pe traseu :cry: a pierdut mult timp... pe ultima proba Sorin Badea shi-a rupt bratzu dr fatza shi a blocat traseul vreo 5 minute... s-a format o coloana destul d emare dupa el... shi am apucat sa vad Golfu de mai aproap, Gina pistol s-a daty jos sa filmeze :)
am fost shi la premiere shi a fost o faza nasoala de tot... singura echipa inscrisa oficial in raliu OMV Rally Team, a luat locu 1 pe echipe :lol: iar cand preshedintele de echipa s-a urcat pe podium... a alunecat shi a cazut ...
in mare a fost mishto, shi ashtept campionatu de anu viitor... la anu sper sa ma duc shi la alte raliuri decat la cj...

Anonymous 27-10-03 10:08

Alo baieti e pagina de curse ilegale!!! :D Raliul este o competitie legala pana la ora actuala! :)
Legat de intrebarea de ce are Micutzu \"NSL\" la nick! No Speed Limit!

tekno 27-10-03 12:35

ilegale....

mkay... sorry am fost off topic
mkay... cam grreu.. da am intzeles shi yo dc NSL :lol:

Anonymous 01-11-03 20:43

1) Da, sunt fata :) Credeam ca e evident nu numai dupa nick ci si dupa ce subiect am deschis

2)Gina Pistol nici macar nu stie in ce masina s-a suit. Cat despre cum a condus... nu stiu pt ca n-am vazut. In orice caz, locul ei intr-o masina e pe bancheta din spate :lol:

Gabi 01-11-03 21:02

Quote:

Originally Posted by \"Anonymous\"
1) Da, sunt fata :) Credeam ca e evident nu numai dupa nick ci si dupa ce subiect am deschis

2)Gina Pistol nici macar nu stie in ce masina s-a suit. Cat despre cum a condus... nu stiu pt ca n-am vazut. In orice caz, locul ei intr-o masina e pe bancheta din spate :lol:

1) Daca faceam pariu cu tekno, il castigam :lol:

2) Gina Pistol n-a condus, a fost \"copiloata\" :lol: si din rezultatul lui Goerge, se pare ca si-a facut treaba destul de bine :) Cat despre banketa din spate... nu m-as supara daca-s avea-o 1data acolo :)

Numai bine Tyra :)

cecilia 01-11-03 21:05

nu sunr impotriva fetelor la curse, ba chiar le sustin si eu m-am implicat cum am putut... gabi poate sa confirme! dar tyra chiar nu ai dreptate ... absolut de loc

Gabi 02-11-03 11:59

Quote:

Originally Posted by \"cecilia\"
nu sunr impotriva fetelor la curse, ba chiar le sustin si eu m-am implicat cum am putut... gabi poate sa confirme! dar tyra chiar nu ai dreptate ... absolut de loc

cecilia: decat sa vad un figurant la volan, la startul unei liniute, mai bine o femeie care vrea sa invete :lol:

tekno 02-11-03 12:17

deah.... da gina pistol mie chiar mi s-a parut ca era decorativa doar in mashina... maiales cand ea in curba baga capu la cutie..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bene ca nu shi-a luat ursuletz de plush cu ea...
nu zic ca nu sunt femei bune (la volan) da gina chiar numa de bancheta din spat e buna... Grigorescu indiferent de copilot tot cam lafel de bine mergea...

cecilia 02-11-03 20:17

tekno daca nu shtii mai bine taci
exact asta trebuie sa faca un copilot!!!
vezi ca se fac nishte cursuri de pilotaj si copilotaj la craiova... te ashteptam

tekno 03-11-03 14:09

mkay... am vazut si eu ca, copilotzii stau cu capul in jos... aia pt ca dicteaza din roadbook :oops: :oops: :oops: ceilaltzi pilotzi nu stateacu chiar ca ea in mashina... daca tu zici ca asha e... my bad..
chiar mi-ar placea sa ajung pe la shcolile voastre de pilotaj shi copilotaj...

Gabi 03-11-03 17:48

Cecilia: scuza-mi intrebarea, dar unde se fac aceste cursuri? Si inca una: EU DE CE NU STIIIIIIIIIIIIIIIIU? :evil:

Tyra` 04-11-03 14:45

Cursuri de raliu se fac la o scoala care am inteles ca-i apartine lui Titi Aur (in afara Bucurestiului). Daca se pot inscrie si fete poate voi avea norocul sa urmez si eu cursurile.

Ma interesez si revin cu detalii.

tekno 04-11-03 16:28

de shc lu titi am auzit shi eu...
am auzit iar ca pe la brashov mai e ceva shc de pilotaj..

cecilia 04-11-03 21:09

exista cursuri de copilotaj si arbitraj la acr. eu si grig le-am terminat cu brio.... scoli de pilotaj sunt la sibiu, brasov, ploieshti si oneshti din cate shtiu eu

tekno 04-11-03 22:18

felicitari...v :)
poate ca intr-o buna zi o sa am shi eu norocu' sa termin o shcoala de genu'....

cecilia 04-11-03 22:43

succes si sa shtii ca nu e mare filozofie

Gabi 05-11-03 08:56

Cecilia: vreau si eu. Cat costa?

cecilia 05-11-03 21:17

e gratis.... cu nishte conditii
o sa itzi explic eu

cecilia 05-11-03 21:56

nu itzi da nimika dar e bine de shtiut ce invetzi aici

Gabi 06-11-03 10:10

Cecilia: merge si daca nu ai permis?!

Da-mi mesaj privat sau mail, si zi-mi acele conditii. Sper sa le pot respecta :lol:

tekno 06-11-03 15:23

pai zi aici ca is curios shi eu....

Gabi 06-11-03 17:49

Eu inca astept raspunsul Ceciliei. Ea nu intra f des pe net, asa ca mai asteptam putin

cecilia 06-11-03 21:28

itzi dai seama ca daca eu am facut cursul nu itzi trebuie permis
vb cu chirca gabi

All times are GMT +2. The time now is 02:34.

- Copyright 2026 4Tuning