![]() |
Re: E36 - 325i convertible
ce sa mai..perfectiune. :shock::shock:
de cate ori vad masina in poze,raman fara cuvinte.:shock: |
frumoasa rau masina asta a ta, e bine intretinuta , sa ai parte de ea.
|
1 Attachment(s)
Masina a iesit de la garaj de cand e vremea frumoasa. :)
Intre timp a primit: - volan M-technic cu airbag, nou - un set de jante Ac Schnitzer Type 1, 17", 8-9j - o revizie cu schimb de ulei(motul x-cess 8100 5w40), filtre - diagnoza unde am avut placere sa aflu ca masina nu are nicio eroare pe tester :D. Urmeaza outer lips de 3", plus revopsit miezul jantelor. Am pus si o poza informativa, poate reusesc sa fac o sedinta foto, decenta. |
BIG LIKE !!! super masina
|
8 Attachment(s)
configuratie actuala...
|
Exemplar extrem de bine ingrijit.Ca si parere personala zic ca dadea mai bine cu Forged-urile de M acuma deh fiecare cu ale lui.In orice caz sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente.Chiar zici ca e scoasa acuma de pe linia fabricii.
|
8 Attachment(s)
.....
|
Foarte faina; felicitari !
|
Quote:
|
unde ai fost frate ?
|
Quote:
Ma uit pe la poze si pare sa fi fost distractie :) |
3 Attachment(s)
Urmeaza o reconfigurare a jantelor.
Am luat din Germania un set de 2 buze de 3". Capacele centrale le-am schimbat cu unele oem inscriptionate Ac Schnitzer. Miezul jantelor se va vopsi in culoarea originala. La final configuratia o sa fie una clasica de aprox. 10j spate / 8-8,5j fata. Pe langa astea masina a primit radiator Nissens, termostat Behr, pompa de apa Hepu(paleti inox) noi, dupa o peripetie cu pompa de apa ce m-a lasat la 500m de casa :D .Din ce citeam pe forum-uri, pe modele din 93' s-a pus pompa de apa cu paleti din plastic ce au sa cedez undeva pe la 70-80mii km + vechimea plasticului ce devine foarte casant. Masina are undeva la 69 000 in prezent, asa ca s-a cam verificat. Pivoti fata, noi, Lemforder + insonorizare usi. Poze informative... |
1 Attachment(s)
urmeaza...
|
Quote:
|
Despre ce e vorba aici ?
|
Scrie si pe ele : cd cartridge .
|
Quote:
http://www.furbish.it/for-sale/BMW-B...-Electronic-CD Pentru a utiliza acest cd-player ai nevoie de un cd cartridge. Se baga cd-ul in aceasta carcasa iar aceasta din urma se baga in cd-player. Este diferit de un cd-player normal unde pur si simplu bagi cd-ul in aparat. BMW BAVARIA ELECTRONIC CD II asa cum scrie si-n articolul de mai sus este versiunea revizuta a primului Cd-player ce s-a pus pe modele Bmw de la inceputurile anilor 90'. Sper sa-ti fie de ajutor. |
Ma gandeam ca se baga un CD cv acolo dar nu am stiut despre ce e vorba inca sunt novice... Am preferat sa nu mor prost si sa intreb mersi frumos ! Masina asta este....de pus in vitrina !
|
12 Attachment(s)
Status update:
Masina am scos-o de la garaj la inceputul lunii iunie, iar in perioada toamna-iarna s-au facut ceva schimbari pe la masina, astfel: La exterior: - jante Acs Type 1 Rennsport, buze/outer lips noi de 3"/spate, repolishate cele de pe fata, miez revopsit in culoarea originala, capace centrale Oe cu logo Acs, suruburi nichelate, piulite noi. Componentele noi sunt de la FelgenFuchs. - jante Style 24, forged, 7.5/8.5, caucicuri noi - fata Bridgestone Potenza 205/40, spate Hankook Ventus 215/40. - grila fl + instalatie spalatoare faruri, functionale :) - oglinzi M, oem - exhaust tips din inox de e46 2.5 - portbagaj fl. - nemontat La interior: - suport pahare nou - extrem de folositor. In sfarsit pot sa-mi beau si eu cafeau in masina asta :) - reincarcat cu freon instalatia de Ac. - usile izolate cu folie bituminoasa. |
Felicitări; îmi place!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning