Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   masina tunarita in CJ .... (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/3684-masina-tunarita-cj.html)

nxtaz 28-03-05 01:37

asta nu inseamna ca nu consider masina kitch :evil:

dj05dpx 28-03-05 02:06

vezi ca exista posibilitatea de EDIT ,numarul de posturi nu face pe nimeni `interesant`

eu unul apreciez munca omului, dupa mine e ceva dragutz,deosebit

nxtaz 29-03-05 10:14

OFF-TOPIC

Quote:

vezi ca exista posibilitatea de EDIT ,numarul de posturi nu face pe nimeni `interesant`
Draga dj05dpx...daca te-ai fi uitat la data la care m-am inscris si numarul de posturi nu cred ca ai mai fi scris asta, si ...sa sti ca am net non-stop nu asta era problema.

Numai Bine!

SiloS@1300 31-03-05 00:09

Mi se pare o incercare nereusita de tuning ce merita apreciata totusi ...

Spatele e frumos ... Stopurile imi amintesc de nissan r34 din nfs underground 2 [ erau niste stopuri p-acolo de seamana cu astea de tv ]
Body-kitul este urat .... este prea patratos ...

Fata masinii este oribila .... :(:(:(

Proprietarul merita laudat pentru ce a facut , insa masina seamana cu cele din emisiunea Scrap heap challenge de pe discovery channel .

Pacat de banii investiti in ea ... parerea mea .

mike20 02-04-05 20:50

a pierdut timpu` degeaba..masina arata super naspa, dar daca lui ii place..asta e :?

SFW 07-04-05 00:03

Spatele e tare (nu conteaza de unde a luat stopurile daca vin bine pe masina lui), Nici fata nu e urata .... mai trebuie sa fie finisata si sa i se dea o vopsea, si va iesi ceva super. Pana ce o masina nu e finalizata nu poti spune ca e kitch sau nu, pt ca nu stii ce a fost in capul proprietarului.

Proprietarul merita tot respectul. Trebuie talent si multa munca ca sa realizezi ce a realizat el.

CIKY_TUNING 08-04-05 14:21

e buna shi asta decat nimik

blowwind 08-04-05 20:59

LOOOOOOL

[b]ce`i cu conversa aia cu patru rotzi ??nu vedetzi ca mai are putin si ramane fara tabla ??? moama nu m`as urca in aia nici intr`o mie de ani...mai bine intr`o dacia 1100 :)) pana mea :) Denota faptul ca suntem nishte tzarani :) si nu avem gusturi la capitolul tuning....ceva gen
\"X: ba Y ce zici sa lipesc surubelnitza asta pe parbriz cu poxipol ??
Y: lipeste`o ba X ca arata mishto...acum poti sa zici ca ti`am modificat si u putin masina\"
:D
nu prea are haz dar ma rog...oricum nu e de ras...e de plans fratzilor :D

LaMishto 09-04-05 09:43

dacia 1100 facuta cu bun gust detroneaza panarama aia.. drept dovada, uite o dacie din iasi: https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=9970 https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=9971 ;)

CIKY_TUNING 09-04-05 11:06

e f mishto dacia asta 1100.

SFW 10-04-05 15:30

Dacia aia 1100 efacuta superb. Si nimeni nu poate spune ca masina de la care s-a plecat arata bine. Da cred ca cel mai mare \"+\" este vopseaua ... caroseria ... si de asta am spus ca pana nu va fi finisata masina aia si nu i se va da o vopsea buna, ca cea de pe 1100, nu o sa ne putem da seama ce a fost in capul proprietarului. Deabia dupa poate sa spuna cineva daca e kitch sau nu.

AudiPerformance 10-04-05 16:09

in primul rand: stopurile nu sunt nici de pe TV si nici de pe tractor... sunt de la remorcile alea vechi... astea aveau asa (si exact cate 2 pe o parte)... va spun sigur ca am studiat foarte indeaproape problema!

acum nu stiu dupa ce criterii hotarati voi ca e kitch sau nu dar mie mi se pare foarte aiurea sa zici de masina omului ca e kitch... si asta doar pentru ca in ceea ce priveste gusturile totul este subiectiv!

omul s-a chinuit sa faca ceva ce-i place lui si se vede... dar acum nu putem sa ne bagam noi picioarele in gusturile lui!

cj98czh 21-10-05 13:52

Renault 18

La baza este intradevar un Renault 18 dar destul de modificat. Il stiu bine pe tipul a caruia este masina. Este adevarat are flanse de 8 pe spate. Pot sa va spun sigur ca masina nu este gata se va mai lucra la ea mai ales la partea de priza de aer de pe capota si la stopuri care au fost puse acolo provizoriu. Ce pot sa va spun ca s-a investit mult timp si multa munca in aceasta masina si cand va fi gata io zic ca va fi ok. In rest ce sa spun gusturile nu se discuta.

flipper 10-11-05 11:54

1 Attachment(s)
Am vazut Renault-ul asta tunarit si comentariile voastre. Nu prea sunt multe r18 modificate, dar am si eu unul. Ce parere aveti despre el?

flipper 10-11-05 11:56

1 Attachment(s)
Am mai gasir o poza... :)

LaMishto 10-11-05 12:14

that`s a nice one.. :D

flipper 11-11-05 22:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
that`s a nice one.. :D

Merci mult! :)
Si la asta mai este de lucrat, dar in comparatie cu un r18 stock, e ok, zic eu!

Toto - BOD 12-11-05 00:03

nu arata rau! dar la cat de umflat e... ar trebui luat in considerare niste jante mai mari... si fi ok! Poate si un eleron mai mic...
N-arata rau deloc!

LaMishto 12-11-05 05:23

@flipper: cu placere ;)

flipper 13-11-05 23:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
nu arata rau! dar la cat de umflat e... ar trebui luat in considerare niste jante mai mari... si fi ok! Poate si un eleron mai mic...
N-arata rau deloc!

Asa este, daca as pune niste jante mai late ar arata beton. Cum am mai spus mai sus, mai am de lucrat la ea :)
Bafta maxima si merci mult!

Toto - BOD 15-11-05 00:41

mult succes! sa ne tii la curent!

BH-15-RIC 16-01-06 22:24

Dca o gasesti si spalata poate vedem mai mult .oricum e o combinatie ciudata ..............ca sa nu spunem mai mult ...

dog 24-03-06 15:57

Re: masina tunarita in CJ ....

frate ce masina vrea sa fie aia ,k din fata da a solenza si din sapate a.........
nu stiu ce sa zic.oricum nasol

body81 31-08-06 11:11

tunning, tunning dar cu simt si gust ca altfel iti bati joc de masina...
sigur e de la tara baiatul

Piedone 02-10-06 14:08

acum frate fiecare face tuning dupa posibilitati felicitati ptr masina proprietarului eu zic ca decat standard mai bine asa

TIME2JET 06-12-06 23:06

Cred Cai Cea Mai Hidoasa Masina Posibila !!!
Dar Ce E De Apreciat E Munca Proprietarului!!

CocoT 28 14-12-06 17:53

Doamne..... Clar ala cu jumate de solenza "E de la tara sau face naveta?".... iar cea galbena e super dar o cam strica masca inbinata in bara fata care nu prea se potriveste cu restul masini.... dar totusi e OK :D

CJ-01-WOB 14-12-06 23:19

masina a fost modificata cu mult inainte de a exista cataloagele de tuning pe la noi , sau chiar conceptul de masini modificate
cand a aparut pe strazi multa lume se intreba ce masina e ..
masina oricum ascunde mai multe decat se vede in cele 2 poze !
ca nu e finalizata sau ca nu e la linie perfecta sau ca nu se compara cu gusturile unora sau cu o masina generatie noua modificata este cu totul altceva!

nu va grabiti sa etichetati totul

CJ-01-WOB 14-12-06 23:24

1 Attachment(s)
EDIT .. 5 minute RULE !
de pe alt topic ->

DACIA-Wrc 17-12-06 19:26

asa arata mai demult, acuma arata umpic diferit spatele
masina ii de vreo 4-5 ani ...daca nu mai bine in halul asta
la inceput ziceam ca-i ozn acuma...mi se pare ca-i masina normala ca m-am obisnuit cu ea

mareo 14-06-07 16:43

najpa , kitsh total

All times are GMT +2. The time now is 00:30.

- Copyright 2026 4Tuning