![]() |
Re: Golanul meu 1.5 dCi :)
Suspensie sport si jante!
|
Quote:
|
Sunt prea multe Logane care au plafonul negru.. Am vrut ca a mea sa fie diferita si am alte planuri.. acesta este doar inceputul !
PS : Negru ala se incinge rau vara.. ALB-ul se mentine la o temperatura mai scazuta .. asta am observato si astazi cand afara erau 19 grade .. tabla ardea .. pavilionul de abia se simtea ceva pe el. |
Da .. momentan caut anvelope.. am niste aiureli de Pirelli Cinturato P4 .. 175/65/R15 .. stabilitate scazuta , au 2 luni de cand sunt achizitionate.. nu prea mai am $ .. o sa caut arcuri sport mai intai si dupa aceea jante :D
|
30 Attachment(s)
Am revenit cu o serie de noua de poze :) Mentionez ca masina inca nu este spalata :D inca are praf..pe anumite elemente - vopseaua are pigmenti de violet .
|
Quote:
|
BlackBC
- m-am gandit inainte sa o vopsesc sa ii pun bara spate de facelift, dar nu am portbagajul de Laureate, cel cu eleron incorporat si bara aceea da cam naspa, am facut o proba inainte sa o duc la service si pare spatele neterminat asa.. bara spate care o are acum este schimbata, cea care a avuto masina era de import si incepuse sa se onduleze pe laterale, etc si am cumparat alta de la dezmembrari dar originala marcata Renault, etc. - initial vreau sa o fac toata facelift, astept sa prind un bord de ph2 la pret foarte bun.. sunt multe de facut, dar incerc sa le fac cate putin.. trebuie sa o si inmatriculez , o am doar in evidenta momentan. - jante caut ceva Borbet, OZ Superturismo, Brock, RH CUP, ATS CUP .. "sa fie chilipir" |
30 Attachment(s)
Cred ca proiectul ia sfarsit aici... sunt terminat .. imi pare rau dar o sa renunt la Logan..al 2lea in 2 ani ..
|
Punte spate, stalp stanga, prag stanga, lonjeron stanga, pavilion deformat, airbag-uri sarite, usile de pe stanga nu se mai inchid.. de toate...
se vand - panouri ph2 laureate , linie audio magnat 2 boxe 2x70w , 2x45w , 2x5w twetere , tapiterie black line, scaune incalzite, suport ochelari, 2 plafoniere cu 3 module pe led.. maciulie schimbator din piele, interiorul negru stalpi, pavilion, etc , cd-player pionner 1400 , leduri , etc .. si depinde ce se mai poate salva.. Masina se poate vinde cu pretul de 1500 euro fix .. |
Pfaiiiiiiiii frate cit ghinion poti sa ai:cry: credca tiai luat dauna totala pe masina ?
|
Nasol rau ce ai patit :( bine ca nu ai patit tu ceva mai grav ca masina se poate schimba.Aveai multe idei in cap dar :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci nu imi vine sa cred...cand am intrat si am vazut pozele am ramas masca :|. Imi pare rau pentru eveniment...si abia ce o vopsisei...ai Pm
|
Nu pot sa cred!!!! Si cu leprele astea de la Euro***ins. Eu zic ca masina se poate repara, bine, ideal ar fi sa ceri reconstatare si sa o faci intr-un service autorizat.. Daca fac nazuri aia de la euroins, fa-le reclamatie la CCA.
Oricum foarte urat, ai ghinion cat cuprinde. Era tzipla masina, pacat.....Dar ce dracu s-a intamplat, banui ca "masina saracului" a intrat pe rosu sau o neacordare de prioritate....de te-a luat in halu ala. |
Quote:
|
86mil? :)) aia vor sa te faca ca ei s-o repare si s-o vanda:). Nu accepta. Serios
Nu fii sigur ca nu o sa mai aiba linia ei....Eu zic sa o repari si mai vezi dupa....decat sa te jnapaneasca jegurile alea mai bine incerci s-o repari. Stalpul de la parbriz vad ca e "drept" nu are unghi, si plafonul e ok, si aripa spate, pragul putin luat....pt prag si stalpi exista standuri de indreptat care folosesc aliniere prin laser.. deci o pune la linie. Am vazut eu ...masini mult mai dauna ca a ta ...si le-au reparat de zici ca era noua |
Quote:
|
Astazi am fost la Hyundai Pitesti, ca sa vorbesc cu Directorul de la Service.. i-am explicat situatia, i-am aratat poze cu masina, in principiu mi-a spus ca masina se poate repara dar costa mai mult de 8600 ron .. Daca o sa fie declarata dauna, astept raspunsul de la Bucuresti ca au trimis dosarul acolo, cei de la Hyundai mi-au facut un calcul scurt la masina, tinand cont ca noua a costat 33000 ron , scazut cu nr de ani si deprecierea la fiecare an masina mea a fost evaluata de Hyundai intre 12500 ron - 16500 ron . Acum dupa spusele lor suna bine daca as lua macar 12500 ron + epava , as ajunge undeva la 4000 euro. Ramane de vazut, o sa inaintez dupa Paste si o cerere la CSA ca sa se miste mai repede Euroins-ul si reconstatarea o sa o fac la reprezentanta Hyundai pana la ultimul surub ca sa le dovedesc ca reparatia costa mult mai mult. Le-am dat solutia de recarosare, daca vor asta.. pastrez masina, daca nu, cer dauna totala cu suma de cel putin 12500 ron . O sa va tin la curent.. dupa cum am mentionat dupa masina nu sa vandut nimic (posibil linia audio, panouri ph2 - am altele stock, sistem de incalzire scaune, tapiterie plafon, stalpi, etc) si nu se va vinde , exceptie tipsul care deja s-a dat "suvenir" unui prieten .
|
Am facut reconstatare la masina, dauna de 15600 ron , nu 8600 ron cat mi s-a oferit . Am trimis dosarul la CSA + plangerea aferenta, astept raspuns .. au trecut 2 luni .. Momentan nu am dezmembrat nimic .. masina este intreaga, nu lipseste nimic . Cei care ati avut ocazia sa o vedeti live , arata mai urat decat in poze, cand o sa am un raspuns exact (mai exact ordin de plata) , atunci dezmembrez masina , doar cu o conditie (sa se vanda motorul+cutia prima data) , altfel nu are rost .. Pret orientativ 1200 euro toata masina (6000 ron)
|
numi dai mie bordul??:D
|
Quote:
|
As fi interesat de usa dreapta fata, cheala sau cu ce e pe ea acum. Masina este albastru egee de uzina, sau e alta nuanta de albastru? Fa-mi un pret.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning