![]() |
Re: Dacie Sport Furia Rosie
Eventual un carburator bizonic . . . .
Cea mai tare a fost aia cu motorul de golf cu tot cu cutie . . . .ar fii o premiera mondiala asa ceva . . . . Stii cat o sa castigi cu un carburator "bicameral" pe motorul tau stock . . . .nimic . . . Mai citeste pe aici inainte sa vii cu faze d'astea. |
dragutza masina....dar prea simplista....nik deosebit la ea...oricum bafta pe mai departe!
|
si in afara de jante ce ai mai facut in plus la masina .????ca io nu prea mai vad nimic...
|
Quote:
|
salut... sunt curios cum a iesit sportu ala.... pune niste poze...
|
Mai exista furia rosie????
app, pentru cei care vad postarea va rog intrati pe youtube, scrieti Tm 02 NcL, sa vedeti cum sa nascut dacia mea inca o data... puteti lasa si com. multumesc |
Furia rosie a fost cumparata si e in constanta la un pasionat de sportive. A fost revopsita intre timp si este facut un body kit pe ea,o sa postez cateva poze daca doriti
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
Cam asa au fost etapele la masina asta de cand a primito domnul care a modificato mai mult... masina avea motor 1.6 cand a luato ,2 carburi orizontale.... Masina a stat o perioada la un club sportiv.... muuulta istorie pe care eu nu am de unde sa le cunosc...
|
Quote:
|
:shock::shock::shock::shock::shock:
|
Quote:
|
romanian muscle car wanna be :lol::lol:
|
:)) laser frate :))))
|
Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda. hehe
|
urat arata pe bune ti-ai batut joc
|
Quote:
|
Quote:
Ce frumoasa era inainte:X:X...cum era ea asa stock..acum..arata ca dq...fara suparare...dar ai stricato rau de tot... |
valy, e Furia Galbena? hehe :p
|
Quote:
|
De retinut nu am facuto eu si nu am imi apartine... Sportiva mea e folosita zi de zi si are bare de plastic momentan ca trebuie schimbate aripile si capota...
|
Dupa cum se vede masina a trecut prin cateva stadii de batjocora. O alta sportiva pierduta.
Topicul se poate inchide, discutiile nu mai au nici un rost. R.I.P. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning