![]() |
Re: Burn On Event la Tuning Show 2007
Sa inteleg ca ramane pe sambata..dar un interval orar orientativ ne puteti da? Asa ceva nu este de ratat asadar vreau sa ma asigur ca voi fi prezent la show.
Bafta la organizare! |
super..deabea astept :)...daca va pot fi de folos..cu mare placere acord o mana de ajutor!:)
|
Da-ti si voi detalii complete in legatura cu locatia,ziua si ora si la ce sa ne astepta.Un post replay cu toate datale necesare ar fi util.
|
Cum spune si afisul sambata 31.03.2007 ora 13!Fostul Metro Otopeni!
|
o sa iasa.... show mare... :D
florica..... incepi sa arunci cu caucioace... :D ... fara nr :D |
Quote:
|
Quote:
|
marfa o sa fiu akolo ;)
|
Se anunta un eveniment f.mare :)
Voi fi acolo ;) |
Quote:
|
-Pai aseara au venit primele 20 de perechi de gume pt show......mai vin si astazi, incaltarea masinilor pt show este gratuita si oferita de Auto Soft Bucuresti.
|
se poate pune o lista cu cei inscrisi pt. show?...
|
ma bucur ca ati luat atatea masuri de siguranta. sa nu se mai intample cum sa mai intamplat. din cauza unor minti inguste sau mai oprit evenimente grozave... dar asta e, ei canta noi jucam. pacat ca nam carnet(numi permite varsta:evil: ) ,inca, ca ash fi venit shi io. oricum, se anunta a fi un eveniment de zile mari cu mashini tari, fum, shi toate ingredientele. va urez succes in tot ce vati propus shi sa puneti multe poze shi filme pe site.:D :D :D
|
Acest show, organizat de ANONYMOUS MOTORSPORT si NSL Romania, speram sa fie la inaltime si nu vrem sa semene cu ce a mai fost pana acum!Masurile de siguranta au fost luate (azi au fost facute probe la locul unde se vor desfasura concursurile din aer liber) .Cauciucurile au fost aduse de catre Auto Soft, oamenii de ordine sunt instruiti de catre organizatori, acestia fiind din partea NSL Romania -Florica si din partea ANONYMOUS MOTORSPORT -RIP-u si NOS-u (care din pacate nu ne poate arata ce poate sa demonstreze un urs turbo pentru ca este expuns in standul clubului din care face parte) .Pentru mai multe detalii apelati la Florica, NOS-u si RIP-u.
|
baieti multa bafta si sa tina vremea cu noi toti ca sa vedem ceva frumos...
|
intrebare...se va plati vreo taxa pt burn show? pt spectatori ma refer
|
Spectatorii nu vor plati nimic la" Burn On Event " .
|
Quote:
|
-taxa De Participare Este = Z E R O !!!!!
|
Abea astept sa vin si eu acolo , adik sambata,sa ma minunez si io ce poate face tuning-ul romanesc.
|
Aici ce se poate castiga adik ceva piese sau accesori?
|
cam pe la ce ora v-a incepe burn `u ca sa stiu si eu pe la ce ora sa pun ceasu sa sune :). a si unde se va tine ? in spatele supermarketului?
|
Da in spate.In jur de ora 13:00
|
in sfarsit mi-am rezolvat problemele o sa fiu acolo abea astept :D
|
Cum e cu inscrierea??? E46-le meu abia asteapta sa se joace. ne putem inscrie pe loc??
|
s-a anuntat ploaie la "vremea probabila" :(. sa speram ca va fi "probabila" si nu "exacta", ca nu mai vedem nici un pic de fum...
|
stai linistit ca au mai fost burnuri facute si pe ploaiei...vezi filme cu "brigada ursuletilor" oricum sper sa fie frumos si sa se tina si daca ploua....ati luat in calcul si asta?
|
Abia astept.....o sa fie super show.
|
IMPORTANT!!!
Este extrem de important ca masinile inscrise sa fie pilotate de soferi consacrati sau macar cu bune referinte. Doar in asa fel se pot evita accidentele si momentele neplacute. Pare o joaca si simplu de facut, dar nu e chiar asa iar responsabilitatea este destul de mare in aceasta privinta. Am sa ma opun inscrierilor celor ce nu prezinta garantie. Va suparati sau nu dar nimeni nu-si mai permite accidente. Eu nu sunt organizator ma bazez pe ce face NSL si Anonimus dar consider ca important punctul meu de vedere. |
-Dimineata cand lista va fi gata eu , Rusu (Anonymous) si Sebastian ( Legal Racing) vom avea o discutie finala despre participanti.
-ATENTIE : ULTIMA ORA , NU va bazati pe cei de la Auto Soft ......Nu vor veni sa incalte si sa descalte masinile......au invocat ca nu pot cara compresorul. I i intelegem si le multumim pentru sprijinul acordat cu gumele sh. |
-D DAY..........adica "ziua cea mai lunga".......incepe. Bafta tuturor si nu uitati SHOW-ul........incepand de la ora 13:00 , se dezlantuie IADUL la Metro Otopeni.
|
super tare!!! succes la organizare! :D
|
Hell on Earth coaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeee
|
Filme aveti ? Ca eu azi nu am putut sa ajung la Bucuresti:(
Maine mai faceti ceva ? |
nici eu nu am putut ajunge...filme cineva?
sigur a facut vreunu daca fac rost de ceva ..postez si eu aici:) |
felicitari florica!!!
burn-urile au fost excelente!!! |
da am fost si eu
bv florica pt tine si pt ceilalti care ati reusit sa stingeti ursu pacat d el dar s-a facut si mai alb decat era astept filmuletele facute d anonymous sa ne minunam un pic,am vaz ca skillz statea chiar langa perete aici cel mai bn s-a vazut d p metro descarc si eu mai incolo niste poze\filmuletze si o sa le postez aici |
Frumos Maroo dar ale dreaq cauciucuri nu se mai spargeau
|
NU POT Uploada nici un film....ma rog.....cred ca au facut vreo setare...ceva....puneam filmele chiar acum...abia mam trezit pus pe treaba....dar se pare ca nu am voie...trebuie sa contactez administratorul
|
suoper show super spectacol..s-au vazut adevaratzii respect pt HAI-ul..super...la mai mare..:rolleyes2 :rolleyes2 ..nu s-a abuzat de unele m3-uri
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning