Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Unknown Racers vs..? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/364298-unknown-racers-vs.html)

Mesy Messy 14-04-13 23:52

Re: Unknown Racers vs..?

Quote:

Originally Posted by haplea (Post 5439751)
adevarul este ca Honda si a recunoscut o infrangere 1-1 chiar daca i sa rupt tamponul sau suportul la motor(ar fi putut sa zica ca nu se pune cursa,exact cum zic altii)...cum a mentionat Serban mai sus..trebuia sa aibe in evidenta cursantul starea masini...eu consider cursa 1-1...Asa am patit eu in finala cu bulgaria..am spart cutia la plecare..deci 1-0 pt bulgaria...

Eu am intrebat dupa cursa daca s-a pus sau nu . Nu ma deraja dak zicea ca nu.

Mesy Messy 14-04-13 23:55

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 5439725)
OK, atunci:

Masina de strada seria 5, 2.0D, aprox 170CP si 1700kg, roti pe 19", provoc masina cu aceleasi detalii......

Nu promit nimik , este un Seat leon FR 2.0Tdi 170 cp stock . Masina este a sotiei :D daca vrea eu anunt :D

kos_YRC 14-04-13 23:58

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 5439478)
Nu inteleg dc spui "sa vina tulcea" cand tu nici nu stii unde e pe harta!!!!!!! Eu am fost de vreo 2 ani incoace si nu v-am vazut pe acolo!!
S-au voi sunteti chiar asa de necunoscuti??????

Eu nu stiu unde e pe harta,dar tu nu stii ca se scrie "s-au" legat...:rolleyes2

andreibadea 15-04-13 00:10

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 5439795)
cu un 1,4t e ok?facem gratar mare vineri si mananca toata lumea:lol:

E perfect, imi spui unde, cand si cum si sunt acolo :)

kos_YRC 15-04-13 00:28

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 5439826)
Intr-un topic te adresezi pe nickname-ul de pe forum ca eu nu am de unde sa stiu ca pe highboy il cheama alex!!!!!!
Si am zis ca EU CAND AM FOST LA TULCEA!!!! Nu am zis ca am venit noi la tulcea cu 7 masini si am venit si eu sa aplaud!!!!!!
Intradevar poate am interpretat eu gresit postul tau, dar tu invata sa te exprimi cum trebuie!!!
Asta nu imi schimba parerea despre tine si nici nu imi retrag nimic pt ca tu ai o masina de facut poze (urate) si de dus la piata!!!! Cand o sa ai o masina de curse atunci vorbesti!!!

P.S. Eu stiu sa fac curse nu sa scriu corect gramatical!!!!

Cu masina de mers la piata ajung si la tulcea,tu nu termini nici 402m :!:
Cel mai bine ar fi sa ne oprim din relationat in acest punct, pana cine stie ce-oi mai zice....sa ai o seara minunata si tu si masina ta de curse, pe scaunul tau sport, pe benzina ta:)

serban_pc 15-04-13 07:22

Glumeam, a fost ironica provocarea, cum sa ma dau cu masina de familie la curse. Se pare ca nu a inteles nimeni ironia.
Cursele sunt pentru masini de "curse", cele de strada trebuie sa-si incarce portbagajele la piata si sa ne duca la scoala/serviciu, vacanta, asta e rostul lor.

Toate cele bune !

xfactor 17-04-13 12:39

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 5439914)
Glumeam, a fost ironica provocarea, cum sa ma dau cu masina de familie la curse. Se pare ca nu a inteles nimeni ironia.
Cursele sunt pentru masini de "curse", cele de strada trebuie sa-si incarce portbagajele la piata si sa ne duca la scoala/serviciu, vacanta, asta e rostul lor.

Toate cele bune !

da Serban sa ne duca la piata,concediu ,dar sa ne duca TARE!

KENZO 19-04-13 02:19

Pole Position Racers provoaca orice masina legitimata in clubul Dvs intr-un cadru legal .

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning