![]() |
Re: Informatii pentru Incepatori
ce gashca de golani aici :rolleyes2
|
:idea: Da,clar ... ia masuri :) Vorbiti elevat , manca-v-ar tata ! peace y`all ! :)>-
|
mah pai scoate si tu rimelu' (sau cu se cheama, ala de va dati voi pe gene) si arde-i niste pleoape d-alea de bagaboanta.....
acuma pe bune, cauta si tu pe net ca sigur gasesti.....vezi ca baietii de la prostreet din baia mare se ocupa cu asa ceva si trimit prin posta http://www.prostreet-tuning.com/ |
Multumesc frumos ... mi-am schimbat-o ... mi-am luat un polo :D
|
bravo! sa-l stapanesti sanatoasa
|
Multumesc frumos !
|
Nah,la asta nu mai vrei "ploape" ?
|
Equinoxe_r M`ai impresionat... daca vrei iti fac cadou niste "Pleoape"
|
traducere : Da si mie nr tau de tel,ieshim si noi la o inghetzata ! Apoi imi ramai datoare pt pleoapele ce ti le dau,si daca imi place de tine poate ne babardim,ca doar imi esti datoare ! :lol:
|
asa o combinashi tu pe iulia , pezevenghiule :)
|
:)) ema defapt ii un dur!!!>:)
|
:)) ta...sa stiti ca sunteti tare smecheri :) imi place de voi..nu va prea duce capu la lucruri bune...:D
In ziua de azi..nici sa fii om bun vad ca nu mai merge..:D:D =)) |
:)) ta...sa stiti ca sunteti tare smecheri :) imi place de voi..nu va prea duce capu la lucruri bune...:D
In ziua de azi..nici sa fii om bun vad ca nu mai merge..:D:D =)) |
Quote:
|
bah, lasati fata in pace, ca polo-istii au spate!
|
Salut eu sunt nou pe aici ,asa deci sunt nou ... da , imi place aici la voi la Timisoara, ca sunt multe dacii cu tunning pe ele. Si eu am o dacie, da nu m-am bagat la motor ca nu ma prea pricep eu cu astea. Acuma am pus un set de praguri si spoilere din alea de fibra, si am cumparat o priza de aer dar n-am avut lipici s-o pun p capota.
Poate cand o sa am ceva bani o sa pun un motor de renault si pe a mea ca am vazut ca au mai facut cativa din timisoara, in rest astept ceva sfaturi de la voi. Poze n-am acuma da o sa fac maine cu telefonu. :rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning