![]() |
Re: e39 523i Black '96
Quote:
|
Quote:
Ma bucur ca esti multumit si ca am reusit sa te ajutam. Bafta in continuare cu masina! Daca mai ai nevoie de ajutor si nu numai, nu ezita sa dai un tel. |
@Sparkle_81 - Salut !
In primul rand sa il stapanesti sanatos si km fara incidente! In al doilea rand , tin sa te contrazic putin referitor la consum : Raportul putere/greutate al masinii nu ajuta un consum atat de mic , motorul cel mai apreciat pe e39 fiind 2,8 litri . Am in "custodie" un e39 cu motor de 2 litri ( stiu , este cel mai slab si cel mai nepotrivit motor din gama seriei 5 si nu se compara cu 523 ) am fost in Constanta si am stat 7 zile acolo cu plinul facut la sosire si plinul facut la plecare spre Craiova , consumul fiind de aproximativ 12 % ( tin sa pecizez ca am fost in cursul lunii august ,anul trecut ) , consum care il pot scoate si aici in Craiova dar fara " fapte de vitejie " . Oricum , una peste alta ai o masina foarte apreciata si cu foarte mult spatiu interior care te " unge la suflet " in calatorii. @RideTheRiddle - cand mai vi acasa , mai da si tu un semn de viata . |
2 Attachment(s)
Ca treaba sa fie buna, mi-a murit becul xenon pe dreapta si am de schimbat bucsele de la brate .
In rest, cutia pe modul manual imi place din ce in ce mai mult . Doua poze recente . |
1 Attachment(s)
asta este ptr fratele meu OLTEAN8)8)8)8)8)8)
|
arata misto asta.ce buza o avea la bara?
|
1 Attachment(s)
Cred ca asta de mai jos.
Lulla multumesc ! Te astept cum ai planificat . |
Quote:
|
Azi e 22; cred ca ai ajuns.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp.
Pe masina s-a montat bara fata m5 cu spalatoare, bara spate m5 cu sezori parcare, s-au schimbat chedere usi fata, ornamente usi, montat tips inox cu 2 iesiri, s-au vandut Rondell-urile si sa revenit la rotile de 15, toata articulatia fata schimbata, reparat o lampa spate celis (murisera doua linii), schimbat vre-o 2 radiatoare ( mii de multumiri lui YSR DAN, un baiat de milioane ), capacul la termostat si cred ca ... cam atat. Toate astea s-au realizat cu ajutorul lui Zeky, Brandex si Sensei Alex Maniacu . Pentru cine e interesat, schimb un bec D1S cu D2S sau D2R, functionabil. |
Arata foarte bine masina , devin invidios pe barile alea de M :oops:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am acasa scaunele vechi cu incalzire si reglaj lombar. Ieri am chelit un scaun, iar maine ma apuc de al doilea. Dupa ce am vizualizat cateva DIY, cred ca pot face upgrade-ul . Este ceva ce trebuie sa tin cont ?
|
1 Attachment(s)
Am terminat si al doilea scaun, de desfacut. Maine e ziua cea mare, cred .
|
2 Attachment(s)
Azi am reusit sa fac swap-ul la scaunul pasagerului. Surprinzator - functioneaza. Am adaptat si mufa pentru cablaj nfl, scaunele fiind de 2001 iar masina din 11.'96. Incalzirea si reglajul lombar = misiune reusita.
Pentru maine, la scaunul soferului am deja mai mult curaj ...... si experienta. Ca dificultate, incadrez lucrarea la nota 8; rabdare si iar rabdare. |
1 Attachment(s)
Am reusit sa termin lucrarea si pentru scaunul soferului. Am avut de furca cu plasa incalzire de la sezut; era un fir intrerupt si nu-l gaseam.
Per total sunt foarte multumit de lucrare, dar si foarte migaloasa. Mai am de bagat masajul si ....cam aia e ! Azi m-am intalnit cu un coleg de forum vecin, AdiOrte, de nota 10 ! |
2 Attachment(s)
Doua poze de ieri, de la capitala.
6,9 dus, 7,1 retur. |
frumoasa oricum te uiti la ea
Sa te poarte santos si fara incidente neplacute Musai sa schimbi papucii in rest kit-ul de M face tot mai frumos urmeaza si la mine |
Multumesc, poate cu putin noroc vara urmatoare avem si alte roate.
|
7 Attachment(s)
Am facut si Transalpina.
Traseul a fost cam asa : Constanta-Bucuresti-Brasov-Sibiu-Transalpina-Craiova-Bucuresti-Constanta. 1149 km Consum pe bord afisat 8,4, consum la pompa 7,4. La intoarcere pe varianta Bucuresti, s-a spart radiatorul (poza mai jos). Multumesc lui Brandex, Zeky si Alex Maniacu pentru reparatie/inlocuire si suport. |
5 Attachment(s)
La masina s-a schimbat pompa de apa, vascocuplaj, curea accesorii, antigel.
Pompa de apa de pe masina era un noname, plus ca huruia si curgea, de aici si scartaitul curelei. |
Quote:
|
Bine ca nu a pocnit pe munte ca veneai dupa mine :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
In sfarsit am reparat sistemul de spalare faruri; era pe masina dar incomplet de la distribuitor spre duze, inclusiv. Am reparat si firele rupte de la portbagaj, ca nu mai aveam lumina in portbagaj + rezolvat misterul furtunului de la baterie.
|
3 Attachment(s)
Am polishat farurile iar dupa 30 min, am luat faruri de facelift. Farurile nu au xenon-ul pe ele. Trebuie sa mut din ale mele in astea.
|
2 Attachment(s)
In sfarsit am scapat de farurile nfl.
|
1 Attachment(s)
Inca supravietuim pe drumurile patriei :-P
|
Frumos
da nu-i corect eu de ce nu? da lasa ca vine mosul si la mine ca acu m-a saracit masina |
La cum te stiu, o sa faci touringul sa fie dorit de multi posesori de e39 !
Rabdare si bani iti trebuiesc; rabdare avem, cu altceva stam mai prost :???: |
Am inceput deja sa o fac frumoasa
Ai vazut noile achizitii care m-au uscat Farurile mai lipsesc ca sa o pota baga la vopsit |
2 Attachment(s)
Quote:
Intre timp am scapat si de nichelul de pe bandourile laterale, cu ajutorul imitatiei de carbon. |
2 Attachment(s)
Inca nu am trecut pe gumele de iarna, astept sa treaca isteria de la vulcanizari cu Iadul alb :lol::lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Pam-pam: jantele de iarna.
Poze la rosu. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Imi trebuiesc distantieri pentru a urca jantele. Ating in etrier, deoarece sunt concave pe interior.
|
2 Attachment(s)
Am fost cuminte , iar mosul mi-a adus ..... un set de Styling 37, M Parallelspeiche :peace:
|
Bombă, un preț de achiziție pe PM ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning