![]() |
Re: Range Rover Sport Supercharged HST VS Bmw x5 4,8i VS Cayenne S
Dacă şi-ar motiva alegerea şi userii vechi aşa cum a făcut-o jonyqat pe cuvânt dacă nu ar fi asta cea mai plăcut de citit secţiune...
|
Quote:
aleg BMW pentru ca am condus un 3.0d si sincer mi-a placut despre range rover nu stiu mai nimik iar cayenne este un touareg mai stilat |
are dreptate jonyqat
|
Quote:
|
Quote:
Sa incerci un Range Rover Sport, fie si cel de 2.800/190hp, si iti garantez ca o sa-ti schimbi parerea. Am condus x5 -3.0d, 3.0benzina,4.8i (sport) si tot la Range raman. |
Quote:
|
Vad ca tot laudati masina asta, insa eu nu sunt 100% convins de faptul ca ar fi o masina atat de tare.
Am condus modelul de Range Rover Sport de 291kw (396 HP), si am condus si Cayenne S si X5. Probabil ca singurul lucru care ma atrage la RRS este felul in care arata. Masina asta privita ca un tot unitar, arata "belea". Insa daca e s-o luam pe bucati, e jalnica: - parbrizul tinde spre a sta vertical, ca la Dacie - masina pare a fi o cutie - usile nu au nici-un fel de curbura in partea de sus, revenim la aspectul de cutie - chiar daca materialele sunt alese cu cea mai mare grija si sunt de o calitate exceptionala, si chiar daca se vede pana si o cusatura pe ele, panourile de la usi sunt prea simpliste, prea Logan-style, nu se potrivesc cu restul interiorului. Bordul in schimb imi place mult, insa volanul nu. Intrand in detalii mai tehnice, suspensia sucks. Nu sunt genul care sa vrea sa mearga pe fulgi de rata, dar mi se pare totusi prea tare, si destul de proasta. Masina are un ruliu destul de accentuat pe curbe, incomparabil mai mare fata de cel care il are un Cayenne. Nu pot spune ca nu e o masina ok, insa are un pret destul de mare, si joaca intr-o anumita liga. Degeaba are interior din piele alba (care e jos palaria), daca pe ea scrie Sport...dar scrie degeaba. Insa ce imi place mult de tot la ea este sunetul motorului, fie ca este in masina, fie in afara ei, motorul rage chiar si la 1500 RPM. |
RR Sport nu e vârful, e capătul de jos, Range Rover normal e mult mai bine dotat, în ciuda părerii că aia e varianta de top.
|
Quote:
|
Într-adevăr, numai că încadrarea în versus e făcută puţin greşit, trebuia aleasă altă varianta la Range, asta spun.
|
Re: scuze
Quote:
si eu aleg range rover sport pentru performante ofera cel mai bun compromis offroad onroad ma refer la motorizarea de 394 cp ...singurele defecte are fi consumul relativ mare cam 20l/100 si plansa de bord mult prea comuna..e acceasi aproape ca si pe discovery |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning