![]() |
Re: E36 - 328i coupe
Ce ochi are provenzo :)
|
sal! super smecherie masina,imi place ce faci! poti sa imi lasi si mie pm cu ce ai folosit pt fetele de usi? au iesit criminale!
|
3 Attachment(s)
Roti....
2 sunt usor strambe,se rezolva cat de curand |
3 Attachment(s)
Am uitat sa pun poze si cu interiorul..
Ca de obicei..baietii de la Slatina fac o treaba f buna |
2 Attachment(s)
Cele mai frumoase jante Oem e36 :peace:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Primul baie de cand suntem impreuna :)
|
Quote:
|
Quote:
|
19 Attachment(s)
Poze....
-torpedoul..inca nu este la locul lui -jantele Motorsport sunt la indreptat |
Foarte ,foarte frumoasa :)
|
tu scaunele le-ai refacut sau au fost vopsite ca am si eu scaunele de vopsit doar ca sunt bej si as vrea sa le reconditonez ca nu sunt rupte sunt in stare foarte buna
|
Mis..Ricko!
Quote:
Am vopsit o singura laterala...care nu necesita inlocuire |
frumoasa pisica ;)
|
Păi şi īmi poti zice cu ce le-ai vopsit?
app maşina o ai acolo īn m6 in spate la garaje? Ca as vrea sa trec poate īn weekend cānd sunt acasă sa vad cum arată şi live. |
Quote:
Da-mi un telefon si ne vedem ciuk..Ms! |
Mie nu imi place frate, ce vedeti frumos la ea?:oops:
|
Quote:
Masina asta are din ce se vede toate optiunile posibile,mai putin navigatia de e36 care a fost o raritate si care nu se mai gaseste. PS:fi sigur ca si catalin si multi pasionati la cati bani au bagat in masinile astea puteau sa isi cumpere linistiti un e60 e90 2005 si nici nu mai munceau atat insa ce fac ei o fac din pasiune si o fac cu sufletul cum o fac si eu si multii altii |
Quote:
Cata in primul rand scuze de off...Cat despre postul de mai sus, era o mare ironie in ceea ce priveste ce am vorbit eu cu Catalin!Imi pare rau ca te-ai ofensat...O seara placuta |
nu m-am ofensat ,scuze....dar sunt multi care nu stiu sa aprecieze si in principal "bemveul":peace::peace::peace:
|
Quote:
Ms pt aprecieri! Astazi ma duc sa iau jantele de la indreptat,toate 4 au fost strambe,cred ca a mers cu ele pe camp (fostul prop) Imi mai trebuie doua cauciucuri si gata...le pun pe masina Mi-am cumparat si CD43,in week-end trebuie sa apara |
13 Attachment(s)
Vineri mi-au sosit jantele de la indreptat,sunt multumit de cum au iesit
Sambata m-am apucat de ele,smirgheluite de cateva ori ...apoi primer,in total vreo 8-9ore de munca si am ramas si fara amprente Au iesit mai bine decat ma asteptam Am facut niste poze cu telefonul,dar nu prea se intelege mare lucru Acum pe seara mi-a sosit si CD-ul 43,functioneaza f bine Din pacate mi lipsesc capacelele :( |
Salut imi place ce faci din masinuta aceea . Sa nu o iei in nume de rau dar de unde ai cumpat jantele? nu sunt din Oradea cumva .
|
Quote:
Le-am luat de la Pitesti (Mioveni..mai exact) |
Quote:
Bafta si mult spor cu masina |
14 Attachment(s)
Gata si jantele.
Au iesit bine,tinanad cont ca au fost "DIY" Merci..Cristi Bobok pentru suport moral si poze! |
aici prinde forma ceva de calitate. ;) bravo!
|
Au iesit grav jantele.te sun sa imi spui cum si ce;)
|
super frumos si de bun gust ce i-ai facut pana acum masinii.am urmarit si urmaresc in continuare cu o ff mare placere acest topic.oare ce mai urmeaza? :D
PS: cu ce ai vopsit jantele? |
Ma bucur ca va plac,inseamna ca nu am muncit degeaba
Am procedat in felul urmator: -indreptate, sa fie (aproape) perfect drepte :) -smirgheluite cu 2 tipuri de smirghel -primer -iar smirghel (de data asta de 1000) +apa -degresate -vopsea speciala pt jante la spray Indreptat,dejantat 4 roti,montate alte 4 cauciucuri,echilibrat - 250lei (mi-a facut reducere 50lei) Smirghel - 10lei Primer - 25lei Vopsea - 25lei Cauciucuri - 200lei/4bucati (mi le-a adus un prieten din Germania) Jante - 1000lei Benzina (drum) - 50lei Total:1560lei Unii au zis ca e cam mult,mai ales ca sunt doar 7,5j toate 4...pentru mine valoreaza muult mai mult :) As fi putut sa reduc costurile,2 roti nu necesitau neaparat indreptare,2 cauciucuri mai mergeau,nici nu era neaparata nevoie de revopsire (nu erau exfoliate deloc)dar astfel de compromisuri nu imi dau liniste :)) |
Au iesit super..si nu cred ca mai conteaza cati bani ai bagat in ele ...acum sa le vedem si pe masina
bft |
1 Attachment(s)
La mulți Ani Cătălin !!!
Īn poze e minciună, īn realitate jantele arată mult mai bine și sunt perfect drepte!!! p.s: oare ce jante urmează ?! :D |
Quote:
Cristi: Multumesc! Momentan...doar visez la asa ceva |
au iesit super jantele man! bvo!
|
1 Attachment(s)
Ups !
|
Quote:
Chiar ca multa munca, dar au iesit foarte frumos. Masina e tare, respect ca ai depus mult efort sa schimbi interiorul gri, sa-l faci pe tot negru. Ai ceva rabdare, astept sa vad ce reusesti sa faci cu jantele, merita ceva stii tu ... Poate te intelegi cu cristi sa imprumuti macar alea de la el, ar fi o aroganta 8) |
Quote:
|
Quote:
Cu atat mai bine daca acesta este alt set, toata lumea e fericita, le pastrezi si tu pe ale tale, face si el un setup GRAV. + ca e mult mai usor de facut setup-ul asta decat cel al tau. 8) (nefiind asa extrem, e si mai usor de mers cu masina) |
cu siguranta Catalin are gusturi la jante!asteptam......
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning