Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   GPS - Navigatie - Multimedia - Comunicatii - Auto Gadgets (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets.html)
-   -   detectoare de radar (https://forum.4tuning.ro/224-gps-navigatie-multimedia-comunicatii-auto-gadgets/36004-detectoare-radar.html)

Aki 02-08-08 10:06

Re: detectoare de radar

depinde la ce pret il are la vanzare :D

Initial imi lusem un COBRA 9985...pe care nu-l recomand nici dusmanilor, mai mult nu mai zic...:P

Dupa care am luat 2 detectoare de la BEL, un STI DRIVER si un RX-65, driver-ul spre deosebire de RX-65 avea 2 antene de detectie, carcasa din titanium...din pacate am ramas numai cu ventuzele in geam si cu carcasa din metal in care a venit :(
Daca gasesti RX65 si nu este mare diferenta de pret intre el si RX55...eu zic sa-l iei fara probleme, ambele sunt modele bune, insa primul are software mai nou, detecteaza KU si iti arata si frecventa pe care este radarul ( nu stiu daca face asta si 55-ul)

Se vorbea mai sus cum ca VALENTINE 1 este cel mai bun, si eu am oscilat intre V1 si STI DRIVER insa ...va recomand inainte de a face o astfel de achizitie sa accesati: www.youtube.com sa va uitati la teste :)

Bafta

spgbuc 02-08-08 14:51

rx 55 e 690 ron dar l-am gasit la un baiat pe okazii (nou cu garantie,..tot tacamul) cu 5mil iar rx 65 e 890 ron:cry: mai astept ceva banuti sa vad ca daca nu o sa iau un rx 55

si rx 55 detecteaza KU, Functii:

* Benzi radar selectabile
* Afiseaza frecventa radio a radarului detectat
* Circuit de autocalibrare
* detecteaza toate radarele tip laser
* detecteaza toate lungimile de unda ( X, K, Ka, KU, SWKa)
* VG-2 -poate fi detectata cu alerta
* VG-2 nedetectabil
* Instant-On (Puls) Detectie
* Sinteza vocala
* Alpha-numeric Display
* Auto si Manual Muting
* Indicator de nivel al semnalului detectat
* Volume Control
* mesaje vocale digitale
* Auto test
* Pastrarea automata a memoriei
* Avertizare pt tensiune scazuta a bateriei autovehicolului
* Mod de autostrada
* Mod X pt oras si City All Mode
* Setarea luminozitatii display-ului
* - Safety Warning System (SWS™) - on/off
* - Audio Alerts - auto mute or continuous
* - Radar/Laser/SWS - digital voice or unique tones
* - Audio/Visual Scroll Rate - fast or slow
* - Inverted display Option - on/off
* Sensibilitate marita
* DSP - digital signal processing
* Husa transport
* 3 Moduri City

Alexis_turbo 15-10-08 20:35

Am si eu un Maruhama CX-660!!! Cica-i japonez! Are pe el niste optiuni pe care nu stiu sa le folosesc, poate ma puteti ajuta voi... Radar 1.Super si 2.Normal! Pe care ar trebui sa o folosesc in oras si pe care in afara?!? apoi... AAC 1.On 2.Off! Nu stiu ce inseamna asta! mai este... Sensor cu 1.Low 2.Medium si 3.High Ce parere aveti despre acest detector? Este unul dintre cele bune sau e vai de steaua lui?

Psycho 18-10-08 10:50

incearca si da un search pe google dupa cartea lui tehnica ... daca ia radaru e bun :)) aia conteaza .. ca restul functiilor nu le folosesti :)) nu e ca un tel mobil .. eu il tin pe highway mai mereu .. e mai sensibil ... dr in oras nu prea il folosesc ...

Renzor 24-10-08 14:58

Am avut Bel RX65(vreo 8 mil),acum un vector 995(acelasi lucru,doar carcasa diferita 7.6mil parca) si un black spiderz(3.5 mil)ce pot sa spun e ca detecteaza la fel numai ca la bel pot sa opresc benzile sa nu mai dea asa multe alarme false...Daca le interzic e nasol,iar trebuie sa stric parasolarul :(

MariusTm29 30-10-08 18:50

Valentine1 e marfa , am imprumutat unu de la un preten si mi-a placut la nebunie din prima deoarece spre deosebire de toate antiradarele chestia cu sagetile din fata sau din spate e super nu doar la faptul ca vezi cand te-ar lua din spate insa si cand intalnesti un radar sunt cateodata asa de bine pusi ca virgula chiar stand cu ochin patru nu-i vezi mai nou mizeaza politzai si stau in peco ca ei stiu ca pecourile au camere video si camerele emit un semnal pe care detecoarele le sesizeaza si sa te faca sa crezi ca e de la camerele din peco , aici intervine V1 si nu numai aici iti zice exact si cate detecteaza iar cu ledurile ce indica puterea semnalului elimini ff usor semnalele din peco deoarece nu depasesc 2 maxim 3 linii din totalul de 9 si mai are un avantaj cei de la V1 in suna de 40 $ parca iti pot face pe viitor un upgrade la soft si iti continua garantia totodata in banii astia , el la pretul nou cand mi-am luat si eu unu nu e ieftin ce-i drept luat la negru nu din comert si nu am reusit sa-l gasesc mai ieftin de 1,350 ron cu garantie 2 ani insa am vzt si seconduri in stare ff buna pe la 1.ooo ron si aratau ca noi , acuma voi decideti ce si cum dar ganditi-va de 10 ori innainte sa dati banii pe un detector radar daca vezi da banii pe unu ieftin ieftin isi va face treaba , dupa buget desigur .

MariusTm29 30-10-08 18:52

Quote:

Originally Posted by Renzor (Post 1824437)
Am avut Bel RX65(vreo 8 mil),acum un vector 995(acelasi lucru,doar carcasa diferita 7.6mil parca) si un black spiderz(3.5 mil)ce pot sa spun e ca detecteaza la fel numai ca la bel pot sa opresc benzile sa nu mai dea asa multe alarme false...Daca le interzic e nasol,iar trebuie sa stric parasolarul :(

unde ai citit ca s-ar interzice iara ? chiar is curios .

Psycho 30-10-08 22:29

doar ce am venit de la drum cu bel si sunt f multumit ..... si-a meritat banii

Renzor 30-10-08 22:54

Quote:

Originally Posted by MariusTm29 (Post 1835437)
unde ai citit ca s-ar interzice iara ? chiar is curios .

A scris cineva tot aici pe thread-ul asta.
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1835791)
doar ce am venit de la drum cu bel si sunt f multumit ..... si-a meritat banii

Merita dar nu e chiar asa genial,din cate am inteles cele care se monteaza in bara sunt cele mai bune.

Psycho 09-11-08 17:06

eu sunt multumit de el .. il am de 3 ani 4 si n-am luat nici o amenda de viteza cu el ...

11KPO 12-11-08 00:56

eu am un cobra 9940 il recomand
p.s. fac circa 7000 km pe luna

Ovidiu23 30-12-08 12:39

Care credeti ca este mai bun? http://www.valentine1.ro/beltronics-...ctor-radar.php sau http://www.detectoarebune.ro/detecto...ama-ch888.html
Bugetul este de 900 lei.

MariusTm29 30-12-08 12:52

n-ai ce face cu 900 lei ptr un valentine1 cel mai ieftin nou pe piatza fara tva nu il iei mai ieftin de 14 mil

Ovidiu23 30-12-08 12:58

Macar de-ai apasa pe acel link... e un beltronics rx 65. :)

MariusTm29 30-12-08 13:01

eu cred ca ar trebui sa recitesti ce ai scris tu care e mai bun din valentine si ai pus linku si bell rx si ai pus alt link daca n-ai decat 900 ron de ce mai intrebi ia rx si asta e daca 900 e bugetu , nu-si mai are rost intrebarea ta .

Ovidiu23 30-12-08 13:04

Eu cred ca esti obosit. :) Am intrebat care este mai bun: Bel RX-65 sau Maruhama CH-888.

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning