![]() |
Quote:
|
Mie imi place Tico - cel putin ca masina de oras - kiar daca de multe ori am spus ca o urasc. E mica, nu e lacoma la consum, te bagi usor in trafic, etc.
|
nu`mi place ford focus :P
|
1 Attachment(s)
mie imi palce focus
ete unu tare de tot :PPP da in schmb tico jmi se pare najpa rau... |
Dacia sport mi se pare super ugly. Si asa o dacie nu e cine stie ce, da o dacie sport parca-i construita ca Peugeot-ul ala din reclama cu 206 (Bhangra Knights).
|
1 Attachment(s)
uite asta este cea mai urata masina :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Mama ce body kit pt trabant.
Trabantul este o masina a extremelor : Poate fi 1. f urata 2. facuta sa arate klumea |
:lol: :lol: :lol: da tare poza o stiu si eu :lol: :lol: cred cai l rusi undeva :lol: :lol:
|
singura masina pe care nu o pot suporta e dacia liberta .. mi se pare oribila in rest ... fiecare are avantajele ei chiar si tico ;)
|
|
:lol: :lol: :lol: ce tare are numar de polonia :P
|
cred ca e tare ghinionist de are nr ala :)
|
lool se poate spune si asa :lol: :lol: :lol:
|
FORD SIERRA ALEA PENALE CU MOTOR DE 1.6 SI COUPE SUNT CELE MAI NASHPA MASINI
|
io zic ca aro 10 ocupa un loc de frunte...
|
Mie-mi place Aro 1o. Aro 244, ala nu-mi place :wink:
|
Da' vad ca n-a zis nimeni nimic de naSolenza!Fatza aia \"aruncata\" la nimereala pe caroseria cu linii patratzoase de la Nova,si spatele ala absolut oribil,si i-a mai trantit si tentativa aia de eleron :lol: (cu ce scop oare,ca nici macar estetic nu e reusit).Parerea mea!Si Matizu e cam nashpa(ca un bondar strivit,Tico e sportiva pe langa ea).Dupa mine,o mashina oribila,cel putzin spatele,este si Megane 2,spatele ala e aiurea rau,nici practic,nici sportiv,nici nimic!Aici insa Renault a mizat pe faptul ca ori itzi place la nebunie,ori o deteshti.Multipla=regina uratelor,noroc ca i-a tras un facelift acum de zici ca-i un Panda umflat!Apropo,Panda,cum va place?
|
1 Attachment(s)
BIne fratilor dar oricum visul meu e la un...... :( vedeti si voi
|
1 Attachment(s)
Baieti, cine stie ce masina e asta? Nu cred ca o sa stiti ! :P
|
:lol: :lol: este ceva de la rusi.... :wink:
|
1 Attachment(s)
Bine esti aproape, cred cai vazut ceva scris in rusa, este LADA Revolution, sau invatat si rusii sa faca ceva masini!!
|
Noul Nissan Micra e bun de :chainsaw:
|
3 Attachment(s)
Cum vi se pare Volga, GAZ 2110 Coupe V12 cu motor de 850 csi cu 380hp
Masina are 2 toane si are 6.5s - 100km/h nu e rau pentru asa o greutate! masina a fost facuta intr-un singur exemplar Si numai costructia masinii o costat 400000$ dar vinzarea e in jurul la 800000-1000000 |
3 Attachment(s)
Foto VOLGA 2110-Coupe
Compania care a facut aceasta Volga sunt rusi si tot ei au facut anul trecut un Merce pe baza la 140 care a zis cu nu are pina ce nici o concurenta, si care costa 1200000$ cu 700hp si 3,1 sau 3,3s -100km/h o sa va tremit foto mai tirziu! |
Hai frate...................
Bataie de joc, nu alta... Masina asta incalca toate legile aerodinamicii si astia ii pun motor v12... Nu merita. E ca si cum ai pune un Motorsport pe o Lada, numai asa, ca n-ai e face cu banii.... sau imaginatia. :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: |
Ba, da' arata intr-un stil M21 ala! Jos palaria!
|
pe mine m-a lasat fara cuvinte.....e bestiala....un amestec de lux, muscle car si design rafinat.... jaguar rusesc.....mai aduce cu volga datorita elementelor comune....in rest.....supermeseriasha.
|
da....stii cum as face daca as avea una deaia? as opri la un stop unde in dreapta mea sa fie un basinos cu o masina tare si cand plec de la semafor bag picioru' in ea sa vad cat de tare e :twisted: :twisted:
ma rog sa am grija sa nu ma trezesc in primu' copac cu ea la cati cai are :twisted: :twisted: |
super tare mashina ... super super dar de 400.000 au.. ce mashina miash fi luat
|
Io daca as fii BIll Gates vas lua la fiecare cate una ca merita!!!
|
Masina aceasta a fost facuta pentru un regizor rus, la fel pentru el a fost facut si un merce de care v-am vorbit! O sa va pun foto mai tirziu!
|
LOL..Eu dacash fii Bill Gates ash cumpara vreo 365 de WRX/EVO/S2000 sau altele de genu' asta anual si ash face concurs saptamanal in care poate sa se inscrie orice shofer,se face o tombola,se trage la sortzi shi se castiga o mashina.Daca castiga unu',nu are voie sa se mai inscrie,shi asha ar castiga toata lumea.Ash dona cate o mashina de genul asta si tuturor celor inscrishi aici si ash construi o pista special pt tot genul de curse....eheheee,visele astea :? :)
|
mishto mashina... mie unu imi place, am mai citit de ea shi in Autoturism, da'.... mi se pare cam scumpa... nu are nici macar abs parca... o sa caut revista shi o sa scriu ce mai gasesc in articoluol respectiv
|
Masina are ABS, DSC si altele.
|
Masina are ABS, DSC si altele.
|
:lol: :lol: uite sincer volga asta imi place..desi ii putin cam scumpa..dar imi place :lol:
|
inseamna ca am fost prost informat... da' deaia tot o sa caut revista aia sa vad ce zice acolo... :D
|
3 Attachment(s)
Cum credeti ce succes va acest model z5 in 2004-2005! Eu cred va fi :2gun: :peace: :workout:
|
daca crezi ca va avea succes..de ce lai pus la cele mai nasole masini..?? :lol: :lol: sincer fara suparare..mi se pare extrem de urata..masina asta..fara suparare..
|
Bine daca tie iti pare urata , atunci sa n-o mai discutam dar sa asteptam cand va iesi mai oficial, si atunci vom mai vorbi!! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning