![]() |
Re: Pleoape Cielo
altceva inafara de pleoape faci?
|
Quote:
|
Quote:
Am vazut poze cu ce ai lucrat shi mi-a placut tare mult! Ash vrea shi eu nishte pleoape,:rolleyes2 tot pentru cielo! Cum mi le trimitzi? Cu plata ramburs? Ashtept raspuns! Bafta multa! |
m-ar interesa un spoilar spate pt kadett
|
1 Attachment(s)
oare dak as face niste pleope cum is pe celebrul evo 1.....nar sta fain.???
|
Quote:
|
Cu alte cuvinte modelul pe care il faci tu....:).Si eu sunt de aceeasi parere cu tine din mom ce am acel model pe masina.
|
2 Attachment(s)
eu mi-am facut niste pleoape destul de dragutze cred yo,sunt provizorii pt ca in curand o sa-mi bag de fibra...nush cum sa bag poza...ma mai chinui putzin:P
|
Quote:
|
salut!sunt din craiova.la fel ca cele din poza pe care le vrei le am si eu;) tot baiatul mi le-a facut!e de treaba si ti le face cum vrei...dak vrei poze uite id:blue_eyes_20cm si mai vb
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un alt model aici.Daca va place.Sincer mie mi-ar place.Dar mam cam plictisit de model.Vreau altul acum.
|
1 Attachment(s)
am un set de pleoape de vanzare. am comandat-o si eu si la montare am observat ca nu merge cu rama cromata de la radiator. in rest se potrivesc bine (sunt albe) atasez si cateva fotografii
|
Cu cat le dai?
|
50 RON cer pe ele. eu am cumparat cu 40 RON+10 RON vopsitul.
|
Pai si eu, de ex, ce sa fac cu vopseaua ta? o cojesc si ti-o dau inapoi :lol: deci ajungem la 40 ron... ideea e ca mie nu mise par bine finisate si egale :(
|
ce urat arata acolo gti`ul.
oricum modelul nu`i urat. mai sunt ceva ciudatenii pe la bazar la 30 ron orice model de pleoapa |
Vreau si eu pleoape rakmad!!!!
|
3 Attachment(s)
Dar ale mele va plac?
|
:omfg: Banda izolatoare?:weirdface :chainsaw: :confused2 :nosebleed :blink: mai pun multi omuleti? :lol: adica nu, mie nu imi place. mai lipseste vulturul pe capota si stropitorile cu led:rolleyes2
|
Mister Geo, mare expert, nu te supara,am cerut o opinie nu bataie de joc, da? In primul rand, asta e decamdata un model, am vrut sa cer niste sugestii, ca sa stiu ce fac, merita sa le fac asa din material sau nu, nu direct faze cum faci tu de obicei, ma intelegi? Din cate am vazut tu nu ai facut nimic la masinutza ta sa comentezi la altii!!!...
P.S. Semnatura ta ... lasa de dorit, nu trebuia sa mai continui dupa ... Nu te supara, am facut si eu o sugestie!!! :D |
Soryne, nu te supara pe mine, ca nu imi bat joc :) Omuletii erau la misto, nu trebuie sa te aprinzi din orice. Tu nu ai cerut o parere despre model sau sugestii...ai spus pur si simplu "Dar ale mele va plac?".
si legat de masina mea, nu se comenteaza ce NU am facut...se comenteaza ce am facut (valabil pt oricine)... fiecare si le stie pe ale lui, dar eu prefer sa fac putin si bine, decat mult si prost (fara nici o aluzie la tine sau la altcineva). Bafta si stai calm ;) |
Nu mai aprind, dar vroiam o simpla sugestie, da sau nu si o posibila idee mai buna,ca doar suntem oameni cu mintea pe umeri, ce naiba, am ajuns sa facem misto unu de altul,suntem aici sa ne ajutam unu pe altul, nu sa .... ma intelegi ...
|
ok, atunci imi cer scuze daca s-a inteles gresit...sau m-am exprimat gresit.
raspunsul meu: nu, nu imi plac. ca idee, dupa gusturile mele, frumoase sunt, in ordinea asta: cele de la COK, cele ale lui Radu_ERD si cele ale lui Matza, care si le-a facut singur (sunt cu grila cu tot). cele care se gasesc de vanzare si pe forum aici nu imi plac deloc, dar gusturile difera. |
salut all.....deocamdata nu am pozele dar puteti da la My Photos!....pleoape de efect;) ..nimic mai mult! RESPECT8)
|
1 Attachment(s)
cel mai bun si mai frumos este ce ai...eu mi-am facut astea...dar in productie sunt altele...cu un look putin mai agresiv. p.s tot lipite de grila or sa fie.
|
scuze pt offtopic..dar eu nu prea inteleg rostul la pleoape...dupa ce k cielo are farurile mici,pe jumate kal la dacie.,nu mai zic de logan...puneti si pleoape...va kinuiti sa le faceti mici..si nici nu se observa foarte bine...astea ale lui matza sunt frumoase ca pleaca din grila....dar asa alelate....dau aspect de dacie..parerea mea
|
salut. as vrea si eu faruri ca cele de la cielo ala din rusia,anexat de AL13N.stie cineva sa imi spuna daca se gasesc pe teritoriul romaniei?multumesc
|
Quote:
|
si la ce pret:D
|
am pe stoc pleoape de cielo 2 modele si pt alte masini...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 867341 Attachment 867342 cel mai bine sunati k intru mai rar;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
si modelu de pleoape care il am eu:)
|
Unde pot vopsi niste pleoape de Cielo in Craiova?
Culoare gris! |
iati un spray si baga ;)) ca la romanii:lol:
|
3 Attachment(s)
eu m-am dus la un magazin din ploiesti de specialitate...mi-a facut nuanta pe calculator si mi-a imbuteliat-o in spray...am dat vreo 3 straturi...ar fi trebuit si lac dar aia e.
|
si cati banuti ai dat pe vopsea ?
|
vreo 30 lei parca..nu mai stiu exact..un spray dala mare..cred ca de 400ml nu mai stiu exact.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning