![]() |
Daca s-a ajuns sa se compare un M5 cu o masina Opel din 93!
Am mers cu BUB-ul si faptul ca a rupt capul la un M3 e ceva de admirat!Momentan e normal sa un M5 sa o bata dar nu se stie niciodata! |
:)
Trebuie sa fi nebun sa crezi ca VIT'u are peste 300 de cp...
Trebuie sa fi nebun sa crezi ca va bate un m5 ... Ca sa bata m5 trebuie sa bata un subaru mai intai iar asta nu prea cred in fine...fiecare are dreptul la o parere. |
Stai linistit. VIT are putin peste 300 cai. Cat despre un Subaru Sti stock ... si-o cam fura . Daca nu ai mers cu masina nu ai de unde sa stii. La M5 clar nu are sanse .
|
:d
aduti aminte ce se spunea de bub ca are 300 de cp ca bate subaru ...acum 2 sptm si a furat-o grav de la un subaru negru....eu sincer spun ca e prea greu sa scoti cai care zice vit'ul ca ii are in fine totul este posibil dar mai greu la noi....
|
Re: :d
Quote:
|
:D
nu masina este stock este un subaru care are 1000 de km este al unui amic de al meu !
|
eu sincer cred ca m5 ii omoara pe amandoi de la a 3 a fara discutii (parerea mea poate gresesc!)!
|
accelasi lucru il cred si eu
|
Din februarie de cand a fost lansata provocarea.... nu a fost \"consumata\" nici pana acum? :roll:
Deja prea multe presupuneri.. :lol: Vrem faptele sa vorbeasca :twisted: |
Eu am lansat provocarea si regret ca florin inca nu s-a intors in tara pentru a lamuri problema. Dar cu prima ocazie....o vom face :)
|
Ah.. nu stiam ca \"provocatul\" nu e in tara! :D
|
Re: :D
Quote:
In BUB erau 4 persoane, iar la plecare ii patineaza toate 4 cauciucurile... si le schimba curand si joaca se va termina... :twisted: |
:D
in fine eu nu cred ...zici ca iau patinat toate cauciucurile la integral vrei sa zici ca patineaza ca la spate eu nu cred ca ala se poate numi patinat zici ca erau 4 pers in el dece sa dat cu 4 pers in masina....iar despre patinat ...sa invete sa plece oricum nu o sa bata subaru niciodata
|
din cate stiu eu cand sa dat cu subaru nu erau 4 oameni in bub!
|
Hmmm!
BUB-ul are cauciucurile praf!Nu stiu ce poate sa faca cu un Subaru- dar va pot spune ca un Kadett a tinut foarte frumos un Subaru in spate- ce e drept din mers! Concluziile le trageti voi! :wink: :wink: :wink: |
Re: :D
Quote:
bub s-a dat singur in masina |
eu merg pe mana M5.parerea mea!!!
|
Shi io tot pe M5
|
Omuliber obijnuieste sa le cam umfle... Si eu care sunt fan declarat al C20let cred ca nu prea are sanse. Eu am condus amandoua vectrele de mai multe ori, si M5 de 3ori. M5 are a3a fenomenala....
|
UEX are un film cu mine si el de la 60-210km/h unde eu am stat langa el pana pe la 180km/h apoi am pierdut cu 1 masina jumate!!!!! pana la 210...deci a treia nu e chiar asa fennomenala....eu aveam Undeva la 260cp!!!!! atunci..acu poate cu ceva mai multi cai.... si cutie in 6 trepte....oricum Kadetul merge mai bine ca atunci.Poate Vlad pune filmul pe net...sunt curios de ce ar zice lumea sa-l vada......Pacat ca M5 nu mai apt de drum......
|
Re:
Deci in BUB erau 4 oameni, contactati fostul proprietar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning