Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3576-nubira-vs-mondeo-vs-307cc-by-afterdark.html)

GYM 08-02-05 17:34

eu am votat 307 -le. n-o fi tuning-ul de la mama lui ,dar eu zic ca e acceptabil (spun asta pt ca il vad toata ziua si nu e chiar asa \"jalnic\" cum zic unii). sincer, in prima faza, am vrut sa votez mondeo :P e draguta si nubira. va felicit pe toti :D

lowrider 08-02-05 18:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
3.Acea plasa de aluminiu care e folosita atat de excesiv de toti \"tuneri\" din spatele blocului meu pe Olcitu lor incat deja imi e scarba de ea.4. nici una din masini nu are potential ptr tuning atat de agresiv

1. Nici una din masini nu este facuta la \"tunerul din spatele blocului\", asta asa ca pt informatia ta. Nubira este facuta la Zeno Tuning si 307CC este facuta la Kid Tuning!!!
Si daca tu zici ca nici 307CC care este masina sport nu este agresiva, ce mai pot sa zic!!!! :roll:

1.Eu vb de plasa de aluminiu care e folosita excesiv de toata lumea inclusiv taximetristi.Iar Kid si Zeno deocamdata kituri dupa Rieger , Hamann etc. asa ca nu-i da drept etalon in arta tuningului.
2.Am zis de 307 ca nu i se potriveste un tuning agresiv,nu stiu ce ai inteles tu,mai citeste odata :wink:

mihnea 08-02-05 18:53

Lowrider are dreptate...Zeno si Kid toarna la noi...ca si o alta mare firma de \"tuning\"...asta nu prea e tuning.

Cand vor scoate kituri proprii mai vorbim atunci...desi ma indoiesc de calitatea produselor.

Toto - BOD 08-02-05 18:57

Quote:

1. Nici una din masini nu este facuta la \"tunerul din spatele blocului\", asta asa ca pt informatia ta. Nubira este facuta la Zeno Tuning si 307CC este facuta la Kid Tuning!!!
Mari tuneri astia de la Kid \"Tuning\"... cand zici de iei parca zici de aia de la Eds Motorsport...
Ce tuning au facut ei? ca au niste body-kituri care se potrivesc pe toate masinile... ala e tuning?
Pentru un 307 CC e o rusine sa iti pui spoilere de solenza... Eu unu mai bine l-as fi tinut stok decat sa-mi bat joc de el... (sau si-l facea in spatele blocului ca macar asa avea o scuza)

De Nubira nu zic nimik... pentru ca am si zic ca imi place... cu exceptia eleronului... in rest e ok din toate pct de vdr...

[T3m]b3|| 08-02-05 19:56

Sorry pt OffTopic !
Baietzi...nu intzeleg ce tot criticatzi ji batjocoritzi munka ac oameni... :evil:
Nu creka atzi realizat fre1 din voi mai mult...ji nu creka sunt multzi care ar putea face ce a facut Vali [KidTuning]...Manta, Porsche...nejte kituri proprii, facute in spatele bl sau nu, dar nu copiate. Ji pana la urma...e afacerea lor [cu toate k e mai multa pasiune...dasta ji vb lumea despre ei cu ceva mai multa stima, nu fac treaba k ceilaltzi...doar aja sa fie], ia piese, copiaza...
Haai frate...nu va intzeleg... :?
:peace:

Ji...legat de topic...CCul mi se pare cel mia reujit...

mihnea 08-02-05 20:32

Eu pot spune ca am realizat mai mult.Poate nu eu personal, dar firma de tuning la care lucrez cred ca reusit mai multe chestii frumoase...n-are rost sa mai scriu exemple.

gigibecali 08-02-05 20:33

un vot pentru Mondeo din partea mea

307CC:
-nu imi place sopiler-ul spate, gen Ferrari F50
-pleoapele sunt mari si puse aiurea
-toba, puteau sa puna una mai mare si incadrata mai bine in \"gaura\" aia
-nu prica prea bine spoilerul fata...adik e pus stramb
-nu imi plac prizele (parca le-am mai vazut pe un 206, si aduc aminte de Ferrari F50)
cand e decapotata da bine spoilerul

Nubira:
-bara fata Skoda Octavia '99
-fustele de la aceeasi bara
-incearca sa scoti siglele DW si Nubira
-niste jante mai mari,ce spui?

Am dat votul Mondeo-ului pentru f multe motive. unu din ele: este ceva ORIGINAL.UNIC.
celelalte motive le gasiti in thread-ul \"Sa vorbim despre Mondeo 2003\". si sunt destule :)

cam atat...
bafta 8)

alexutzu 08-02-05 21:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gigibecali\"
un vot pentru Mondeo din partea mea

307CC:
-nu imi place sopiler-ul spate, gen Ferrari F50
-pleoapele sunt mari si puse aiurea
-toba, puteau sa puna una mai mare si incadrata mai bine in \"gaura\" aia
-nu prica prea bine spoilerul fata...adik e pus stramb
-nu imi plac prizele (parca le-am mai vazut pe un 206, si aduc aminte de Ferrari F50)
cand e decapotata da bine spoilerul

Nubira:
-bara fata Skoda Octavia '99
-fustele de la aceeasi bara
-incearca sa scoti siglele DW si Nubira

Am dat votul Mondeo-ului pentru f multe motive. unu din ele: este ceva ORIGINAL.UNIC.
celelalte motive le gasiti in thread-ul \"Sa vorbim despre Mondeo 2003\". si sunt destule :)

cam atat...
bafta 8)

din ce zici tu aici reiese ca F50 este o masina f naspa, mie sincer nu mi se pare asa

Toto - BOD 08-02-05 21:41

Quote:

din ce zici tu aici reiese ca F50 este o masina f naspa, mie sincer nu mi se pare asa
Dar de super nova aia cu fata de bmw ce zici??? Nu-i asa ca vine naspa botu de bmw pe dacie (numai gandu te omoara ca a luat ala ceva de bmw si l-a pus pe dacie) cam asa si aici... pasul e cam acelasi! (dacie - bmw sau peugeot - ferrari)...

alexutzu 08-02-05 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Dar de super nova aia cu fata de bmw ce zici??? Nu-i asa ca vine naspa botu de bmw pe dacie (numai gandu te omoara ca a luat ala ceva de bmw si l-a pus pe dacie) cam asa si aici... pasul e cam acelasi! (dacie - bmw sau peugeot - ferrari)...

una e cand o masina e POCITA cu totul cum era dacia aia si una e cu asta cand ADUCE ca alta masina, nu stiu daca ai inteles ce am vrut sa zic , sunt f obosit si mi-e lene sa ma mai gandesc la formulare :)

gigibecali 08-02-05 21:54

Re:

[quote=\"alexutzu\"]
Quote:

nu.reiese k lipseste originalitatea si imaginatia...simplu

shadow 08-02-05 21:57

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gluma Buna!!!
Tu cam de cat ai vrea???
Stock erau de 14 si acum are de 16. Cam cat de mari crezi ca mai intra???

gigibecali 08-02-05 22:03

nu aveam de unde sa stiu k sunt p 16\"
mi s-au parut pasajele rotilor cam mari...parerea mea

[T3m]b3|| 08-02-05 22:50

Nu prea mi se pare original Modeo acela...e o Solentza rojie [AZMul] cu ac kit pe ea ! ;)

pimp_lex 09-02-05 00:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
...totusi, intr-o tara cu ceva traditie in tuning, aceste masini ar fi cosiderate \"rice\", din pacate...

Exact ce am gandit eu cand am vazut pozele! Rice , rice si extreme rice (mondeo)
O sa fac si un test sa vedem daca se confirma treaba asta!

Votat 307CC care inafara de eleron mi se pare cel mai reusit, pe doi ar fii Nubira si pe ultimul Mondeo.

Sunt surprins sa vad ca nici una din aceste masini nu e lasata! Intr-un fel inteleg ca e din cauza gropilor, dar totusi....

307-ele are chiar potential sa arat super cu suspensia lasata, eleronul scos si niste jante de 17.

mutzu 09-02-05 02:35

pimp_lex.. pur si simplu` nu mai trebuie lasata..
Sta in curbe, de parca ar fi lipita..
Jantele vin in max 1 luna jumate..dar tin sa precizez ca sunt pe 18 nu pe 17 :)
Mai vin flapsuri de pus, peste tot.. cand se duce zapada..
neoanele cand da caldura..
si nu stiu cine zicea ceva de toba..
daca te crezi mare cunoscator.. toba aia pe care o vezi, e toba stock, absolut nici o modificare.
a, vorbesc de 307 cc 8)

aR99bMw 09-02-05 02:40

vreau sa va intreb dintre astia care tot criticati munca lu kid si etc...ati vazut vreodata un spoiler tunat....cum arata din ce e facut etc ? va zic io
e facut tot din fibra..exact la fel ca cele de la kid... dar pe ala dai 500 de euro ca e orijinal....

ala orijinal il spargi de 100 de ori mai repede pt ca este foarte subtire...si se mai crapa si de la griblura....deci nu merita in ROMANIA!

eu am avut pe fatza seidl...orijinal....si lam spart dupa 1 sap.... o trebuit sa ma tot duc cu el la reparat...si lam vandut dupaia....

dj05dpx 09-02-05 03:03

Am votat cu Nubira deoarece o consider modificata pe gustul meu... :D ..dar nici celelalte 2 masini nu sunt mai prejos pe locul 2 Peugeot si pe 3 Mondeo:D

ps: gusturile nu se discuta

pimp_lex 09-02-05 06:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
daca te crezi mare cunoscator.. toba aia pe care o vezi, e toba stock, absolut nici o modificare.
)

-pai de exemplu un motiv pt a mai fi lasata este pur estetic. Fara \"wheel gap\" va arata de 100 ori mai bine, indiferent de ce marime are body-kitul sau rotzile. Un al doilea motiv este ca , cu componentele de riguoare, masina va avea un comportament routier si mai bun decat il are acum
-am zis de 17 care sa fie un compromis cat de cat intre look si performante.Si la 17 se pierde din acceleratie, dar la 18 o sa fie chiar mai rau, acum daca pe om nu-l intereseaza cursele, numai esteticul, e mai de show pe 18 bineinteles
-neonele la ce-i trebuie?

M_I_H_A_I 09-02-05 08:39

Nubira deoarece este destul de reusita pt un daewoo, am mai vazut de cateva ori masina prin ploiesti si spre cheia si chiar mi-a placut, parca e imbinata mai bine decat celelalte, exista o anumita continuitate a caroseriei.

GYM 09-02-05 09:08

eu am votat 307 -le. imi place mult si mondeo, dar pacat ca il strica eleronul. este draguta si nubira :D oricum ii felicit pe posesori pt ca nu vezi toata ziua masini ca si cele trei. peugeot -ul il vad toata ziua si va zic ca e absolut superb

mutzu 09-02-05 09:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
)

-pai de exemplu un motiv pt a mai fi lasata este pur estetic. Fara \"wheel gap\" va arata de 100 ori mai bine, indiferent de ce marime are body-kitul sau rotzile. Un al doilea motiv este ca , cu componentele de riguoare, masina va avea un comportament routier si mai bun decat il are acum
-am zis de 17 care sa fie un compromis cat de cat intre look si performante.Si la 17 se pierde din acceleratie, dar la 18 o sa fie chiar mai rau, acum daca pe om nu-l intereseaza cursele, numai esteticul, e mai de show pe 18 bineinteles
-neonele la ce-i trebuie?

Nu-l intereseaza doar aspectul..
Il intereseaza si probele de viteza, si indemanarea si tot..
Dar sti ca 4 jante se schimba in mai putin de 10 minute?:)

pimp_lex 09-02-05 09:33

10 min....daca-s 4 care ajuta poate. Oricum, inteleg argumentul, cand merge la proba de viteza, schimba jantele la fatza locului, se practica treaba asta intradevar

dar la oi cursa de semafor, nu mai merge sa schimbi rotile :lol: :lol:

mihnea 09-02-05 09:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
vreau sa va intreb dintre astia care tot criticati munca lu kid si etc...ati vazut vreodata un spoiler tunat....cum arata din ce e facut etc ? va zic io
e facut tot din fibra..exact la fel ca cele de la kid... dar pe ala dai 500 de euro ca e orijinal....

ala orijinal il spargi de 100 de ori mai repede pt ca este foarte subtire...si se mai crapa si de la griblura....deci nu merita in ROMANIA!

eu am avut pe fatza seidl...orijinal....si lam spart dupa 1 sap.... o trebuit sa ma tot duc cu el la reparat...si lam vandut dupaia....

Ai dreptate...si afara se fac spoilere din fibra (Dietrich,Carzone,Seidl).
Dar mai sunt si alte firme de tuning (Rieger,Je design,Zender,ABT, Oettinger) care lucreaza in plastic.Calitatea produselor lor este foarte ridicata.

zetemte 09-02-05 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"

Spoilere mele sunt facute din ABS! Nu din fibra de sticla! Sunt ca plastelina ... Am lovit de mult ori cu el si niciodata nu s-a spars ;)

xxdadixx 09-02-05 11:44

Cea mai buna continuitate a kit-ului o are Mondeo. Am mai spus si in alt topic. Kitul nu este original am impreasia ca pe langa dacia rosie mai este si pe un Megane Galben. Acum totul se rezuma la bani!

Bogdan_16v 09-02-05 15:04

Fratilor, daca va e frica de gropi, atunci mai bine nu mai faceti nimic la ele in afara de niste jante si niste folii pe geamuri. Decat sa faci ceva care provoaca si dezgust, mai bine nu mai faci nimic. In plus de asta, noi romanii toata lumea s-a cam obisnuit sa bage la inaintare cuvinte de genul: \"Daca n-ati facut voi de ce criticati?\" De cand e nevoie sa faci neaparat ceva ca sa critici acel ceva? De cand, spre ex, gazetarii tb sa lucreze la guvern ca sa critice guvernul sau sa joace forbal ca sa poata critica nationala? Sau criticii de film sa joace in filme ca sa-si poata spune parerea despre filme? Ati cerut parerea, aveti de la fiecare parerea proprie si personala.
In definitiv, masinile alea le faceti asa ca ati vrut voi, da, dar ce te faci ca mai tb sa te si plimbi cu ele, doar n-o sa le tii in casa sa le admiri doar tu. Din critici se invata, altfel orice maslina de oaie pe batz e ridicata la rang de arta. Ma refer aici la un lucru in general.
Asa ca, in momentul in care cereti o parere, fiti pregatiti sa acceptati si critici, unele chiar dure. Daca va inchipuiti ca o sa vina toata lumea si o sa zica \"mamaaa ce tare ce belea ce beton...\", ori nu sunteti realisti, ori credeti ca nivelul de inteligent pe aici e in general la cote foarte mici.
Apropo, 307 CC e departe de a fi o masina sport, shadow, fara suparare. E o masina de fitze si atat, cu un demaraj de 11 sec pt motorizarea de 136cp si cam 9-10sec pt motorizarea de 180cp: http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=116413 , http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=116402 ...sporitva ca look, da, dar nicidecum sport. O Corolla sau un Civic de 1.6 au mari sanse sa-l bata la ambele motorizari pe 400m.

shadow 09-02-05 15:26

Eu topicul asta l-ma facut special pt. KITUL DE TUNING EXTERIOR.
Nu am zis nimic de performante sau altceva, tocmai de asta am si zis ca 307 CC este o masina sport pe care merge (parerea mea) un tuning agresiv!!!

pimp_lex 09-02-05 17:16

Bogdan_16V - am facut testul cu \"Rice\" si a iesit intradevar asa cum spuneam si spuneai si tu. Daca vrei iti dau detalii pe PM

shadow 09-02-05 17:40

Daca poti trimite-mi-le si mie!!!

Hondarul 09-02-05 21:08

TREZIREA OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACESTA ESTE UN TOPIC FACUT PT CA NOI SA VOTAM, NU SA NE DAM CU PAREREA.

VAD AICI NUMAI CRITICI SI IMPRESII DE MARE TUNER CARLSSON, DAR DACA TE UIT MAI BINE VEZI CA VIN DE LA OAMENI FARA MASINI SAU CARNET.

TERMINATI CU VRAJEALA SI HARFELE CA OAMENII ASTIA AU MUNCIT PT ACESTE MASINI. DACA VRETI SA LE CRITICATI, FACETI-O ALTUNDEVA. VOTATI SI DATI-LE PACE !!!!!

NUMAI GURA DE VOI, ASTIA CARE SARITI LA GATUL OAMENILOR, DAR FAPTE... MACIUCA !!!!!!!!!!

lowrider 09-02-05 23:28

Domnul Hondarul acesta e un forum,lumea vb liber etc..nu trebuie sa scrii cu ,caps sa intelegem ce vrei sa zici...Lumea si-a dat cu parerea si atat,nu a criticat nimeni calitatea tuningului ci doar pe cel vizual:
In privinta celor fara carnet sau masini,cred ca au si ei dreptul sa-si spuna parerea,ptr ca daca nu,75% din useri nu ar mai fii.
Vrei fapte...pai poate eu sau altii nu vor sa isi kitch-uiasca masina sau sa isi faca tuning ori poate ca ne place mai mult asa,stock.Asa ca nu inseamna ca nu esti pasionat de masini,racing etc daca nu iti prepari masina personala.

La revedere!

dj05dpx 10-02-05 02:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
TREZIREA OAMENI BUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACESTA ESTE UN TOPIC FACUT PT CA NOI SA VOTAM, NU SA NE DAM CU PAREREA.

VAD AICI NUMAI CRITICI SI IMPRESII DE MARE TUNER CARLSSON, DAR DACA TE UIT MAI BINE VEZI CA VIN DE LA OAMENI FARA MASINI SAU CARNET.

TERMINATI CU VRAJEALA SI HARFELE CA OAMENII ASTIA AU MUNCIT PT ACESTE MASINI. DACA VRETI SA LE CRITICATI, FACETI-O ALTUNDEVA. VOTATI SI DATI-LE PACE !!!!!

NUMAI GURA DE VOI, ASTIA CARE SARITI LA GATUL OAMENILOR, DAR FAPTE... MACIUCA !!!!!!!!!!

Hondarul are mare dreptate in postul lui,cei in cauza au bagat multi bani in masinile lor+ca si le-au facut dupa gusturile lor si nu putem contesta/critica deoarece acestea difera de la om la om

merita admirati pt banii /timpul bagati in masini

topicul era facut pentru a a vota cea mai frumoasa dintre cele 3 masina si nu `e mai bine cu roti de 17` , `e prea mare eleronul` sau alte chestii :roll:

scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine sa nu scriu

Hondarul 10-02-05 08:01

Ideea e ca omul te roaga sa-ti dai cu parerea finutz, nu sa zici ca e de cacat masina lui in care a bagat multi bani.

Dar aici nici de dat cu parerea nu este. Trebuia ca oamenii sa zica cu cine au votat si de ce. Insa, romanii nostri, au simtit nevoia sa zica ca au votat cu \"X\" pt ca celelalte sunt de cacat. Cui i-ar conveni sa bage mii de euro in masina si sa vina un magnet cu un fier de masina, fara masina, sau chiar fara carnet si sa zica ca masina lui e de rahat ??

Asta nu intelge lumea de le noi: cand sa vorbeasca cand trebuie si ce trebuie.

Bogdan_16v 10-02-05 09:41

Re: Nubira vs. Mondeo vs. 307CC by AfterDark

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Asta nu intelge lumea de le noi: cand sa vorbeasca cand trebuie si ce trebuie.

Vad ca nostalgiile comuniste il rascolesc iarasi pe amicul mei de breasla hondara. :lol: Ia vezi ce scrie la inceput:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Va rog sa va exprimati parerea legat strict doar de tuningul exterior al masini!!!

Deci, ne exprimam parerea asa cum ni s-a spus sa facem.

shadow 10-02-05 10:03

Eu numai zic nimic, pt ca o sa imi sara lumea in cap ca le iau apararea si am o parere subiectiva asupra situatiei.
Dar Bogdane, tu cum te-ai simti daca ai baga cateva mii de E intr-o masina si dupa aia opreste langa tine unul cu o Dacie din '80 toamna, vai de capul ei si plina de rugina si iti zice \"Bah ce masina de *** ai, mai bine o lasa-i asa cum era stock ca mie nu imi place\"!!!
Nici una din masinile respective nu este a mea, si cred ca fiecare din ele daca ar fi a mea as fi modificat-o un pic(sau mai mult) altfel. Dar de la a zice parerea asa cum au facut multi de aici, pana la a zice ca ai o masina de \"***\", eu zic ca este o mare diferenta!!!

Bogdan_16v 10-02-05 12:13

Da, Shadow, ai dreptate, nu mi-ar conveni, dar mai e o chestie. Eu personal NU mi-as face asa ceva la masina. Decat sa fac ceva ieftin si in graba, mai bine strang mai multi bani si cumpar un pachet intreg pt toata masina, asta insemnand nu doar exterior, ci si jante, suspensii, etc. Ceea ce-l strica pe roman este interesul deosebit pt lucrurile ieftine si care \"merg\". Ei bine, prefer sa investesc serios intr-un lucru care o sa ramana mult timp pe masina decat sa iau ceva ieftin si s-o carpesc gen \"hai ca merge si aia, si ailalta, hai ca le scot eu la liman, le potrivesc si merge\". Uite ca nu \"merge\". Ori fac un lucru ca lumea, ori stau in banca mea.

mutzu 10-02-05 13:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bogdan_16v\"
Da, Shadow, ai dreptate, nu mi-ar conveni, dar mai e o chestie. Eu personal NU mi-as face asa ceva la masina. Decat sa fac ceva ieftin si in graba, mai bine strang mai multi bani si cumpar un pachet intreg pt toata masina, asta insemnand nu doar exterior, ci si jante, suspensii, etc. Ceea ce-l strica pe roman este interesul deosebit pt lucrurile ieftine si care \"merg\". Ei bine, prefer sa investesc serios intr-un lucru care o sa ramana mult timp pe masina decat sa iau ceva ieftin si s-o carpesc gen \"hai ca merge si aia, si ailalta, hai ca le scot eu la liman, le potrivesc si merge\". Uite ca nu \"merge\". Ori fac un lucru ca lumea, ori stau in banca mea.

Aia nu inseamna ca toti trebuie sa facem la fel .. :wink:

Hondarul 10-02-05 13:07

Bogdane, acele critici eu zic ca ar trebui sa vina din partea unora care cat de cat sunt cunoscatori, si nu de la niste ageamii care spun \"nu-mi place de Peugeot ca are jante standard...\" Pai da-i frate tu bani sa-si ia niste Antere !!!!!!!!!!!! Si uite asa isi da lumea cu parerea crezandu-se atotcunoscator, in loc sa stea in banca lui. In fine... treaba posesorilor acestor masini daca accepta sa le fie masinile batjocorite.

gigibecali 10-02-05 13:37

@Hondare: de cand forum-ul 4tuning.ro e unul atat de profesional?\"ageamii\" nu au voie sa isi dea cu parerea? daca eu au auzit de forum-ul asta si intra k sa mai invete si ei ceva?
sa taca din gura si sa isi faca temele?
sau trebuiau sa posteze numa pareri pozitive?

:roll: :roll: :roll:

All times are GMT +2. The time now is 16:37.

- Copyright 2026 4Tuning