![]() |
Re: Maşina mea: Astra Gsi "WRT-ul"
de ziua ta iti cumpar tot mecanismul multumit asa?
|
L-am desfacut astazi, s a ars motorasul din nou. Cel mai probabil o sa mi cumpar un butuc cu cheie si termin balciul cu inchiderile centralizate.
Intre timp am intrat si eu in rand cu lumea, am si eu muzica :)) acum astept bara si grila ... si nu mai vine ... |
arata bine masina spor la continuare
|
Multumesc mult, poate vom colabora pe viitor :)
|
4 Attachment(s)
A trecut timpul, am mai facut una alta, a venit si iepurasul ...
Pe scurt ... Pleoape Custom handmade. Grila badgeless. Si cadoul de la iepuras :) |
se lasa cu frumuseti pe masina ta:D
|
mie personal nu-mi plac pleoapele.
complica prea mult linia botului. |
@Radu : Stiam de cand le-am facut ca nu va place la toata lumea dar este normal, parerile sunt impartite, nu ma astept sa placa la toata lumea, puteam opta catre grila de GSI cu pleoape incorporate dar de ce sa dau 2 milioane cand pot sa mi fac ceva Custom si dupa parerea mea mai frumos. Vedem cum vor da cu farurile noi daca nu voi mai taia din ele putin.
@Buju : Ti am zis ca nu prea sunt fonduri asa ca le fac incet incet .. Va urma bara de GSI cu prelungire Custom pentru ca buza de GSI e practic imposibil de gasit. |
Quote:
|
Quote:
Una singura am vazut p'aici si s a vandut si aia. Acum deja m am apucat de bara ... Vedem ce iese cand termin produsul finit. |
Quote:
|
important este ca le faci, incet da sigur, si cel mai important este ca orice modificare faci tie trebuie sa iti placa deoarece pentru tine ti-o faci8)
|
pare cam trista fata acum cu pleoapele alea,trebuiau facute inclinat totusi dar daca iti plac foarte bine
mie unu nu imi plac:D |
O sa le mai rectific putin cand o sa lun farurile noi. Nu le am facut inclinate pentru ca n am vrut si nu vreau sa le dau aspectul de badboy, vreau doar o linie la fel ca cea de la capota. M am inspirat sincer sa fiu de la grila lui Viper cand am facut peoapele:D. Nu mai vreau modificari la caroserie, m am invatat mintr de la cea de dinainte.
Voi lua in considerare toate parerile si va multumesc mult pentru ele, fiecare opinie conteaza. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva nou.
Ma gandesc sa anulez ledurile acelea dintre inele dar nush daca e bine ... PS : Am facut si pleoapele si le voi posta cand voi termina si bara si le voi avea toate pe masina :) |
andrei eu zic sa anulezi ledurile ca ia din vizibilitatea cercurilor, si ca sa nu renunti chiar detot tragi firele de la leduri in compartimentul de la semnalizari si faci ceva gen u.s.a:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite fratemiu, dar scoate din imegine ledurile...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2742917 |
Quote:
|
faina farurile numa nu palce pleoplea aia ori un badboy normal or fara asta parerea mea . :P
|
Badboy nu va fi. Pleoapele le am rectificat .. nu da rau deloc pozitia aia cu semnal darctrebuie sa si aflu cum se fac :))
Ledurile alea vor cadea sigur. Multumesc baieti pentru VT. |
prelungesti fierele de la pozitie, dai gaura in semnalizari pui ledurile alea dar le schimbi sa fie de culoare galbena-portocalie, incercarea moarte nu are!:D
|
Ce va mai placea sa mesteriti cu fibra sambata dupa-masa :lol: Am trecut in graba pe langa tine, mai erai cu un baiat cu o astra :D
|
Atunci doar ne apucam. Pana la final am umplut strada de masini :)))
|
Ai fost ieri la China Town si ti-a cedat ambreiajul spre sfarsit ?
|
Dap dar nu mi-a cedat ambreiajul. Ambreiajul este ok. Mi-a cedat o piulita care tine cablul de ambreiaj.
N-am mai luat startul din cauza unei piulite. :rolleyes2 Prima cursa am castigat-o in fata unui Bertone 2.2 147cp iar in cea de-a 2 a trebuia sa ma dau cu o Skoda Octavia 1.9 TDI de ~160 cp cu care parerea mea este ca eram apropiati, poate pe viitor o sa putem pune in practica cursa care nu a mai avut loc. :) https://www.youtube.com/watch?v=SUYsE9RATWo Video de la Cursa cu Bertonele. Mi-a plecat bine in fata dar am recuperat la aprox. 2 masini diferenta. |
Ma bucur sa aud ca n-ai probleme mai grave.
Eu eram cu Skoda. Poate o sa mai avem ocazia sa ne intalnim si sa nu mai intervina nimic. Numai bine |
Cand mai iesiti la ''una-alta'' 0731400243 - Ma puteti suna si pe mine si poate reincercam acea cursa sau de ce nu altele. Multa Bafta cu Skoda, am vazut ca trage bine de tot.
|
si ce se mai aude de racheta asta supersonica?:D misca, misca?
|
Si a ta se misca foarte bine, mi-a placut
Ne auzim la un telefon. Noroc |
Andreibadea in cele din urma vadca ai ramas dedicat tot marci "OPEL" nu stiu ce planuri ai tu pe viitor dar eu iti zic daca vrei sa te bazezi pe performante si fuga..... un 2.0 16 V SFI ar fi sfint,stiu dece zic asta si credca sti si tu.
Multa bafta si cum te-am apreciat in proiectul facut si terminat de tine cu, corsa te apreciez si sutin in proiectul actual.Bafta multa |
Quote:
|
hmmm chiar asa grav iti trage 1.8le? bravos precine!:twisted:
|
VS Bmw 2.0 24v :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=Yy2Y-r0rXJA
Vs Honda Prelude 2.2.. 2-0 Vs Renault 5 1.8.. 0-2 Vs Bertone 2.2.. 1-0 Vs Skoda Octavia RS TDI 1-0 din mers. Vs e30 ( Banda ) 2.5 0-1 Vs Golf 4 2.0.. 0-2 Nu mi-e rusine sa-mi si accept infrangerile dar in principiu sunt multumit de motorul meu stock. |
bravo:twisted:
|
Quote:
|
Am gresit cifrele vis a vis de Golf :D .. era 2-0 .. Scuzele mele :)
|
Au trecut vreo 2 luni de cand nu am mai postat nimic. Intre timp ne-am pricopsit cu husa la capota, stopuri cu led, niste ulei ca periodic trebuie completat :D ... si cam atat.
Am avut ocazia sa ma dau cu un GSI SFI foarte inttetinut si puternic 0-2 rezultatul final, din treapta a 2 a pleca usor usor de langa mine. E unul din momentele alea in care imi vine sa imi vand motorul si sa trec la SFI. Astept telescoapele pentru capota si portbagaj pentru ca pana acum erau sprijinite de un tac de biliard :D. Stie cineva daca are ceva daca amesteci 5w40 cu 10w40 ? Am avut o contra cu un prieten. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning