![]() |
Re: Bentley GTC vs CL 63 AMG
Quote:
|
amg este tunereul de serie(ce dupa cum ai spus si u face masina mai sport:) ) a firmei mercedes.cum este si mulliner pt bentley.a face tunning=a modifica masina catre una mai sport decat ce fara modificarile respective.e sinonimie.
am incercat sa explic ca nu performantele dinamice fac totul. uite alt argument: firme gen merc audi bmw care au de la masini ieftine pana la masini scumpe si de la masini cu puteri mici pe caroserii ce ar cere numai cai multi(vezi clk 180(nu se mai foloseste acum motorizarea asta pe clk)) de asemenea fac facelifturi f des si schimba si f des modelul.la 2 ani apare facelift.a aparut facelift pana si la SLR!ei...asa ceva nu ai sa vezi la bentley rolls ferrari maserati etc.vad ca decand e preluat de grupul audi vw lambo umbla si ei cu faceli***ri...si destul de dese...ei...asta e un alt motiv pt ca o firma sa fie exclusivista sau nu. hm.....spre exemplu eu as prefera un db9 volante in locul unui f430 spyder. masinile enlezesti sunt extraordinar de rafinate de la materiale pana la sound feeling si ce mai vrei u....pozitia in cockpit....etc....pana ce nu urci la bordul unei astfel de masini nu percepi nuanta....eu merg pe la diverse targuri auto si am avutdeosebita placere sa urc la bordul mai multor masini ,atat nemtesti cat si englezesti cat si italienesti....cele englezesti si cele italienesti sunt la poluri opuse.eglezesti:rafinament,lejeritate in conducere,parca sofezi cu calm....iar cele italienesti extraordinar de sportive si parca le sofezi nervos si cu dorinta de a rupe asfaltul sub tine.....iar cele nemtesti(exceptamd porsche) nu ofera prea mult feeling...desi ca performante exceleaza... asta e parerea mea si a multor pasionati auto.... deci...nu numai gadget-urile si performatele fac un autovehicul bun.... mai sunt o alat sumedenie de parametri ce fac diferenta. |
vezi ca trebuie sa te mai informezi..
facelift la SLR eu nu am vazut inca.. daca te referi la SLR722 aia e o editie limitata.. nici la ferrari nu am vazut pana acum nici un ferrari (aici s-ar putea sa gresesc) si asa ca fapt divers cei de la Bentley pregatesc un facelift pentru Continental GT si Flying Spur. si oricum Bentley este in alta liga, face numai masini exclusiviste.. nu si pentru omul de rand ca sa zic asa; Bentley trebuie comparat cu Rolls Royce si cu Maybach; si daca e sa ne uitam la vanzari Bentley sta cel mai bine urmand a livra 10.000 de autoturisme in urmatorii 3 ani, la polul opus fiind Maybach cu numai 175 de unitati pentru urmatorii 3 ani |
Quote:
|
Quote:
e adevarat , CL-ul nu e chiar asa exclusivist ca si un bentley GTC , cu toate ca nu le regasesti foarte des pe sosele, dar daca vrei mercedes+exlusivitate a aparut recent ocean drive ;) |
Quote:
din ce ziceau revistele, datorita pierderilor pe care le are maybach, masina va purta semnul Mercedes.. |
CL poti sa-l compari si cu un O.Z.N. mai ales k este si sub tigla AMG 63 .
|
Quote:
|
Nu prea are sens comparatia(coupe vs. cabrio?)...Da` thread`ul fiind deja inceput si cat de cat dezbatut sa`mi spun si eu parerea...
S`a zis ca Bentley este o firma de lux si Mercedes premium,eu consider ca Mercedes are si modele premium si modele de lux(cazu' de fata cl63 amg) deci poate sa fie la nivelu` Bentley...Si oricum...Bentley n`are toata istoria in industria auto pe care o are Mercedes si Mercedes este cunoscuta de foarte multi ani ca fiind o firma care face masini de lux!Si sa nu mai adaug istoria din competitii!In concluzie...Mercedes se poate bate cu Bentley la lux,ba kiar il poate invinge,parerea mea!Si...nu zic ca motoru` de la Bentley nu e foarte competent,dar ati zis ca este de provenienta VW,cu toate ca e mai puternic motoru` VW,eu consider motoru` de la Mercedes este peste cel de la VW(sa nu ne oprim numai la putere)!Deci...CL 63 AMG > Bentley GTC (la o diferenta foarte mica,zic eu). Respect! |
mercedes pana la moarte!!!!!!!!!!
Bentley e mai pt fite |
Quote:
|
Ala e singuru` lui argument :)) la varsta lui...nici n`ai la ce sa te astepti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning