![]() |
frumoase jantele... n-arata rau la exterior! dar nu imi plac patratelele alea! in rest e ok!
Ramane de vazut cum se va descurca.......... |
Domnu BOD nu stiu care dintre noi abereaza ..si vad k te ataci ..ai clio symbol ..eu am dacia berlina asta e atat am putut eu sa fac.....e din banii mei cumparata si de din dec 99 .... nu stiu cum ti-ai cumparat tu masina ...poate taticul ..si daca te intereseaza ..nu numai ca m-am urcat in clio dar am condus toate motorizarile disponibile la noi ...si sincer sa fiu eee super naspa dci-ul e super zgomotos fata de solenza diesel in care vreau sa spun k am dormit la munca in una toata noaptea cu motoru' prornit ...k era frig si m-am trezit ud leoarca ca sa nu mai vorbesc despre performante ...puturoase ...si oricum designul interior e super nasol ...mie nu-mi place....si nu te mai basica atat ca sunt aceleasi motoare ..numai k solenza e mai usoara ...si oricum loganu al luat premiul international best auto pe 2005 nu clio ...avand in vedere k a avut in concurenta octavia si astra ...poti sa verificisi pe de lta parte sunt roman...poate tu esti alta natie...neamt pote
|
Complet de acord cu tine in ceea ce priveste dci... zgomotos si puturos... Dar am observat eu cum se aude si solenza (care apropo are alt motor diesel decat clio)...
Nu stiu ce Solenze ai condus dumneata (sau poate aia de am condus-o eu era mai speciala)! dar eu am mers cu una noua (n-avea nici rodajul bine facut) si se auzea motorul in interior de ziceai ca se rupe... sa nu mai zic de vibratii! Cu loganul ce-i drept nu am mers la viteze mari, deci am facut o greseala ca m-am afirmat! Nu stiu cum au facut ei de au luat best auto pe 2005!! Nu e treaba mea pe cine au platit... sau poate chiar o fi best auto si nu vad eu! ps: nu vad ce legatura are natia in discutia asta! ce-i drept nu sunt roman, nici tigan si nici neamt! |
Fiecare isi lauda masina pe care o are.Dar uneori trebuie sa iti dai seama ca solnitza 1.9D 65 CP n-are treaba cu clio 1.5 dCI 80/100 CP.Sa fim seriosi Dacia 1310 avea mai mult loc in fatza si avea si ea vreo 58 CP parca.Asa ca mare progres tehnologic intre 1310 si solnitza nu prea s-a facut.
|
Frate daca aveti chef de discuti Logan vs Clio faceti alt topic aici se discuta despre un tuning al Daciei
|
pai este... dar ne place sa fim offtopic! :lol: :lol: :lol:
Glumesc! nu, dar aici a inceput discutia..... si na! uite o sa ma mut la topicul respectiv... :P Daca se gaseste vre`un moderator care sa sterga offtopicurile mele ar fi super! |
3 Attachment(s)
Mai uitati o poza cu loganul de raliu, se pot observa suportii pt clemele de capota
PS. Uitati si 2 filmulete cu el pe circuit PPS. La ultimul filmulet se aude motorul si masina merge pe circuit |
si totusi... sunt poze, filmulete... pe site-ul de unde ai luat tu informatiile astea nu exista nici o data tehnica??? niste poze si un filmulet cu un logan cu stickere jante si suspensii sport si inca unu in care se aude o toba galagioasa nu ne spune mare lucru :wink:
|
la motor nu sa facut nici o modificare are 90 de cp stock din cate stiu plus esapamentul.
practic o sa existe o cupa a loganurilor.. ceva gen ford fiesta chalange in CNR, masini la fel echipate deci sanse egale pt echipaje |
lol!
macar daca asteptau varianta cu 16 valve... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
cred ca este un prim motiv sa credem ca vom avea ceva de asteptat pana la 16v :lol: .. ceva mai mult as zice eu |
7 Attachment(s)
poze :arrow:
|
damn... :shock: i like it , i like it :D lol, pacat ca nu ii modificat motoru...
|
Daca asta este vreo metoda de promovare a masinii, nui stiu daca este prea reusita pt ca Logan e o masina de familie si cine o ia nu o ia special pt curse :roll:
|
Imi place cum arata golanul asta ,,sport'' !! Daca s-ar gandi sa-i bage motorul de 2.0 L de pe clio sport cel de 180 cp...sa vezi atunce ,,nebunie de masina'' !!! :lol: :lol:
|
scooter... shi suzuki ignis e o mashina mica, de orash, etc, da' deaia nu i-a impiedicat nimic pe cei de la suzuki sa scoata varianta de raliu :wink: orice mashina are potentzial :peace: ban sa fie...
|
parca-i vad si pastia ca se rastoarna cu masinia in timpu' testelor :twisted: :D
|
Ce frumos ar suna ..Logan WRC !!! Nu se stie niciodata...si cum renault este puternic implicata in sporturile cu motor. De ex Skoda este in raliuri fiind singura masina din grupul VW&Audi care este in campionatul mondial de raliuri, asa ca ... !!! :wink:
|
Pai renou baga bani in formula unu. La prima vedere loganul nu pare pretat la raliuri. Poate il vedem pe Aur pe Logan la WRC :woowoo:
|
Aur sa invatat sa mearga pe masina de peste 300 de cai in sus asa ca slabe sanse sal vedem pe un amarat de Logan fie el si modificat si dus la exxxtrem Loganu de fata sucks si toata lumea stie asta dar nu vrea sa recunoasca este o schimbare fata de basina citadina care circula pe strazi dar este prea mica schimbarea si or sa ia multi bani pe nimik la fraieri baietzii intelegenti tot masina la mana a II a vor alege pt echivalentul banilor
|
Pai e facuta la misto masina!!!! cum scrie si pe ea: \"4 fun\"!!!! :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Uitati.. Asta mi se pare ca arata foarte bine. Macar de-ar fi fost reala.. Mai e mult pana acolo..
Pana atunci, noi visam si ne certam cu Loganu, Clio si alte chestii de la francezi.. |
cica AM vine de la AutoMondial
|
Re:
Quote:
mai bine puneau p ea 4 katerink .... k n`au facut mare lucru !! |
Re: Dacia Logan AM
Am Vazut O Si Eu Intr O Noapte Pe La Dimitrie Cantemir!
I Am Vazut Farurile In Oglinda Si Am Zis Clar Bmw Si Cand M A Depasit Sa Mi Cada Ochii!!hahah |
Re: Dacia Logan AM
am vazut si eu emisiunea p national tv si chiar arata bn loganul AM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning