![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Quote:
|
Quote:
|
poti sa pui pe GPL orice masina pe benzina, si iesi foarte bine, poate chiar mai bine ca un diesel.
volanta nu cade la 250.000 km . cel mai bun exemplu, masina 1.9 tdi, alh, 350.000km+ facuti 100% pe Romania, si nu a cazut volanta. |
Mie asa mi-a zis un prieten ce lucra la VW, ca la ALH este predestinat sa se schimbe volanta (cea cu masa dubla) intre 230000-300000, cea cu masa simpla nu bate niciodata
|
Acum am adus masina de la service si sunt extrem de multumit de cum se comporta, parca nu mai e aceeasi masina. A cost 1600 RON cu tot cu manopera toata distractia. :rolleyes2
|
lasa ca macar acuma stii o treaba :D
|
3 Attachment(s)
Subwoofer + statie + CD Player, un haion "clean" fara "Golf", "TDI" si stergator. Stergatorul a fost dat jos acum cu seara si nu am mai facut poza.
|
6 Attachment(s)
Azi la ora 17:00 a plecat o reglabila noua TA Technix de la Craiova, maine sper sa ajunga, joi sa fie montata pe masina.
Azi am profitat de vremea buna si am facut urmatoarele: Am renuntat la suporturile de numere si am sters banda neagra de la numere Am facut stopurile rosu complet Sigla negru mat Retrovizoare "old school" |
imi place ce ai facut pana acum :D bafta incontinuare.
|
1 Attachment(s)
A ajuns si suspensia, maine sper sa o montez.
|
1 Attachment(s)
O poza prea neclara, dar ca si idee, inca 1,5 CM si suspensia ii la maxim lasata.
Frec oriunde cu aparatorile de noroi :D |
arata foarte bine. :) . sper ca nu o vinzi, pe bune. ceva jante si e super.
|
Quote:
|
frumooooooooos :X
|
3 Attachment(s)
Si inca ceva poze.. nu stiu de ce pare asa ridicata in poze :)))
|
1 Attachment(s)
Nu mai mergea edit..curand masina nu o sa primeasca alte jante, asa ca m-am gandit sa le vopsesc pe astea rosii sa se asorteze cu stopurile..asa sunt prea banale..ce ziceti? Am facut si un virtual tuning, am facut si semnalizarile portocalii. Dar sunt cam nehotarat ..
|
Poza impreuna cu Polo e aproape de taietura turcului cumva? Arata foarte bine cu suspensia asa! :D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Pozele astea reflecta mai mult realitatea, adica cat ii de coborat.
|
frumos wagonul asa lasat!:-)
|
3 Attachment(s)
Buza fata + grila centrala cumparate de noi + o antena mai mica
|
Arata foarte bine !
Cu jante pe 18 nu o sa mai fie asa lasata! Esti multumit de suspensie? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu buza fata montata si cu toate grilele in bara.
|
Quote:
|
Quote:
|
Zici ca e aer nu reglabila, imi place ;).
|
Asa da,arata mult mai bine.Inca un break low :)
|
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Semnalizari portocalii + "stickerbomb" pe aripa unde l-am atins putin sa ascund zgarieturile, temporar.
|
eu nu as fi vopsit siglele in locul tau...faruri negre,alte jante si deja se schimba treaba. oricum arata bine;)
|
Quote:
|
Super daca ii faci si jantele culoarea rosu inchis. Daca e te rog sa-mi spui si mie cat de rigida a devenit dupa montarea suspensiei.
|
Semnalizare dubla poti face fara sa desfaci sticla farurilor, cat despre joey mode, daca chiar iti doresti asa ceva eu zic sa te risti si sa incerci sa desfaci farurile pe care le ai acum pe masina, in cazul unui esec risti doar sa spargi sticla farurilor, iar inlocuirea unui geam este undeva la 50 lei, deci te-ar costa 100 lei pt amandoua in cazul in care se sparg, oricum mult mai putin decat sa cumperi alte faruri...parerea mea
P.S. Frumoasa masina sti foarte bine ca admir munca depusa de tine e frumaosa foc asa low...niste jante ar trebui sa fie urmatoarele pe lista. Bafta in continuare! |
Quote:
Quote:
|
si eu zic ca ar merge niste jante mai speciale pe ea:D ne vedem diseara :>
|
Quote:
|
Altfel e cu suspensia reglabila.:) Frumos arata!
|
Sunt de aceeasi parere,trebuiesc niste jante mai mari
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning