Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Leduri in boxele din usi (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/35634-leduri-boxele-usi.html)

IeD3vil 12-04-07 20:25

Re: leduri in boxele din usi

Quote:

Originally Posted by Mihai-TDL (Post 848434)
IeD3vil, si treaba cu tranzistorii care o zici tu e complicata si nu se merita... Asa cum am mai zis, becul legat la boxa afecteaza sunetul, si intr-adevar modifica si impedanta... dar nu se strica amplificatorul dintr-o simpla proba, de obicei se simte ca se incalzeste mai mult cand nu aveti o impedanta buna... Ca o paranteza... puteti sa stricati amplificatorul si daca faceti ciorba de loboda si legati 7 boxe in paralel pe acelasi canal, impedanta scazand foarte mult...

poi... sunt 2 tranzistori care se pot pune si in aer, nu e asa complicata... si da, creste mult temperatura, si se pot arde finalii. Nu ziceam de proba, ci pt daily use :) De ce va complicati cand puteti rezolva cu un fir de plus de sub bord, de la pozitii sau de pe contact + buton ? sau direct (nu conteaza prea mult la consum, ledurile consumand <20mA, unele putin mai mult).

bogdanutz_19 24-04-07 10:18

AVETI DREPTATE. trebuia sa folosesc leduri cu dispersie de 60 d grade dar....am fost prost. oricum asa se invata. ms la toti pt pareri si le respect p toate. bft si spor la tun

B-11-AYG 28-04-07 11:05

2 Attachment(s)
tot de la proaudio.... si au ele leduri fara sa le mai pui tu si nici nu se ard ledurile...:D

bogdanutz_19 28-04-07 12:29

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 874919)
tot de la proaudio.... si au ele leduri fara sa le mai pui tu si nici nu se ard ledurile...:D

ledurile nu se ard nici asa cum le-am pus eu si mie imi place sa fac ceva cu mana mea, atunci ai satisfactia efortului depus. e usor sa cumperi 2 boxe cu leduri gata facute si sa le montezi, oricine poate. alta e treaba (cel putin pentru mine) cand o faci u. bft la tun

bogdanutz_19 28-04-07 12:31

si firu d la boxa de ce este pus asa??????

B-11-AYG 28-04-07 16:03

Quote:

si firu d la boxa de ce este pus asa??????
nu erau montate atunci si nici gaura in stalp nu era acum are...

teo_146 25-08-09 15:47

am 2 leduri la pozitie albastre care stie cum fak sa clipeasca dupa bass
o schema as dori ms...;)

rider2009 28-08-09 10:57

Quote:

am 2 leduri la pozitie albastre care stie cum fak sa clipeasca dupa bass
o schema as dori ms...
nu sunt sigur ca se poate

@lecs 29-08-09 11:04

se poate dar e destul de greu ... poti intreba un electrician si sigur iti va zice ca facea dastea cand era copil :)) in legatura cu ledurile sa se aprinda dupa bass se poate sa le legi la boxa si se vor aprinde dupa bass pentru ca atunci are o tensiune mai mare dar nu am incercat la masina am incercat in casa si a mers la masina am incercat un led si sa ars direct...

Wacky Racers 30-08-09 17:14

Maine incerc sa fac si eu ceva asemanator la sub acum sa vedem ce iese

teo_146 30-08-09 18:26

daca iti iese imi trimiti si mie o schema;) id: ionutz_nedy

@lecs 30-08-09 21:44

o sa mearga 100% ;)

aleyx_oltcit 03-10-09 11:04

Re: Leduri in boxele din usi

daca mai ai vreo iesire audio..pune ledurile direct la ea...eu am pus la pc 3 leduri in paralel ..ce frumos faceau

rider2009 03-10-09 11:05

Re: Leduri in boxele din usi

de ce nu va luatzi inele pt boxe care daca tin bine minte se aprind la bass sau au intensitate mai mare la bass

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning