![]() |
Re: dacia sport 24mig
frumoasa asta..e facuta pe pc?? :) ar fi frumos sa arate si a lui la fel la terminare...asteptam noi poze
|
3 Attachment(s)
mig-ule ce parere ai despre noile mele faruri?
|
1 Attachment(s)
stai calm.o sa vezi u "cerculete" p daciuta lu baiatu dar, dupa ce trece si ea p la nenea de la RAR.o sa pun poze.dk va plac o sa fak si pt tovarasi.ideea e simpla.astept sa vad costurile.deocamdata e cineva mai "jupan" in "ale farurilor.uita-ti aici poze.
|
1 Attachment(s)
ma fratilor po7ele alea sunt jalnice, am un aparat care scoate deformat si nici suspensia nu e gata, asa ca la sfarsit o sa fie alta masina o sa vedeti, cat despre praguri, eu am vrut cele mai late si cel mai usor de modificat ptr sport sa se potriveasca cat mai bine, si la interior.....de contrast ai au7it???cum sa iasa in evidenta daca puneam tot rosu in loc de cremul ala???asa ca ne vedem pe la pasti cu po7e cu ea gata gata, la faruri nu sti ce sa 7ic, am bagat destui bani in ea si inca mai am de bagat si nu am de gand inca sa cheltui pe faruri, imi place ce ati facut voi acolo a iesit desul de bine, aa si inca ceva, ce 7iceti de jantele astea credeti ca se potrivesc pe masina, vreau sa le cumpar dar nu sunt hotarat.bafta si ne au7im mai inseara cu po7e la sistem:)
|
Eu sincer cred ca arata mai bine cu ochelarii lasati tot pe negru
|
da ma dar toata masina rosie si farurile alea negre nu cred ca da bine dar dupa ce le vopsesc si pe alea am sa vin cu poze sa vedeti
|
Frumoas MIG-ul asta,imi place in mod special capota si spoilarul fata.8)
|
6 Attachment(s)
salut baieti am mai venit cu ceva poze, sper sa va placa, grila si ochelarii urmeaza vopsiti, iar ceva jante am sa vad, dar acuma am itp-ul si sa trec de asta dupa aia fac ce vreau:)
|
super tare inceputul 10 pentru interior si spor la tunareala
|
imi palce cum ti-ai pus boxele in spate , de ce nu incerci sa iti faci stopurile negre ar arata bine in ton cu , culoarea rosie
|
pai asta am de gand sa fac dar sa o vad scoasa de acolo, si p eurma ii mai fac eu restul pe parcurs, niste jante un eleron dar nu prea cred, si cam atata, ca folie nu-i pun ca nu se vede bine cu folie din cauza gemuletelor mici, in rest sa dea domnul sa termin cu actele.
|
Good job. Da' insist cu volanul ala. Daca nu merge cu un ciocan mic, foloseste unul mai mare. Sau cu flexul. Cumva tre' sa iasa de acolo....Unul sport lipseste cu desavarsire din meniu. Cat despre audio, atentie la basi.....ca la ce arsenal ti-ai tras, se face luneta popcorn :D
Bafta in continuare. |
pai lasa nu i pune eleron ca la dacie nu i sta bine cu eleron mai bine i pui ala original de dacie dar si cu ala e naspa ca se starnge rugina sub el mai bine o lasi asa ca arta mai bine asa cum crezi tu sal
|
Quote:
|
Da, acuma se imbina mult mai bine spoilerele cu masina si chiar arata super! Nota 10+ pt interior da mai ales pt boxe care sunt...multe si mari deja ma sperii numa cand ma uit.
|
calumea difuzoarele dar cu ce le impingi? :confused2
Nu vreau sa par rautacios dar sunt mai curios din fire :P |
pai nu e cine stie ce, un cd=player si o statie de 200 rms nu am avut bani de una mai mare, dar face treaba si asta, sper sa am bani de un JBL, pe la vara, sa pot pune si subwoferul pe ceva, ca pe ala nu am cu ce sa-l imping deocamdata, acuma neaparat imi trebuie un condesator, ca-mi consuma de belea panaramele astea, asa ca sper ca te-am lamurit cat de cat,bafta.
|
de ce nu incerci sa ascunzi suruburile alea din spoilere? in alta tara nici nu ai lua itp-ul daca ar fi asa scoase in afara...si nici nu sunt frumoase.....in rest masina arata bine....bv;)
|
pune-i angel eyes :lol:
|
lasa ma ca nist esuruburi nu-i bai de schimbat, masina in anamblu conteaza, si unele detalii binenteles:D, sper sa fi egata de paste si sa ne auzim sanatosi, bafta .
|
apropo...semnalizari n-ai :)....sa stii ca suruburile alea pot face diferenta dintre o masina modificata cu bun gust si o tzaranie si ar fi pacat ca dacia ta arata chiar bine...accepta sfatul meu si pune suruburi ceva mai estetice sau incearca sa le elimini ;)
|
fratele meu nu am spus ca nu el schimb, am spus ca am timp sa le schimb si o voi face cu siguranta, si chiar fara sa se cunoasca, asa ca multumesc ptr sfat si semnalizari am , sunt niste gauri rotunde in draptul lor, dar cred ca am sa le mai maresc, inca nu stiu sigur:D, bafta si ne auzim saptamana viitoare cu poze finale:D.
|
bordu ii imbracat in imitatie de piele?...sau autocolant....cum ai prins imitatia....si la imbinarea cu aluminiul ala unde is butoanele cum ai facut de nu se vede ca ii imbracat?...
|
exterior nota:3 interior:3,50
|
media generala: 3,25
RESPINS:D CHIAR CA-I NASPA,FARA SUPARARE |
mie chiar imi place...si daca si propietarului ii place...e ok!
arati voi interiorul la masinle voastre si atunci mai vorbim... |
eu prin naspa ma refeream la exterior , mie unul nu-mi place cu spoilare prefer clasic;) dar important ii sa-i placa lui nu noua ca doar nu noi o conducem:rolleyes2
e forum public , noi ne-am dat cu parerea |
ce interior sa iti arat am 2 scaune o baterie in spatele lor si un extintor :)))))
|
Sincer sa va spun mie nu-mi place cum a iesit... cel putin culoarea la plasa e nashpa... Interiorul mai merge... insa la exterior nu e cine stie ce... parerea mea
|
ma sa stisi ca am terminat pana la urma masina, am iesit cu ea, si daca voua nu va place nu conteaza nimik ptr mine, dar stiu ca in realitate e cu totul acltceva si multi isi nu-si iau ochii de pe ea mai ales daca am ceva muzica data mai tare, asa ca eu am terminat si vreun moderator vede si sterge topicul ca nu ma mai intereseaza parerea nimanui, si asa nu m-a ajutat ni9meni, din invidiosi, bafta si aveti grija de veceurile voastre, pe bune vorbesc.
|
da lasati ma nene baiatu sa isi faca masina dupa plac daca lui asa ii place felicitari pt interior
|
Quote:
|
hai sa iti dau niste jante faine pt sportiva ta
|
In primu rand bravo pt efortu depus.. pacat ca nai imaginatie :) acu fara suparare am o caruta mai faina :( . interioru e acceptabil.. da dacia ta strica tot .. mai bineti strangi bani din alocatie si iti iei si tu un Kazan de tuica :)) ! :P
Acu nu o lua personal e vb doar de afaceri. Si la urma urmei nu noua tre sa ne placa.. tie ..( iati un pegas ) |
mig-ule. adresa mea de mes. ncs_ady4tuning. vb ceva cu u
|
degeaba i mai scrieti , ca oricum nu mai intra pe thread , nu o mai intrat de aproape 1 luna
|
Man, Felicitari Pt Munk Depusa In Sportiva Asta, Si Felicitari K Ai Avut Curaj Sa Te Apuci D Ea!
Imi Place Interiorul, Culoarea, Spoilerele, Dar Schimba Pragurile. Makr La Nivel Cu Spoilerele Sa Vina Si Ele, Nu Zici Sa Se Potriveasca La Model! Bafta |
man in realitate e altceva, toti care au vazut masina in realitate au spus ca arata mai bine decat in poze, dar sper sa fac ceva poze mai reusite, si apropo de ala cu caruta, sa stii ca-mi place dragonul, scrisul, eleronul care iti tine spatele masini la 200-250 km/h, sa stii ca ai dreptate e mai frumoasa caruta ta...
|
ma fratilor am citit mai atent textul carutasului, analfabet "nai"si "iati", iti mai trebuie un bici in mana stanga ca in dreapta ai schimbator:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))
|
Mig in urma cu ceva timp imi promiteai ca o sa pui poze cu masina terminata sa ma conving ca m-am inselat in privinta ei.Sa vedem...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning