![]() |
Voi incerca sa pun cat de curand poze cu noile schimbari.:chainsaw:
|
Re: Vreau si eu pareri
Este doar o parere nu te supara. Cred k arata mult mai bine daca vopseai partea de sus a masinii( capotele fata-spate, plafonul stalpu de la jumate si ramele de la usi ) cu negru , folie neagra me geamuri, daca tot ai pus aparatu de sudura pe ia o faceai clean look . Iti recomand jante pe 14' sa poti merge cu 4 persoane in masina fara sa modifici pasajele spate sau sa iti atinga cauciucul. In rest las-o jos jos jos si pune-i bari de plastic de la 1400 o toba nesimtita si pe fata o buzita finuta. Multa bafta in continuare si spor la treaba
|
gogu fa si tu poze la sistemul de la rezervor cum duce conducta de pe aripa la rezervor te rog mult in rest mult respect pt munca depusa
|
Scuze pentru intarziere dar am avut unele probleme cu activarea accountului , am sa pun poze cat de repede pot.
|
Le asteptam .
|
imi place masina.e frumoasa.respect mult pt. munca depusa la ea!!!
astept poze cu ea. |
21 Attachment(s)
Iata si pozele nu sunt foarte recente dar merg.:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
scaunele ale nu sunt de oltcit?
|
da sunt de oltcit
|
ai iesit cu bine pana la urma , chear arata bine , sa ai parte de ea :) app culoarea neagra e omologata ?
|
Da am omologat si culoarea acum scrie in talon R-N
|
Frumoasa ! Trebuie neaparat sa facem o intalnire la Alexandria la padure sa o pot vedea mai bine :)
|
Da este o idee foarte buna dar sa se faca timpul mai bun si sa ne strangem mai multi cu dacii cum se intalnesc la Bucuresti
|
felicitari, foarte tare in special interiorul
|
sa lucrat atent si ingrijit, felicitari!
|
Ma bucur tare mult ca am reusit in sfarsit sa o readuc la viata si ca nu aveti nici o obiectie in privinta ei
Ce mai am acum de mesterit sunt jantele si spoilerele cele din urma momentan fiind montate dar mai necesita finisaje in fibra si chit iar fibra este foarte scumpa si nu sunt fonduri |
Quote:
|
Eu am omologare pentru doua culori de aproape un an si pe atunci am platit in jur de1,5mil-2mil dar acum cred ca nu mai sunt aceleasi preturi , oricum nu cred ca te va costa mai mult de 2mil:writers_b
:lol:Mi-ar trebui si mie o capota dacia model 96 la mana a doua stie cineva????????:lol: |
vreau sa te intreb cu contra aripile alea.. de cn.. cat au costat? vreau sa imi fac si eu ca la tine :D
|
Banuiesc ca te referi la pasajele de la aripile fata.Sunt aripile originale pe care le-am taiat pe raza lor din 5 in 5 si 7 in 7 cm iar portiunea ce era indoita spre interior am indreptat-o astfel raza de cerc s-a marit.
Dupa ce ai dat forma dorita aplici fibra de sticla peste raza, o lasi cateva ore sa se intareasca si o finisezi cu kit.Nu stiu cat de bine m-am exprimat eu dar sper sa intelegi. Daca ceva iti este neclar revii cu intrebari! Am uitat sa iti spun: sunt facute de mine. |
nush cum le zice.. aripile alea de pe care vine pusa bobina de inductie.. :D bidonu de apa etc releuri.. stii de care zic ?
|
Am inteles la ce te referi , exact cum ai zis tu contra aripi.
Sunt contra aripi model mai nou si sunt montate cu panou fata model 1300.:idea: Poti sa-ti faci o idee uitandu-te la postarile mele din pagina 3 unde am atasat niste poze cu partea de tinichigerie:shock::shock::shock:.In cazul in care nu intelegi mare lucru din poze revii cu intrebari si iti explic eu.:D |
trebuie ceva omologare la rar ca imi pun contra aripi model nou ?
eu la amea mai am ceva de lucru, capota si aripi fata schimbate si la cupeu ca ii lovit, si putin la un longeron in rest nu am treaba:D |
1 Attachment(s)
Nu trebuie nici o omologare pt ca sunt piese de schimb.
:!: Iar seria caroseriei este prinsa in pocnituri.O dai jos si o pui dupa aceea la loc. |
dar nu cred ca tai pana la serie...am vazut unde se imbina:d acolo sunt niste placute cu greutatea si alte cele.. seria e pe oala telescopului din cate stiu.:D
|
Da asa este nu ajunge la seria aceea de pe oala telescopului dar eu ma refeream la calelalte serii care sunt pe contra aripa dreapta si sunt scrise pe o placuta din aluminiu si prise in pocnituri .
Oricum mergi la un tinichigiu bun si le va schimba fara probleme .Bafta:D |
3 Attachment(s)
Mai pun si eu niste poze cu jantele fata pe care le-am montat astazi8):lol:
|
Deci cat mai urgent o intalnire colo' la padure sa admir masina asta foarte frumoasa cu noile jante :)
|
bravo...ai avut ceva de munca dar si ambitie....esti din peco parca dac nu ma insel, termin si eu cazanul ca m-au lasat toate amortizoarele dupa atata carja si ne gasim pe platforma...pana atunci sa ne auzim numai de bine
|
Sunt de acord cu voi dar deocamdata nu pot sa ies cu ea pentru ca mai am de lucru .Asa ca va mai zace o perioada in garaj ,dar daca imi spuneti si mie cand va mai intalniti poate vin pana acolo .:yes:
|
nu turbezi de la atat rosu ?
|
se gasesc asemenea praguri cum ti ai pus tu ?
|
Nu ma deranjeaza culoarea rosu de la interior pt ca nu este in totalitate ,e in contrast cu negru ca si la exterior ;plafonul este negru care are o suprafata mai mare ,plus ca unele elemente sunt vopsite negru.:-P
Banuiesc ca te refereai la interior.Oricum nu,nu ma deranjeaza deloc ba chiar i-mi place foarte mult combinatia rosu-negru .:rolleyes2 Chitul l-am cumparat de la o firma de tuning. |
3 Attachment(s)
Alte poze in care se vede munca mea de astazi adica grila fata si spoilerul cituit.:lol:
|
ce grila ii vei pune ? custom ?
farurile originale le pui ? sau de alta masina ? |
Nu stiu deocamdata ce faruri sa pun dar cred ca voi ramane tot cu cele de dacie pentru ca am montate angel eys.Grila este pusa deja nu se vede in ultimele poze? Poate nu ai observat pentru ca este prinsa pe caroserie si chituita, mai uitate putin la ultimele 3 poze.
|
frumos spoilerul
|
arata bine cu spoilerul asta, mai ales ca sunt putine dacii cu un astfel de spoiler
|
eu zic pe viitor sa ii pui niste Jante calumea si sigur o sa atragi priviri!
|
Adica ..te referi la o marime mai mare , sau la un alt model pentru ca nu inteleg ce vrei sa spui prin" jante calumea"oricum mersi pentru idee s-ar putea sa o pun in practica prin montarea unor jante pe15 pentru a vedea diferenta.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning