![]() |
Re: NISSAN MEET 2013
si la alte intalniri au fost care au venit cu alte masini, nui obligatoriu cu nissanu, cel mai important e sa ne cunoaste si sa schimbam pareri despre masini
|
Imi vine greu sa cred ca un posesor de silvia/skyline/fairlady nu are curio zitatea sau placerea de a vedea pe viu si alte jucarii ,deci inclin sa cred ca intra putina lume pe forum si vestile se imprastie greu.
Oricum frumos ar fi sa vedem 10-15 masini aliniate. |
Quote:
inca de cand m`am anuntat am zis ca daca nu pot sa iau nissanu vin cu masina de zi cu zi dar mi`as fi dorit sa aliniez si eu sx-ul ...asta era toata ideea cu data cat mai tarzie , ca asa pot sa vin si weekendu viitor |
Quote:
|
eu zic ca luna mai e ok
nici prea frig nici prea cald doar soare sa avem :) |
postez ca sa aduc in actualitate acest thread deoarece mai este o luna pana la data preliminara acceptata de noi,si ma gandesc ca daca nu se dezbate acest topic uitam sa ne strangem,hai cu mai mult interes....
|
de uitat nu uitam dar eu tot prefer sa fie mai tarzu , [\B]poate[\B] ajung si eu cu al meu s13 :))
|
A cazut data de 4-5mai?
|
Pastele pica pe 5 mai. asa ca ar fi bine sa o mai amanam. 11 - 12 mai
|
Ai dreptate,nu mi-am dat seama...11-12 ...18-19....intalnire sa fie
|
Salut baieti,
Din Ploiesti cu Primera P10. Datorita faptului ca eu lucrez un weekend din 2, nu promit sigur, dar daca pic liber vin macar o zi sa ne intalnim si sa va vad jucariile. Cristian |
eu sunt pentru 18-19 mai
|
Ok s-a decis 18-19 mai . Unde mergem ?
|
Hai cu vestea mai departe ca sa ne adunam ,iar locatia nu conteaza asa de tare...
|
cine se ocupa de locatie? Hai sa facem si prezenta, mana sus cine vine
|
prezent cu sau fara s13
|
18-19 mai
brasov (camping darste) prezenti: 1. reshizzo (s13) 2. Dj_Slash (300zx) 3. Fugitiv (cu sau fara s13) 4. cristiph (primera p10) 5. ocs82 6. Liviu (s14) 7. 300zx (300zx) 8. ocs82 prieten 9. 88red sorin (s13) 10. tony (s13) 11. ... hai sa fim cat mai multi cine crede ca nu poate sa mai vina atunci sa se stearga din lista |
Eu nu pot veni cu Silvia iar cu Maxima nu prea are farmec. Daca se mai amana am toate sansele sa vin la intrunire.
|
1. reshizzo (s13)
2. Dj_Slash (300zx) 3. Fugitiv (cu sau fara s13) 4. cristiph (primera p10) 5. ocs82 6. ocs82 prieten 7. 300zx (300zx) 8. tony (s13) 9. 88red sorin (s13) 10. ... 11. ... |
Doar 9 nissanisti? Chiar rusine sa ne fie..... Alti fani ai diverselor marci fac intruniri la care vin cu sutele.....si noi.....
|
intrebare...cu "remorca" sau fara ? :))
|
Daca se anunta doar 8-9 participanti, ce rost mai are intalnirea? Pt atat, eu zic ca sincer nu mai are rost intalnirea....
|
Quote:
La mine cred ca trage mai bine fara remorca |
Ma gandeam sa se gaseasca greu lumea dar ,nu credeam ca interesul e aproape nul,pe mine unul m-ar fi incantat si o simpla plimbare cu batranica printre munti dar asta-i viata
|
ma bag si eu cu cazanu daca nu a fost deja intalnirea
|
Quote:
|
Puteti conta si pe mine... chiar mi-ar placea o astfel de intalnire.
Pare rau ca am vazut threadul abia acum. sper sa nu se fi fasait treaba :) Oricum...puteti conta pe mine. LE. Sincer, nu trebuie neaparat sa fie cine stie ce intalnire, putem sa facem un fel de Meet'n'greet, sau cars and coffee :) |
si revin cu marea intrebare....se intampla ? chiar daca suntem 8-9-12-15 oameni ? cand ? unde ?
|
Eu sunt pentru ...dar depinde de week-end sa nu pice cu vreun mini concediu
|
Pai dc tot a venit vara haideti la mare. O intalnire in parcarile de la Mamaia nord sau undeva mai linistit gen Nepun,Olimp cred ca suna bine.
|
Buna idee,poate asa reusim sa ne strangem...probabil ca suntem extrem de putini detinatori de " babe" daca nici teoretic nu suntem 10 pe lista posibililor doritori
|
Hai cu intalneala. Sunt nou si ma bag si eu. Cand o facem?
|
Propun 6 iulie pe litoral. Cine se baga?
|
Eu ma bag.
PS: sfatul meu este ca fiecare doritor sa ne spuna din ce zona este si sa alegem un loc de intalnire care sa convina tuturor. Pe mine nu ma deranjeaza sa vin la mare. Dar cine e din Timisoara de exp nu stiu daca va veni la intalnire. Hai sa discutam sa ne stabilim. Veniti si cu alte propuneri sa fie convenabil pentru toata lumea. |
De cand se tot stabileste.....tot la proiectul de vorbe a ramas intalnirea......
|
o sa fie ca ultima oara .. mult spun ca vine si la intalnire vor venii doar 2-3
multi se scot inainte de intalnire ca nu poate ca nu stiu ce ca nu pot ca ... parerea mea nu o sa reusim niciodata sa facem o intalnire adevarata eu cu sorin (red88) neam gandit sa organizam tot la brasov cu cei toti care a fost la prima intalnire de nissan meet din 2009 (ca majoritatea o sa vina) si vom vedea cine mai vine in plus... poate o sa reusim asa sa ne strangem un pic mai multi .. sper |
Deja a inceput sezonul...Mamaia e in floare. Parcari cu droaia pe aici unde ne putem face de cap....
|
Ok. Puteti conta pe mine, eu ma bag fie ca e la Brasov fie ca e la Constanta. Deci sa va hotarati cu date exacte, lista, etc.
Sper sa ne strangem cat mai multi pentru ca e pacat. |
Haideti sa facem astfel- fiecare posibil participant sa spuna locatia lui si apoi de comun acord sa stabilim zona de intalnire.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning