![]() |
Re: Daewoo Cielo IS 03 PWL
E foarte mult de munca la aceasta masina.Ramane de vazut finalul..
|
Quote:
in final va fi interior de exe cred,desi am si 2 scaune de la un coreean,dar fete de usi de gle...nu e pe placu meu consola cu butoane de exe,prefer comenzile pe usa soferului.pentru consola dintre scaune as prefera una de audi,dar ma multumesc si cu una de espero cred...ideile is prea multe ca sa pot hotari de pe acum...sincer imi pare ff rau de cielo ala ,care arata mult mai bine ca a meu :sad:(deocamdata),dar asta e viata ...urmeaza multa munca...dar speram sa iasa bine .Stati linistiti nu ma supar,si nici nu ma deranjeaza parerile altora...chiar sunt curios ce idei au altii...numai bine 8)! PS: mama ce linie are cu noile aripi!!!:shock:...abia astept sa o vad cu noua silueta is curios la cum se va aseza spatele...:-)fata arata interesant 8) |
Sa mai lucrat si azi putin la cielo pe seara ca am avut cateva probleme de rezolvat azi in viata personala. De iesit mai aveti cateva masini ale mele cu topicuri pe aici si va puteti face o idee partiala despre cum va iesi masina la final. Nu este prima masina care vine la mine dauna totala si pleaca ca masina de expozitie desi asta nui tocmai masina de expozitie momentan si nu cred ca edyson o va folosi la expozitii ci o va folosi zi de zi. Am inceput demontarea la partea mecanica sa o pun de pe celalalt ca sa ii maresc la cielo al lui edyson comfortul la final si sa ii montez servo directie ceva ce din fabrica nu a avut.
Firele sunt opera mea si nu erau ascunse pentru ca edyson se grabea si le vroia puse la loc geamurile electrice in fata blocului desi stia ca masina va veni la mine la reparatii serioase dar initial nu credeam ca asa serioase. O sa fie mult de munca la masina dar la final cel putin 10000 km nu va umbla la masina decat sa puna gaz+benzina si sa o plimbe/curate/spele. Ii vom schimba distributia daca tot a ajuns la capitolul mecanica,ii voi pune electroventilatorul cu termocupla pe sistemul original ,fostul proprietar facand o improviatie si punand electroventilatorul pe un buton urat aflat intre scaune. Voi face poze si voi posta fiecare etapa prin care masina asta va trece asa ca un lucru trecut la CV ca facut:))Momentan in seara asta nu prea am ce posta ca poze caci sunt foarte obosit dupa problemele care le-am avut si nu am apucat sa le descarc in calculator. |
Se lucreaza serios la masina :-)
Culoarea v-a fi schimbata sau ramane aceeasi ? |
1 Attachment(s)
Desi probabil domnu doctor edyson o sa ma fugareasca cu seringa ca dau din casa toate informatiile inainte de vreme masina va fi foliata cu rosu carbon. Folia e deja luata. Voi lua portierele la pregatit si la vopsit in interior cu rosu toreador si in afara vor fi foliate.
|
cu seringa?nu ca se contamineaza acu :lol:...poate cu o perfuzie cu cappuccino ;)...abia astept sa vad cum vin usile si ce linie va avea tanketa ...8)
|
Sa lucrat intens la cielo dar din pacate telefonul cu care faceam poze l-am putin scapat pe jos(dintr-un copac in care m-am cocotat sa mananc cateva cirese) si nu am poze pana nu ii schimb displayul.
S-au facut pragurile din tabla de 2 urmand maine sa le sudez. Sa dublat pedalierul si am eliminat rugina din interior. Sa desfacut aproape complet cielo de piese Sa grunduit si antifonat masina pe dedesupt cat sa putut. Urmeaza sa ii fac cateva intarituri pentru daniel ca sa io fac cat mai dura ca rezistenta ca nu imi place sa nu ii dau la o persoana o masina slaba calitativ. Sa schimb toata suspensia cu una sport sau una mai joasa (ca are el avioane desi s-ar putea ca intai sa il internez eu la urgente cu o batuta buna daca nu se razgandeste la ce santiere is in iasi decat sa isi rupa spatele ) Va fi facut pentru masina un interior Custom si aici va las sa vedeti doar finalul cand va fi masina gata o voi duce la o sedinta foto. |
Am vazut ca ai mai lucrat la ea,pune niste poze in starea actuala
|
2 Attachment(s)
Folia a fost o mare teapa marca 4tuning cu promovarea masiii. Am fost o perioada plecat din tara timp in care masina a ramas foliata numai trebuia asamblata si bine sa intamplat ca am plecat din tara caci acum trebuie sa scot toata folia care intre timp sa decolorat si sa revopsesc masina. O placere sadica e sa scoti toata folia si sa cureti de adeziv toata masina cu diluant si carpa .......
|
Da ce sa intamplat de sa decolorat?A stat masina in soare??
|
folia de carbon e o mare TEAPA marca 4 TUNING !!! doar de la ei e luata...trebuia sa iasa rosu aprins ,cu textura specifica a foliei de carbon...a iesit o mizerie !! :sad::sad::sad:
!sunt dunare de nervi ...in cca o luna jumate masina a ajuns de la rosu aprins la un roz bombom...bomboana de pe coliva o reprezinta lipiciul care nu se lasa inlaturat decat extrem de greu...Sa mai mentionez ca in 3 luni folia a carapat toata si se da jos doar in fasii ??? :evil: cand am vazut masina era sa lesin...in final ,va fi curatata si revopsita !Multumiri site-ului 4 tuning pe TEAPA care mi-a servit-o....sa va roada FALIMENTUL!!! :evil::evil::evil: Masina a stat in aer liber .Nu am garaj ,stau la bloc...Am mai vazut masini foliate,dar asa ceva ....ferit-ar sfantul... |
Quote:
Vorbeste cu baieti care se ocupa de colantari (eventual da-le niste PM-uri celor care sunt aici, pe forum), au niste solutii care te-ar putea ajuta sa o dai jos mai usor si sa curete si adezivul. Ai putea sa faci si o reclamatie la ANPC, daca mai ai ceva acte doveditoare, de unde ai luat folia. |
sincer la ANPC nu ma gandisem...sa caut tre sa existe factura... :-)
eu nu am vorbit degeaba uite sursa : https://www.4tuning.ro/promotii/folie...-80-14358.html oare a cui e linku :?: ?ca sa vezi e chiar 4 tuning !!!stii Geo_GZA care e cea mai nostima treaba ?aveam in plan sa foliez 2 masini ...slava domnului ca nu am pus decat pe una :???: am sa incerc sa vad ce pot face ,ms de idei...sambata ne bagam iar pe ea...poate o termin odata ca uit sa conduc...:sad: oare nu le-o fi rusine :chainsaw: ??? asta chiar ma facut sa-mi sara mustaru..::cry: "Afacerea anului, in ceea ce priveste folia de carbon 3D: Numai 330 de lei in loc de 2000 de lei, pentru rola de 30 de metri de colant carbon 3D! Acum, in urma cererii mari, promotia a revenit!" |
1 Attachment(s)
sa trecem peste : am trecut iar la achizitii :-) :
ceva muzica pentru mine si o alta vopsea alta dauna in buget... Attachment 2954483 |
Salut , se contureaza bine masina ta , felicitari , urata faza cu folia :???:
|
5 Attachment(s)
nu am mai intrat de ceva vreme ...masina este gata,are rca,o pregatim de itp...arata cam asa....
Attachment 2994822 Attachment 2994823 Attachment 2994824 Attachment 2994825 Attachment 2994826 PS: Aveti mare grija la produsele Brekner ....au o calitate de 2 lei |
si bani ce ii dai pe brekner tot 2lei costa .. de cat dai atat face :lol:
|
Daca as fi stiut cu ce se mananca ,numai ajungeam sa vopsesc de 2 ori masina ,dar na asta e...inca o cheltuiala de-aiurea inca o dauna la buget...
Nu ma ocup in mod curent de reparatii auto asa ca ,in momentul cand am ajuns in magazin,brekner suna a firma nemteasca ,iar nemtii fac(faceau) lucruri bune...parerea mea ... Nu-i problema ,am trecut peste ...am lasat Ps-ul respectiv ca o atentionare pentru celilalti ... IviTe ai perfecta dreptate...Ps : fain exemplar ai !!!:twisted: |
2 Attachment(s)
buna seara!nu am mai intrat de muulta vreme ... masina e terminata si arata cam asa :D
Attachment 3152409 Attachment 3152410 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning