![]() |
Re: Opel vectra...inceput tunning!!
masina e la vanzare.......8500E!!!!! :D
|
partea din spate...unde se pune nr va fi astupata...clean look :D ! o sa revin cu poze cand e gata
|
chiar imi place cum arata in momentu de fatza... facuta simplu si cu gust...;) succes la modificari in continuare! asteptam poze!
|
Au aparut ceva noutati la masina?:D
Succes!;) |
sa astupat partea din spate...adica unde e numaru etc!! in curand poze :D
|
Am vazut masina pe la stadion:D Superba! Imi place cleen look`ul din spate:D adio numar....
Numai bine;) |
Tot ce pot sa zic este: WOW! Imi place la nebunia cum ai vopsit-o! Nebunie curata!
Simpla si cu gust! |
Stiam masina de pe clubopel, arata bine. Mai vrei sa o vinzi sau o pastrezi? Ai facut portbagajul clean sau inca nu? Numai bine.
|
Deci cum arata masina asta... Respect!!! te-am vazut duminica de ziua Tm, cand era concertul, ai trecut prin 700.
|
Re: Masina mea : Opel Vectra...inceput tunning!!
aaa masina e gata...adica partea din spate !! azi maine fac poze!! nu sunt pe deplin multumit....da na...e ok!!! multumesc pt aprecieri....urmatoare chestie care o fac e sa umflu aripile mult de toooot si trantesc masina jos rau de toot!!! o sa arata mult mai ok!!!
|
Abia astept sa vad :D
|
Foarte frumoasa masina ...nu ti-ar parea rau sa o vinzi????
|
hmmm ...nu cred ca as putea so vand...numa dc as avea bani sami iau ceva mult mai fain!!!poze..in curand azi am spalato....urmeaza LIPITA DE PAMANT
:D:D:D:D:D: |
E prea frumoasa so vinzi .... asteptam pozele!:D si daca vrei facem unele...
|
pozele cu spatele...
|
bau
5 Attachment(s)
dap.....in sfarsit si pozele.....:D
|
Ai o masina de nota 10+ ...superba!:oops::oops:
|
Clean :love:
|
mss....de abea ast so trantesc...rau jos...! eu zic ca o sa arata mult mai bine!
|
Arata bine de tot cu spatele clean :D ...si daca o mai si trantesti :D iese belea rau ;) ...sper sa ne vedem duminica..daca se tine meeting :D..
|
aaaa....pai da...poate ne int cu mapetiiii :))))) uhhh...sper sa vada topicu :))))
|
Ti`am vazut masina in Caransebes, erai in coloana de nunta, nu mai puteam sa trec de voi...:P Arata foarte bine masina...:X pacat ca nu am apucat sa ma uit mult la ea...
|
lol ce mic e lumea....dap am fo la nunta acolo !!! era sami pierd carnetu la voi in oras...:))) acolo dupa pod mo prins...radaru...viteza + ca nu aveam nr inca pe spate pus.... !!! salutariii si numa bine
|
Foarte frumoasa masina.Cum zic ceilalti daca o lashi putin si mai jos o sa dea mai bine,insa banuiesc ca si asa atrage multe priviri. Eu daca o vedeam pe strada sigur intorceam capul dupa ea. In rest sa ai grija de ea si ar fi chiar pacat sa o vinzi . Bafta
|
da clar....trebu musai so las jos de tooot...! e greu din cauza dimensiuni rotilor...da vad cum fac si toot o trantesc cat de curand !!
|
nu-i mai pui jante si gata sa vezi ce joasa va fi :-)
|
o sa ma fac ca ai tusit accidental si nu team auzit LAU :)))) nu mai vb prostii :P
|
mam gandti sa scot bandourile....si fac alfel bad boy...si sa schimb bara fata...cu aia sport de vectra B!!!clar...dupa ce o las jos ! in curand poze
|
Ar arata superb :D ai putea sa astupi si locul bandouriilor din bara fata si bara spate ... ar arata si mai cleen !
Bafta!:!: |
dap....urmeaza clar....momentan ast sa le vine la niste preteni suspensiile sport sa vad dc ma bag si eu sa imi comand!!! dupa care...voi astupa multe chesti so fac cleen look si lasata jos rau !!!! ceau
|
Re: Masina mea : Opel Vectra...inceput tuning!!
In primul rand, schimba titlul topicului, scoate un "n" din "tunning"
In al doilea rand, unde ti-ai vopsit masina? Si eu am de facut ceva la Ford. |
conteaza....un t sau 2 x t...!!!! chiar neimportant! masina am vopsito la Jili dc ai auzit de el....in spate la piata Aurora are atelieru...!!! dc vrei...pot sa te pun in legatura cu el ! numa bine ceau
|
Quote:
|
dap...ce sati povestesc....:))) ceau bau
|
=))....auzi-l pe lau ...omu de legatura =)) ...nebun esti :))
alex..ar trebui sa facem cv poze cu trupa...ma risc si eu cu golfu...numa sa stiu ca ne strangem...ce zici:D? |
Alex, te-am vaz sambata noapte pe la Mall...Inghetam de frig ca nu oprea nici un taxi..:)) Frumos arata masina live :X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina....s-o alergi sanatos si la multi cai putere...;)..:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning