![]() |
Re: Cine ne lucra la masini?-evenimente placute si neplacute
Ce fel de rude? Ca asta inseamna ca ne inrudim si noi? :lol:
Si... da, reformularea e mai adecvata ;-) |
hai sa va spun yo o treaba....orice service trebuie sa aiba un tarif pt ora de lucru.......acuma noah....unele au preturi mai mici si altele mai mari......dar majoritatea lucreaza dupa normative de asigurari....care zic eu ca sunt ok.......iar unde lucrez eu e 35 RON/ora de lucru....deci nu-i scump
|
nu stiti un service unde monteaza cruise control ?
|
abstrakt, este cineva in timisoara care iti poate monta. Se ocupa el de montat, demontat volanul, vagcom. Intreb date de contact?
|
e vorba de danubius ?
|
service fiat in arad exista?
|
Este mult 500 euro pt : schimbat punte fata,spate, pus motor, instalatie electrica.
|
nu mi se pare mult. mai ales daca e lucrat calumea.
|
Alte pareri?
|
baaaaa :))
nu stiti nici un service unde se monteaza cruise control? sa dispuna si de interfata VAG. |
absstrakt man....tu mi-ai dat blitz-uri intr-o seara pe langa piatza Av.Iancu?
|
dada..erai cu mitsubishi alb. am vazut ca nu prea ai observat cine era :P
|
da man.....sorry.......data viitoare o sa stiu cine e ;)
|
Quote:
am mers intr-o seara sa spele masina de teren nu era nustiuce de murdara dar nici pe sosea nu am fost dupa ce a spalat jumatate din ea a zis ca tre sa platesc dublu ca e prea murdara parca daca era mai curatat imi dadeau bani inapoi ... adica daca e tarif de masina de teren si te duci cu ea de ce fac porcarii dinastea nici chitanta nu mi-a dat eu acolo nu ma mai duc niciodata si nu va recomand...poate si voi trebuie sa ajungeti sa platiti dublu din vreun motiv...:rolleyes2 |
iarna am o problema....nu stiu unde dracu sa imi spal masina...ziceti-mi o spalatorie in Arad unde sa aiba o hala inchisa ca nu vreau sa imi inghete toata caroseria.
In rest o spal la PIT in gradiste pe Petru Rares pe partea dreapta cum mergi spre Oradea. |
o duci la benzinarie la MOL pe Iuliu Maniu la spalatorie mecanica si ti-o usca cu aer cald :P
spalatorie inchisa este in vlaicu la benzinarie la Lukoil (peste drum de OMV)...ti-o baga in hala si o spala acolo (manual). |
Quote:
Imi pare rau ca ai patit asa, eu sunt client fidel si nam patit niciodata asa. Plus ca iarna, mio sterge in hala, sa nu inghete. Si imi face si factura la final de luna, cu toate spalarile. |
poate am eu fata de fraier, sau poate nesimtita aia de baba si-a permis fiind sambata seara
oricum, experienta nasoala |
salut la toti
stiţi cumva voi unde aş putea să imi schimb rulmentii spate la un opel vectra? vreau să stiu şi niste preţuri multumesc!!! |
voi unde v-ati pus gumele pe janta? sa nu le zgarie !! :))
si sa il poata pune chiar daca cauciucu e ranforsat.. |
eu mi le-am pus acolo vis a vis de generala 4, Brandt parca se cheama. Si miau zis baietii sa ma uit la jante inainte si dupa, ca sa nu avem probleme :)
|
salutare
atit la opel cit si la reno am montat/echilibrat anvelopele la ALMM ,in gradiste,pe dreapta cum mergi spre metro/praktiker. |
dezamagit de manopera si profesionalitatea "atelierului de rectificatori"
din parneava(cunoscatorii stiu despre ce vb) imi pare rau dar trebuie sa o spun din pacate nu cred ca se va schimba nimic ,atata timp cat altii inca accepta conceptia "lasa mah ca merge asa" si nu riposteaza (lipsa de profesionalitate fiind completata de neasumarea responsabilitatii) din punctul meu de vedere este o atitudine invechita si m-as bucura sa fie schimbata |
din pacate...ai sa rizi,dar nu ai sa vezi!!!!inca avem boala de buletin,scrie citet acolo: "ROMANIA"
|
2 Attachment(s)
Am si eu o problema. Ce ma sfatuiti sa fac, unde sa ma duc pt o solutie de specialitate?
Si acum povestea, pt cei care au rabdare sa citeasca: 1.Anul trecut masina avea suspensii sport si anv. 205/45R16 83H 2.In iarna am schimbat jentile cu altele care aveau cauciucuri de iarna. anv.175/65R14 78H 3. Acum vreo doua luni am schimbat suspensiile sport cu suspensii normale (din motive bine intemeiate, a fost o decizie foarte grea pe care a trebuit sa o iau). 4.Acum cateva zile am trecut iar la jenti, cauciucuri de vara (250/45R16 83H) 5.In urma acestei schimbari masina nu avea stabilitate pe sosea se plimba stanga dreapta, volanul idem. 6.Am fost cu ea sa reglez unghiul de fuga. 7.Am fost sa echilibrez rotile (+presiunea in roti este de 1.9 atm) 8.S-a simtit o schimbare majora dar la viteza de peste 60-70km/h pe drum cu denivelari (adica multe plombe pe sosea) masina se plimba iar stg.- dr., nu foarte tare, dar se simte. In rest pe drum bun e ok. 9.Am fost din nou sa verifice unghiul de fuga. A chemat si un mecanic. Au concluzionat ca masina nu are nici o hiba, nu are jocuri, directia e ok. Presupun (eu) ca problema vine de la jenti (defapt toate acestea se intampla datorita schimbarii suspensiilor cred). Sincer nu as vrea sa schimb jentile ca imi plac f mult. Exista posibilitatea sa schimb cauciucurile cu altele mai inguste, cobarand astfel garda un pic mai jos? Oricum daca asta ar fi solutia trebuie sa fiu sigura ca e corecta. Acestea sunt jentile cu pricina. / Poza cu jentile + cauciucurile de iarna. |
Eu zic ca ar trebui o verificare mai amanuntita la bucse si la flansele de la amortizor de pe spate.
|
Quote:
|
"Oalele" de la telescoape sint ok?La Opel asta e boala veche...Poate o bara intre ele ar ajuta,vb. cu Criss...
|
Quote:
|
e masina mica iar rotile sunt enorme. Daca spui ca mecanicul a zis ca e in regula, iti trebuie suspensia cu care prinzi leziuni la rinichi ca sa nu mai sara stanga dreapta sau alte jante mai micute
|
Quote:
1. Jentile astea de 205/45R16 cu suspensii sport pe masina sau 2. Suspensiile actuale (normale) dar sa renunt la jentile astea - sa pun altele de 14 de exemplu? Nu intra in discutie alte cauciucuri puse pe jentile de 16? sau alta solutie ? |
Ce inseamna jenti mari in cazul meu?
Latimea anvelopei (a benzii de rulare = 205) sau diametrul jantei (R = 16")? Care din cele doua ma fac sa ,,dansez'' (vorba lui criss:lol:) ? |
pfoaaai.. eu zic ca cel mai bine ar fi niste jenti+anvelope 205/55 R15. Tre sa facem rost de la cineva "imprumut" pt o ora si sa incercam cum se comporta
|
diametrul foarte mare, 15 sunt jante normale/mari pt o masina ca a ta, 17 mi se pare xxx
cel mai bine faci cum a zis brummy gasesti sa faci o proba cu jante mai mici pe suspensia normala |
acum tu faci ce vrei... dar cine te-a convins sa dai jos suspensia sport de pe masina? Faci downgrade? Toata lumea vrea ceva mai special!!! Mi se pare o chestie ciudata ca odata ce ai pus ceva performance sa revii la stock!!!! Pune innapoi suspensia sport pe masina si lasa jantele alea daca zici ca se comporta bine si gata... Lasa alte investitii ..jante pe 15, alte gume...etc
|
Quote:
Si acum mai stiu toate denivelarile (si gropile ) din oras. Atingeam de cel putin 20 de ori pe zi cu scutul in ele (si asta in treapta I), ca daca nu-l aveam probabil schimbam baia de cine stie cate ori pana acum. Ultima data mi-am dereglat si toba cand a iesit scutul pe sub masina. Noroc ca nu eram in viteza. A fost alegerea mea, buna rea, acum trebuie sa gasesc o solutie pt problema asta. |
pai stai ca nu inteleg... tu vrei si sa fie stabila si sa fie inalta si cu suspensie stock? acum nu crezi ca vrei prea mute? :)
|
solutia ta e, o suspensie sport reglabila care iti permite sa pastrezi chiar si garda la sol originala a masinii, si o si poti cobori cu pana la 12 cm ( de exemplu D2, dar nu cred ca fabrica pt. Tigra) Doar daca cauti de la alti producatori. Astfel, ar fi si inalta si rigida
|
o suspensie reglabila te ustura la buzunare:D
|
dar te tine pe sosea, fara sa fuga masina aiurea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning