![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
Quote:
ori cine poate cu tricou (ca am vazut amatori) ps GRATIAN - este vreo problema daca pe tricoul kre mi-l fac cu numele si categoria (freehand) - pun o poza cu masina cu care intru in concurs - ati zis sa nu fie pe siteuri sau mijloace media, dar cred ca pana atunci hotarati castigatorii |
Quote:
|
deci pana la urma cand se face intalnirea k am citit si nu zice nimeni nimik daca pe 1 .. sau pe 31 ..... si unde ne / va .. intalniti :D ...
|
toata lumea intreba daca participantii au intrare libera ....nu raspunde nimeni la intrebare ..?
|
nici eu nu inteleg dc se omite acest detaliu .... am mai intrebat mai demult si au mai intrebat si altii ...
dak nu platim as incerca sa ajung in fiecare zi, kiar sa va ajut dak pot ;) ; nam nimic impotriva sa platesc intrarea... dar dak o platesc probabil o sa vin doar intr-o zi si as vrea sa stiu, sa pot sa ma decid asupra zilei , sa fie cat mai multe persoane de p forum, sa n intalnim mai multi ... si cred k toata lumea ma aproba aici |
si eu astept raspuns...o legitimatie ceva :)
|
Quote:
|
eu o sa imi fac tricou....o sa imi scriu niku pe el..sigle cu 4t...si alte logouri..
|
multumiri tuturor care au venit sa ne organizam in vederea desfasurarii in conditii cat mai bune a partii de virtual-tuning, stand, panouri, etc
absolut toti care au venit primesc legitimatie de acces permanenta, revista, tricou, etc... |
Sa ne ziceti si noua ce ati stabilit mey :-)
Mai e putzin ! :peace: |
am stabilit ca pe virtual tuning nu exista interes si sprijin...
|
Nu e frumos. Dragi colegi, sunteti multi din bucuresti. Chiar nici unu nu s-a putut deplasa?
4tuning.ro a sprijinit ideea Vtuning inca de la inceput... daca ne-ar trata si pe noi la fel cu indiferenta de care ati dat dovada in cazul asta? |
Quote:
|
vineri am avut o zi de tot ***u' si nam putut sa ajung la unirea pana in 6 ... daca pot sa mai ajut cu ceva sunt dispus so fac cu placere ... just ask :)
|
eu am vrut sa trec... si sunt dispus sa ajut... dar am avut cursuri .. .si o sa am si saptamana viitoare...
|
Si eu as fi venit cu mare placere.Am mai fost si disponibil.Dar nu stiu cum de ma dus capu sa cred k era vorba de vineri 30 martie.Dak va mai intalniti si pot ajuta o sa vin
|
Dupa lupta multi viteji se arata ...
|
Ai dreptate tng.Dar .Asta e.Dak nu am fost atent.Crezi k imi era greu sa ma duc pana la uniri.Fac 20 de min pana akolo.Si as fi preferat sa ma duc decat sa stau degeaba akasa.
|
total de acord cu tine dar nam zis ca o sa fac o sa dreg ... chiar am avut o zi imposibila vineri :| ... iar daca mai au nevoie ma ofer sa ajut nu zic ca o sa ajut , si lupta inca nu sa dat ... mai sunt 5 zile in care putem da o mana de ajutor , netinand cont cele 4 zile de expozitie in care voi fi prezent
|
Moderatorule, muta tu posturile astea de AICI , AICI
|
tng ... gandestete k noi makr ne oferim acu ...
|
Eu voi fi acolo pana la capat, deci VTu' are sprijin 100 % din partea mea.
Gratzian, stii ca te poti baza :wink: |
DACA as fi stiut probabil ca veneam ! Dar cum Vineri am avut teste la school ( :lol: ) nu am stat mult pe forum. Imi pare rau, era o idee foarte buna !
|
tng asa e el, mai rau... :)
poate se strange cineva sa ajute pana la urma... sunt multe lucruri de facut... |
eu astept un pm sau un add la mess si sunt prezent si pt cel mai banal ajutor ;)
|
va reamintesc - pot veni oricand - tot ce va cer e sa ma contactati
-pm -ym : import_skillzzz -mob : 0723632054 (raspund 100% sigur pe mob) |
me 2... contacts : mess - la semnatura
tel. - 0726730245/0765485878 |
bah....mai simplu....nu stiu daca s'a mai postat pe alte topicuri...un nr de telefon la care pot fi ei contactati...nu sa ne sune tot ei pe noi...gratzian pune si tu un nr de tel...o sa incerc sa va ajut si eu, daca mai aveti nevoie.
|
pai din cate am inteles eu Gratzian a zis sa ne organizam noi... si asta ar fi o metoda de a ne gasi... uite daca nimeni nu preia initiatva de a organiza ceva, incerc eu... deci cei care doresc sa ajute propuneti data/ora/locatia pt a vedea ce putem face...
|
Sper doar sa nu se desfasoare marti seara intalnirea.Sau dimineata.Dimineata am ore iar marti seara trebuie sa trec pe la liceu pt k sunt implicat in organizarea unui concurs.Deci am putina stofa de organizator :lol:
Pana aku leam prelucrat fluturase si postere.Iar cand o sa fie concursul( unul de istorie intre liceu si doua scoli) am fost desemnat sa ii repartizez pe altii sa imparta fluturasele si niste feedbackuri.Scuzati de offtopicu asta dar a fost k sa vedeti ca, cat de cat le am cu astea.Sper sa stabiliti mai repede data de intalnire k sa imi fac programul in asa fel, k atunci sa fiu liber.;) |
cel; mai bine e sa ia cineva sefia intalnirii si sa zica - ziua, ora, si unde in salonul de tuning - nu e asa mai bine :P
|
Quote:
totusi - cred ca ar fi bine sa ne intalnim pe categorii - adek freehanderii au sb diferite de discutie comparandu-i cu vtunerii :twisted: |
dupa ce ca suntem putini tu vrei sa ii imparti si in grupuri....eu unu nu vreau sa discut cu numeni :p...fac eu si cu mine un grup?:p
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu maine ma duc sigur.Vreau sa dau o mana de ajutor pentru standul 'nostru'.
Iar daca nu mai e nevoie am niste prieteni intr-un club si ii ajut pe ei sa isi faca standul.Poate mai treceti si din voi maine pe acolo ;) vad k nimeni nu a mai organizat ceva. |
Quote:
|
Nu o sa ma duc doar sa ma uit dupa cai verzi pe pereti.Am vb cu un coleg care o sa fie maine acolo.Se intalneste cam tot clubul.Iar daca nu o sa fie nimeni de la virtual tuning o sa stau cu ei
|
Mi-am anuntat voluntariatul pe topicul dedicat echipei de sprijin. Daca totul e ok, ne organizam cu cap sa aranjam un stand care sa ne reprezinte cum trebuie ;)
In ceea ce priveste intalnirea generala VIRTUAL TUNING, as dori sa aflu mai multe detalii din partea organizatorilor. Se ocupa cineva din organizatori DIRECT de aceasta problema ? Daca nu, pot da o mana de ajutor privind temele de discutie si multe altele. Sunt sigur ca avem destul de multe sa ne spunem, intr-un cadru dedicat si relaxant ;) |
ar fi frumos sa se ocupe cineva in sf de asta... dar mai ales .. ar fi bine sa stabilim cand sa se tina intalnirea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning