Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/35130-nemultumiri-legatura-sala-sporturilor-hore-demian-cluj.html)

CJ-86-UHE 02-04-07 17:48

Re: nemultumiri in legatura cu sala sporturilor hore demian.....cluj

numai cine l-a facut stie pt ce e

bdmy_yard 02-04-07 21:26

topicul este pentru cei ce stiu ce se intampla cu cei ce sunt prinsi ca fac liniute si care vor sa se rezolve problema asta in care politia da puncte si amenzi tuturor participantilor la aceste evenimente stradale

CJ-86-UHE 03-04-07 00:13

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 829935)
topicul este pentru cei ce stiu ce se intampla cu cei ce sunt prinsi ca fac liniute si care vor sa se rezolve problema asta in care politia da puncte si amenzi tuturor participantilor la aceste evenimente stradale

fi cu totul in regula la masina, nu fa liniunte si nu cred ca o sa primesti puncte si amenda

DaNuTzU' 03-04-07 08:40

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 830259)
fi cu totul in regula la masina, nu fa liniunte si nu cred ca o sa primesti puncte si amenda

rectific !!!!
fi racer!!! dar fao cu cap! nu te da rotund la ss! pana nu am aparut noi(zik noi sa nu te simti prost,la ss nu am facut impresie niciodata!) generatia asta mecdonalds adica de vreun an doi de atunci s-a cam ***ut treaba! pt ca acum la majoritatea nu mai e vb de pasiune ci doar de "waw am masina tunata merg la ss sa ma vada pizdele..."

draculas 03-04-07 11:10

mda racer cu copturi modificate cu te miri ce , trist dar asta e situatia in marea majoritate a cazurilor de aceea militieni fac ce fac si din cauza pustilor dementi au de suferit si cei care baga bani in masini cu adevarat nu doar stikere cu nike si gauresc toba mica sa sune bine .

bzsa 03-04-07 12:02

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 830505)
rectific !!!!
fi racer!!! dar fao cu cap! nu te da rotund la ss! pana nu am aparut noi(zik noi sa nu te simti prost,la ss nu am facut impresie niciodata!) generatia asta mecdonalds adica de vreun an doi de atunci s-a cam ***ut treaba! pt ca acum la majoritatea nu mai e vb de pasiune ci doar de "waw am masina tunata merg la ss sa ma vada pizdele..."

adevarul adevarat faza ii ca masini tunate nu prea merg numa masini de firma pe care il rupe respectivu pe acolo sa iasa in evidenta ca doar firma are bani
ca ala care isi baga bani intr-o masina tre sa fie bou sa faca treaba asta

Paul_(NooB). 03-04-07 18:23

dic da cei aicea Dubai

bdmy_yard 03-04-07 18:41

bah io nam zis ca neaparat fac curse din placere sau asa sa se dea mari, ca totusi si din generatia asta care acuma o intrat pe strazi sunt si de astia care pun pasiune si modifica ce au sau ce isi permit.intradevar nus de acord cu astia cu masinile de firma da nu poti sai spui la om sa nu se dea ca vorba aia nu tui platesti masina da asai faza inca suntem in romania si asta se vede.:neutral:

bdmy_yard 03-04-07 18:42

sau vom intra pe strazi scuzati ma completez

bzsa 03-04-07 18:47

Quote:

Originally Posted by bdmy_yard (Post 831645)
bah io nam zis ca neaparat fac curse din placere sau asa sa se dea mari, ca totusi si din generatia asta care acuma o intrat pe strazi sunt si de astia care pun pasiune si modifica ce au sau ce isi permit.intradevar nus de acord cu astia cu masinile de firma da nu poti sai spui la om sa nu se dea ca vorba aia nu tui platesti masina da asai faza inca suntem in romania si asta se vede.:neutral:

asta e diferenta intre s.s si c.d ca daca mergi acolo iti duci masina cu rotile in brate acas

bdmy_yard 04-04-07 15:07

Pai De Ce Crezi Ca Acum Cateva Zile Am Zis Faza Aia Cu Bani De Amenzi Sa Mearga Acolo Si Sa Fie Cat Putin Refacut De Noi Astia Care Vrem Sa Ne Dam Si Asa Seara Sa Ne Putem Da In Pace Fara Sa Deranjam Pe Nime Nu
:?:

bdmy_yard 04-04-07 15:09

bine inteles daca sar putea rezolva chestia asta un pic si cu aia de la primarie ca alfel il face si nu ne alegem cu nimic

aldoadabass_wrs 05-04-07 00:31

baieti drag nu stiu...de ce dar voi aveti impresia ca veti fi lasati impace daca se repara cartodromul?????....ia mai ganditiva.......dak va mai aduceti aminte.....de...cata la ira.....unde era poligonul....nu prea bun asfaltul nici acol...inainte sa se faca piata.....dar nici acol nu am fo lasati impace de politie....atunci era mai usor.....dar de la 1 dec.......nu mai e asa....dak stiti ce zic....doar ca multi nici macar nu stiu despre ce e vorba.....in fine....
nu are rost.....nu avem cu cine sa cadem la pace.....nu exista pace intre noi.....si politie....stiti si voi....

aldoadabass_wrs 05-04-07 00:35

noi vom fii mereu fugari sau ne facem baieti cuminti...si ne inscriem in campionatul national........asta dack ai sponsori in spate........

bdmy_yard 08-04-07 21:41

te cred nu de alta da deja incepe sa fie mai nasol nu de alta da pana acuma eram prinsi ca facem curse dar de acuma suntem vanati deci acuma se va vedea care sunt adevarati pasionati de tuning si de curse nocturne:twisted:

smoke 16-04-07 15:22

adevaru ca nu-i pontu acolo cu cursele.. trebuia sa fie un loc de povesti pt pasionati... asa cei ce au si masina in care si-a bagat bani seriosi (care si mere si arata )se feresc de sala... dar asta e... degeaba se plange lumea ca vine politia... si asa mai departe.. ma mir ca nu vine si va astepta.. inainte sa va rupeti carutele in 2....

all the best from SmokeDesign, Smoke out

Blizz 17-04-07 12:45

CJRacer are si nu are dreptate aici ... Intr-adevar, se traieste intr-o lume aproape virtuala, si idealista.

Insa cu totii, indiferent de varsta, am trecut prin asta. Prin teribilism, prin ignorarea oricarui pericol, prin tinerete fara bani, unde o Dacie parcata in fata scarii echivala cu un Ferrari, etc.

Si, ca sa n-o lungesc, ceea ce se intampla nu e nici bun, si nici rau. Pur si simplu, e NORMAL, si nimeni si nimic n-o sa schimbe asta.

aldoadabass_wrs 20-04-07 11:09

adevarul e ca nu cu jigniri ajungi in fata.....si ce dak unii au dacii?? am avut si eu si nu mi e rusine......e placerea lor....sant ieftine, nu toti au banii nu toti baga mii de euro in evo si subaru.....sau stiu io......(era un exemplu)....mai ganditiva.....multi dintre voi ati fost la fel dar ati ajuns sus nu .......pana mea......nu mai vad pe nimeni dintr un mertzan ....nu?....interesant.......dar e o tara libera se zice...........in fine exagerarile nu le inghit nici eu..........nike.....shi plusuri la oglinda..........dar dak e placerea lor de ce nu.......

Toxic69 20-04-07 13:27

am o nelamurire... cartodromul si paduricea de langa e spatiu pubilic ?

Blizz 20-04-07 16:38

Quote:

Originally Posted by Toxic69 (Post 861828)
am o nelamurire... cartodromul si paduricea de langa e spatiu pubilic ?

Depinde in ce sens. E public, pt ca apartine primariei! :)

Dar in cartodrom si langa Sun poti conduce fara permis, ca sa exersezi. Bineinteles, dpdv legal. :)

Nu sunt sigur daca ai voie si vehicule neinmatriculate.

Toxic69 20-04-07 16:49

ideea e ca aseara pe la 11 m-au saltat jandarmii ca cica e privat bla bla bla si ca e interzis sa stai acolo dupa ora 22 bla bla... eram cu pretena mea si mai asteptam inca niste prieteni acolo sa mergem in faget la un gratar :twisted:

tekno 20-04-07 20:06

Quote:

Originally Posted by Toxic69 (Post 862199)
eram cu pretena mea si mai asteptam inca niste prieteni acolo sa mergem in faget la un gratar :twisted:

da da, lasa ca stiu yo ce gratar faceati :lol:

Toxic69 20-04-07 20:10

Quote:

Originally Posted by tekno (Post 862592)
da da, lasa ca stiu yo ce gratar faceati :lol:

:)) bah da serios.... eu locuiesc singur, nu se punea problema ca m-am dus acolo sa fac belele :twisted:

ZanDer 21-04-07 08:25

Quote:

Originally Posted by Toxic69 (Post 862603)
:)) bah da serios.... eu locuiesc singur, nu se punea problema ca m-am dus acolo sa fac belele :twisted:

defapt acuma vrei sa te dai mare ca locuiesjti singur :))))

aldoadabass_wrs 21-04-07 12:28

rog un operator sa inchida topicul......se cam deviaza de la subiect.....

ReLLaXX 21-04-07 22:19

Mda... Topicul e sensibil inutil. Inchis, se sterge in cateva zile.

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning