![]() |
de data asta ii cu masina personala!
|
noah...naspa cu masina personala. la cum arata cartodromu...nu stiu cine isi baga masina la rupt acolo.
|
eu imi bag dacia ca la 1 mil mi-o repar la loc :D si merita sa pierd vremea asa dupa sesiune :P
|
azi am fost la niste antrenamente in cartodrom si cu toate ca ii cam varza pe partea de masini daca mergi cu cap nu ii asa de nasol pt ca in multe viraje gropile te ajuta sa ataci corect viraju!
|
da, da, mai ales dupa linia drepta in curba paralel cu linia dreapta mare ai o groapa de vreo 20cm adancime si de 2x2metrii, aia te ajuta prici sa-ti smulgi vreo roata
astia care organizeaza ar fi trebuit sa mearga acuma sa toarne niste pietris cu umpic de ciment pe gropile mari, asa umpic macar sa le umple pana la jumatate daca nu chiar de tot oricum tare ma tem eu ca nu o sa fie zapada deloc...asa ca |
sunt de acord cu kent8. in groapa aia de 20x20 am dat si eu cu roata din spate la o abordare cu frana de mana si m-a intors 180 de grade, plus ca m-a si aruncat in bordura aia de la spatiul pt larcare laterala. cam naspa daca e pe tot cartodromul cu masina proprie...macar daca ar pune un pic de pietris in gropi...dar asa...pe sec, nasol
|
scuza-ma ca te deranjez...dar pot sa stiu si eu ce masina ai... :roll: vali_Cd...doar informativ...nu e nici o shusta sau ceva
|
dacie ma...ce intrebare stupida 8)
ah...so you like my signature? :eyebrow: |
orice masina ai avea dupa 2-3 ture cu frana de mana pe acolo sigur iti va bate ceva la masina
este langa rau niste pietris ar trebuii sa-l puna organizatorii pe drum pe , adica in gropi macar pe curbe ca o sa vina multi cu frana de mana si sa nu-si lase acolo rotile din spate oare se va putea concura cu 4x4? nu de alta da ma bate gandu :P |
Re:
Quote:
|
cine maaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRRRRRR :cry: :dizzy: :cry2: :cry2: :cry2:
|
Re:
Quote:
|
pentru sandrei: am un opel kadett in care tocmai am investit 1500 de euro pe langa pretul cu care am cumparat-o... si asta a fost doar vopseaua + tablaria...mai urmeaza sa investesc in elemente vizuale precum spoilere si caut niste jante pe 14. Din pacate motorul e de 1300 cmc pe carburator...
pt piry...daca erai destept vedeai pe posturile mele ca intr-o vreme cautam disperat motor de astra sau de gsi sau de kadett pe injectie...de unde ai tras tu concluzia ca am masina autohtona ca si restul dintre voi habar nu am...dar oricum bine ca ai incercat macar sa ghicesti culoarea e aurie, nui-ul a vazut masina prin iunie 2005 inainte sa plec din tara, din vedere ar trebui sa ma cunoasca...intr-adevar atunci masina era dezastru, dar acum arata zic eu f bine...o sa fac niste poze si ma voi prezenta si eu. |
si mai tekno, semnatura ta e statusul meu in engleza \"don't drive faster than your Angel can fly\"... :wink:
|
si eu am tot insistat sa puna ceva in gropile alea... da aici tekno are dreptate dupa 2 masini nu mai ii pietrisu in gropi ci pe langa.. si ii cam nasol pt uni, si inca ceva pt astia cu frana de mana.. nu uitattzi ca si frana de mana este o frana... si frana = timp mai slab!
|
sunt de acord si cu tekno si cu lancer da totusi la ce gropi is...
daca-r pune niste pietris cu umpic de ciment...sa le fixeze cat de cat sa tina in ziua aia, bine-ar fi |
mah nu gandesti umpic... la ce frig ii crezi ca se intareste cimentu???
si pe de alta parte cimentu ala costa! |
Re:
Quote:
|
am fost si eu de am testat teritoriu in seara asta...daca vedeti urme de cauciuc.... NU EU AM FOST 8)
|
am fost si eu noaptea asta
si am tras o concluzie.. mai bine sa nu ninga! |
Re:
Quote:
|
si poza era alb-negru.... :lol: lol am vizitat acelasi site :P
|
vali, era o gluma cu dacia, stiu de discutia dintre tine si nuiu cu motoru turbo.
careva....participa la cascadoria asta din cartodrom? |
ma io nu cred ca imi bag masina la rupt in cartodrom, dar as inchiria o masina pentru o zi...stie cineva de unde as putea sa fac asta si cam cat m-ar costa?
|
cam peste milion........sau pe acolo
|
cu 4x4 se poate???shi dak nu am carnet :D
|
cu 4x4 cred ca se va putea.........si anu trecut o fo un cheroke 4x4 4 litrii benzina
dar in ceea ce priveste permisu...............trebe neaparat |
nasol daca trebe carnet.totush...poate vin shi eu sa vad...trebe platita ceva taxa de inscriere?
|
aia nush...........da si io`s curios
|
Pt mai multe detalii 0745976875. Intrebatzi cum se face cu inscrierea shi dak trebe carnet.
|
Re:
Quote:
|
iar va certati mah?
de ce nu va limitati la subictul topicului??? :woowoo: |
ma da voiastia fara carnet(inclusiv eu) nu puteti intelege ca putem fi doar spectatori????????? 8) :roll: :ballbounc
|
spectatori putem fi..da nu e mai mishto sa fi shi participant??
|
fiat aia ce ai citat tu mai sus era de anu trecut! cu 200 de mi taxa
anu asta ii 500 si trebe carnet! |
de casca am facut rost...mai tre sa fac rost de carnet
|
si carnetu cu note nu e valabil 8)
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: noi astia fara carnet asta putem face :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :blahblah: :woowoo: :wave: :tetter: |
piry nu rade ca nici tu nu ai voie sa te dai ca nu ai permis de 1 an :lol:
|
acuma tre sai ai shi vechime...ce reguli dea pixu...ce e acolo vtm??dak nu ii pe drum public nu trebe permis :peace: :))))...oricum vin doar sa ma uit cum ishi strica altzii mashinile
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning