Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Dacia (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia.html)
-   -   Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta (https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/34968-jante-dacia-alea-alergau-batranii-coasta.html)

_DPG_ 12-04-07 09:09

Re: Jante de Dacia...de alea cu care alergau batranii pe coasta

1 Attachment(s)
De la vreun Renault mai vechi, dar nu stiu ce model.
Geantele mele.

SUPAPA_Jr 12-04-07 09:32

alte poze mai ai? :)

_DPG_ 12-04-07 09:46

2 Attachment(s)
Da, dar e nevoie de gume cu talon mic asa cum ai zis, ca freaca si e f cocotata :) Is super oricum.

**COSMIN** 12-04-07 09:49

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 845537)
Nu are rost sa iti explic pentru ca este complicat si imposibil de facut calumea fara mesteri si aparate specifice. Jantele defapt se dubleaza, nu se intorc pur si simplu, din 2 jante faci 1. Trebuie amandoua taiate, apoi sudate parti din prima si a doua janta, centrate, e f complicat. Cauta dupa cei care dubleaza jante de dacie, vor stii ei ce trebuie facut.

Nu vroiam sa fac eu jante intoarse...doar ca ma macina ceasta curiozitate...:oops: ...imi cer scuze dak am deranjat cu aceasta intrebare...si am mai citit pe net ca se mai fac jante intoarse intr-un fel...se preseaza la presiune...si dupa aceea se intaresc sudurile...:rolleyes2

_DPG_ 12-04-07 09:57

De fapt atelierele in care se lucra la dacii, la jante dublate s-au cam dus de rapa. Stiu asta de la cineva care alerga la raliuri mai demult si care stie tot ce misca in materie de modificat dacia si care-mi va modifica masina, odata ce vin niste fonduri. Asa ca mai bine cauti jante dublate direct asa cum am facut eu si nu-ti bati capul tu cu dublarea lor.

CocoT 28 12-04-07 10:00

Cu suspensia nu ai de gand sa faci nimik?.... Pt ca vad ca ai jante pe 15 ;)....

_DPG_ 12-04-07 10:03

O sa fie coborata, umflate aripile si vopsita odata ce vin banii pentru gume cu talon mic. Sper cat mai repede. Pana atunci am jantele de fabrica, alea pe 13, adica stau pe bara, jantele de 15 au stat pe masina 1 ora cat am facut o tura de oras cu ele, da frecau peste tot si le-am dat jossss.

horhe_18 25-04-07 15:11

mei ce cauciucuri merg pe jantele alea care le da sau le-a dat cocot 28 ca nu prea ma pricep merg cauciucuri normale de dacie dealea R13

ionut17 01-05-07 18:47

_DPG_ mai pune cateva poze cu jantele tale

_DPG_ 02-05-07 10:04

Le dau, nu mai modific Dacia, ma bag la altceva.
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...a_xx55735.html

SUPAPA_Jr 02-05-07 10:30

la ce te bagi? :D

_DPG_ 02-05-07 10:37

Alfa 33 1.7 16v:)

Ozzzy 02-05-07 23:03

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 880392)
Alfa 33 1.7 16v:)

diesel...?:)

_DPG_ 03-05-07 09:47

singurul lucru diesel pe care-l am sunt niste blugi. E Alfa 33 QV, bre. S-ar putea inchide si topicul, caci e offtopic de 2 pagini incoace.

VioLo69 03-05-07 12:34

Pt Cocot

Daca mai vinzi Jantele ale zimi si mie ca ma intereseaza dar sa nu aiba problemele din alea ca lasa aer sau la 60 km/ora imi sare roata.eu sunt din sibiu dar daca vrei sa le vinzi vin eu unde stai si le iau.gandestete daca le mai vinzi si anunta-ne si pe noi.si hotarastete cu pretul ala ca sa stiu pe la cat ma invart.

PS ce dim max de gume merg pe jantele ale albe

CocoT 28 10-05-07 00:18

Quote:

Originally Posted by VioLo69 (Post 882140)
Pt Cocot

Daca mai vinzi Jantele ale zimi si mie ca ma intereseaza dar sa nu aiba problemele din alea ca lasa aer sau la 60 km/ora imi sare roata.eu sunt din sibiu dar daca vrei sa le vinzi vin eu unde stai si le iau.gandestete daca le mai vinzi si anunta-ne si pe noi.si hotarastete cu pretul ala ca sa stiu pe la cat ma invart.

PS ce dim max de gume merg pe jantele ale albe

Sorry dar nu se mai vand!...;)

2fast_2furious 23-10-07 08:39

Avetzi idee unde as putea gasi si eu niste jenti in 3 prezoane....de dacie.....dar ceva mai special....ceva stil BBS....eu stiu.....

adi_adyta 06-12-07 10:38

as dori si eu niste jante si daca aveti si faruri angel. pt. daciuta mea.

daman 06-12-07 21:12

pe daciaclub era un tip care vinde jante gotti pt dacie.

Laur_Fgs 19-12-07 00:55

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 782231)
Deci, unde caut, unde gasesc, cate hartii sa am in portofel, pentru ca vreau sa cumpar niste jante ca si cele din poza.
Multumesc ptr orice reply ajutator.

am eu la fagaras 4 jenti cu cauciucuri fff bune daca mai este valabil auntul tau! daca vrei, mai vb pe messenger sau ceva ca aici nu stiu sa postez poze cu ele !aaa adresa de mail este [email protected]

cipoNCE 19-12-07 14:08

Quote:

Originally Posted by Laur_Fgs (Post 1252902)
am eu la fagaras 4 jenti cu cauciucuri fff bune daca mai este valabil auntul tau! daca vrei, mai vb pe messenger sau ceva ca aici nu stiu sa postez poze cu ele !aaa adresa de mail este [email protected]

pe mine m`ar interesa niste jante, dar cat vrei pe ele? eventual un schimb de jante + diferenta daca se poate?

ncs_balauru 06-01-08 01:33

10 Attachment(s)
am si eu 2 bucati de vanzare ca acestea de pe masina.

dmo.mihai 06-01-08 21:55

Quote:

Originally Posted by CocoT 28 (Post 807746)
NU.... Alea albe sunt la vanzare... la un pret de nimik :)...

le mai ai ? care e pretu?

ncs_balauru 09-01-08 22:20

rel la tel 0743795950 sau 0764898386 nu dau pret pe forum.

AG......RAK 17-04-08 13:58

SE mai gasesc asa ceva pe la noi ??????????????As vrea si eu Jante din astea??????????pls

darck_angel64 24-04-08 18:25

se mai gasesc jantele postate mai sus?

Madalin Zolti 25-04-08 19:41

pai tu aveai jantele fix ca ale lui lascu angel, si am inteles cand am vb noi 2 ca erai ff multumit de ele :)))

https://forum.4tuning.ro/customprofil...epic7782_3.gif

Madalin Zolti 25-04-08 19:59

Quote:

Originally Posted by _DPG_ (Post 783661)
Uitati si cazanelul pentru care vreau sa cumpar jantele respective si pe care-l vreau adus la un look cat mai aproape de Gordini, precum si poze cu carbul Weber dublu-corp care va fi montat pe motoras saptamana viitoare (acum e la curatat si bibilit). Gunoaiele alea de folii de pe luneta si autocolantele cu Kenwood si Michelin au venit cu masina, asa am luat-o si vor fi date jos cat de curand, inca n-am avut timp.

salut, carburator ca cel din pozele tale de la pagina2 am avt si eu montat pe un oltcit mai demult in teste.
face treaba buna
vezi ca kit de reparatie ptr el am gasit la Al Padrino in Bucuresti
bafta ;)

darck_angel64 29-04-08 19:25

Quote:

Originally Posted by Madalin Zolti (Post 1502802)
pai tu aveai jantele fix ca ale lui lascu angel, si am inteles cand am vb noi 2 ca erai ff multumit de ele :)))

https://forum.4tuning.ro/customprofil...epic7782_3.gif

am si sunt , era doar o intrebare pt cineva cu o dacie si nu are cont

furia_alba 13-05-08 22:35

sal....am si eu o dacie alba...si vreau sa vopsesc jantele albe si marginea neagra...ar da bine sau fac tiganeala?:D

Wlad 14-05-08 21:14

Quote:

Originally Posted by furia_alba (Post 1532466)
sal....am si eu o dacie alba...si vreau sa vopsesc jantele albe si marginea neagra...ar da bine sau fac tiganeala?:D

s-a produs o greseala :D trebuia sa scrie.: Dacie alba si vreau sa vopsesc jantele negre cu marginea alba :D ? pareri ,idei va rog:rolleyes2..

_DPG_ 14-05-08 23:17

1 Attachment(s)
Adica asa ca in poza? Asa arata Dacia mea inainte s-o vand. Aveam jante superbalon cu gume 185/60/r13.

Wlad 15-05-08 07:59

Da asa vreau sa le fac..ms ca ai pus poza si mi-am facut o idee cam cur ar arata ..
PS: era frumoasa masina ..:D..

Wlad 17-05-08 22:50

azi am vopsit si eu jantele...
cum pun niste poze?:oops:pls ajutati'ma:!:

Wlad 17-05-08 23:39

2 Attachment(s)
astea sunt jantele care vor fi montate curand..:lol: sunt proaspat vopite :D pareri?:shock:

furia_alba 17-05-08 23:54

frumusele;)

_DPG_ 18-05-08 01:40

Parerea mea este ca te-ai grabit cu vopsitul. Eu am slefuit la ele cu bormasina o zi intreaga pana au iesit p e r f e c t e, apoi grund, vopsea neagra si arginitiu pe margini, credeam ca se vede, nu aveam marginea alba ci argintie, asta cu ventilul si anvelopele date jos, am vopsit si pe interior, au iesit atat de beton de zici ca asa erau din fabrica. Nu sint intro stare prea buna jantele tale, da` vorba aia, din avion nu se vede :)

furia_alba 18-05-08 01:48

ai dreptate dpg....so cam grabit....si nici no fost prea atent la detalii....da pt o dacie veche merge....si nici no avut la dispozitie bormasina....o dat cu o perie...(is vecin cu el:D).....s de asta o iesit asa.....

Wlad 18-05-08 21:18

am slefuit la ele cu bormasina ..unde a mers..( ca peria era mica si nu ajungea in unele locuri..) si unde nu a ajuns bormasina am dat cu peria..ce era sa fac...am muncit la ele cate 2 3 ore pe zi ...o saptamana..iar in week-end le-am vopsit..:D

Wlad 19-05-08 10:03

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by furia_alba (Post 1539590)
ai dreptate dpg....so cam grabit....si nici no fost prea atent la detalii....da pt o dacie veche merge....si nici no avut la dispozitie bormasina....o dat cu o perie...(is vecin cu el:D).....s de asta o iesit asa.....

o saptamana zi de zi am tot exfoliat cate o bucatica...cate o bucatica...am indepartat rugina..ca sa nu se crape vopseaua..si sambata le-am vopsit..mi-a luat 6 ore..( spalat jante dupa ce le-am curatat..vopsit cateva straturi..lasat la uscat..) :D in poza a 2-a de vede ca sunt curatate jantele :D

All times are GMT +2. The time now is 19:16.

- Copyright 2026 4Tuning