![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
2 Attachment(s)
............:arrow:
P.S: Cipy te-am vazut acu 15 minute ai trecut pe la mine prin fata blocului :) |
2 Attachment(s)
Oo .. da
Toata Valcea e vecina cu mine ... si tu esti vecin cu mine :))) |
1 Attachment(s)
Focus & Corsa :) Big - Small:D :lol:
|
4 Attachment(s)
ce am reusit si eu sa fac cu telefonul meu :lol:
|
2 Attachment(s)
Ceva finutz pentru Cipy ;)) :D
|
1 Attachment(s)
.......................:arrow:
|
2 Attachment(s)
Am mai facut 2 wallpapere micute
|
1 Attachment(s)
Audi TT Need for Speed Style :D
Cine mai doreste wallpapere @`el va serveste :D |
Saptamana viitoare, 9.04.2007 - 15.04.2007 va avea loc o intalnire a membrilor Comunitatii Rm.Valcea.
Ca sa nu mai fie discutii ... propuneti voi ziua in care sa o facem :) Aveti timp de gandire pana sambata-duminica :) Vom face ca data trecuta .. ne intalnim la Sala Sporturilor apoi vedem. Oricum parcarea de la Polivalenta va fi libera |
Miercuri 11.04.2007, ora 13.00 are loc Intalnirea Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea in parcarea Stadionului Municipal, la Zavoi.
|
Locatia intalnirii de miercuri, ora 13.00 se muta la Sala Sporturilor urmand ca apoi sa ne deplasam pe dig la Maternitate :)
|
2 Attachment(s)
poza poza maimuta e pe tanc....si cristi_ctz in autobuz
|
vineri 13-04-2006 la ora 21:00 care vrea sa facem intalnire pe timp de noapte? mergem undeva mai retras....hai anuntati`va pls
|
29 Attachment(s)
Cateva poze .. o sa mai urmeze si altele ;) + filmuletul cu plecarea Passaturilor albastre :)
|
repet: care vine vineri seara ora 21:00 la o intalnire pe noapte?deocamdata sunt 2 masini si 3 pietoni
|
Vad ca nu a mai postat nimeni ce am hotarat!
Deci a ramas maine seara la maternitate, ora 21:00 Or sa fie in jur de 7masini |
4 Attachment(s)
Va prezentam cateva din intamplarile facute in aceasta seara :
Sunt 2 intreceri : Golf IV vs Corsa (2 variante) Golf IV(105cp) vs Vectra(150cp) si un filmulet cu Golfuletu` cum ia scartz cu a`ntaia si a 2 a :)))) Pacat k nu s`a filmat cand am facut frumos cu frana de mana(180 grade , drift , slalom si etc) .. mai sunt niste filmari la un baiat si sper k poate el a capturat chestiile astea .... deocamdata atat .. uitati de ce s`a`ntamplat la sfarsit ... k oricui i se poate`ntampla sa se rupa cablu de la frana de mana. Enjoy IT |
2 Attachment(s)
nite filmulete ce am filmat io.. ;).. nu a filamt nimeni p mine si caddy :(
|
4 Attachment(s)
si filmele inca odata :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Seamana cu kitu de la Zender http://www.zender-tuning.com/opel_co...g_deutsch.html Trafy nush ce vezi tu badaran .. poate doar numaru care am zis sa`l pastrez :) Mai multe detalii aici https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/20137-corsa-mea/page-8.html |
1 Attachment(s)
tu zici ca ii o copie dp modelul asta? Poi ie mult mai adevarat ca originalul (ie mai simplu si mai "finutz" cum spui tu)
imi place corsa aia argintie, ce nu imi place la ia, sunt evazarile de la aripi, care sunt patratoase, nu urmaresc linia rotii, iar rotiile vin mult prea in interior, zicea ca nu poate sa ii puna distantiere, dar nu stiu din ce cauza :???:, ca ar fi fost belea, in rest e ok mashinuta.. |
1 Attachment(s)
Cipy .. o sa incerc sa refac lucrarea ... si o fac fara numar .. atunci aveam probleme cu calcu si nu mia iesit bine. Nici culoarea nu am putut sa o scot :)
Aveai masina cam murdara :). Data viitoare sa vi si tu cu cea mai curata :D:D Pana maine sper sa reusesc sa o refac Acelasi spoiler pe Astra lui Oliver :) Avand masina mai curata am reusit sa scot o culoare destul de apropiata :) |
1 Attachment(s)
Evident, astazi am ceva de nu pot din prima.. Asta ie a doua incercare.. nu m-i la luat decat pe primul :evil:
|
1 Attachment(s)
Al doi-lea.. :evil:
|
Eu am vb cu Caddy si Trafy pe mess .. si am promis 12 Mai .... pica sambata ... facem inaugurarea la Corrado lui Geo
Voi ce ziceti ? Haideti sa planificam din timp ca sa stie lumea cum isi face programu V-ar conveni pe 12 Mai ..... sa ne adunam pe la 1-2 in parcare la Interex/Zavoi ? E sambata si nu o sa fie examene la Zavoi EDIT: pe 4 mai se mai alatura un sofer comunitatii:D ---> Conty |
Facem pana la urma intalnire 4Tuning Rm.Valcea, Sambata,12 Mai 2007, ora 13.00-14.00 in parcarea Salii Sporturilor, dupa care plecam in coloana in parcarea Stadionului Municipal(Zavoi), dupa care om vedea la fata locului ce mai facem?
Mai sunt 2 saptamani. Ziceti din timp ca sa organizam. Nu ca alta data. Sunteti PENTRU? Cine e de accord sa zica DA |
1 Attachment(s)
Uitati ce propunem noi: eu si Oliver
|
Vin si eu, iar ideea lu' trafy este chiar ok :mrgreen:
Ar fi bine sa veniti sa vedeti locatia la lumina zilei ;) In plus, este loc si de fotbal si gratar pe acolo prin zona.. Ramane sa ziceti ce ati hotarat. |
hop si eu :lol:
pe mine ma uitati ...? sunt mic nuh ? :lol: VIN si eu ;) 8) |
Cum sa te uitam pe tine :D
Oi fi si mic rau.. te asteptam la Polivalenta pe 12 Mai |
Eu,Trafy,Oliver,Geo, Gohan, Thex, Caddy(in principiu), Robbert,Gogu,baietii cu passatu albastru de data trecuta ;) Goe si cata;), cipy, Adytzu, TT(in principiu)
|
Aaronele lasa prezenta si vezi cum faci sa o asiguri pe a ta la Brezoi ;) ca avem nevoie de tine pe acolo
|
Quote:
De ce tocmai la Brezoi v-ati gasit si voi ? :( Sper ca prin vacanta sa o pot asigura .... Momentan sunt prins cu tezele |
Quote:
|
mereu am facut unde a vrut domnu aaronel... si de ce nu vrei sa vi? ca nu te mananca nimeni la brezoi...jessus...io continuui pt brezoi,...fuck the city ca n`avem loc
|
Quote:
|
Brezoi ! :2gun: ...si eu tot pt brezoi votez
@ronele... spunele si u ca iesi in oras si u mergi cu noi la brezoi :lol: :paper: :paper: |
Quote:
Acu ma bat la cap si cu ***urile astea de teze unice ..... maine pana la ora12 fac niste variante sa scap de ei ... la fel si marti. De ex ... daca ma suna si spune .. vino acasa ca nush cine a venit .. sau chestii din astea ? Din oras mai vin cum mai vin .. dar de la Brezoi ? :))) |
Vin cat e intalnirea in Valcea .. dupa care voi plecati la Brezoi si eu acasa :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning