Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/348801-night-racers-echipa.html)

GTI TURBO 13-12-12 14:31

Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA

Quote:

Originally Posted by ibiza_boy87 (Post 5283345)
puteam sa jur ca e al tau golful 4 cand l-am vazut parcat in fata blocului la tine ;)

cat despre incalzitul garajului eu zic ca ar fi deajuns o aeroterma pe gaz sau motorina (nu stiu cat e de mare garajul):rolleyes2

Al meu e pacatosul.........pacat de vremea asta ca nu prea apuc sa ma bucur de el anu asta.......dar lasa ca vine primavara.......in legatura cu garajul cred ca o soba mai maricica ar fi suficienta......doar sa tii focul aprins continuu:D......daca stiti careva ceva mare de incalzit eu si Alex asteptam OFERTE:P...........MULTUMIM

tavishor 13-12-12 18:10

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5279711)
Apropo ca uitasem.......imi prezint si eu masinuta......VW GOLF GTI 25 JAHRE .........1.8t 180 cp stock.....momentan nu se stie cati cp urmeaza un dynno cat de curand=))=))

Mandra rau masinutza ta :P

tavishor 13-12-12 18:17

5 Attachment(s)
Hai sa imi prezint si eu masina daca tot sunt membru :)) noul nr BH 85 TAV:-)

ibiza_boy87 13-12-12 18:20

Quote:

Originally Posted by tavishor (Post 5284163)

foarte misto golfu ... o tot vad prin oras ,sa o folosesti fara evenimente ;)
ps. nu aveai un golf 3 rosu gti inainte tot TAV?

18BSV 13-12-12 18:44

Misto golfu asta4,eram indragostit de aceste masini...

"Sefu de trib" GTI`u roshu .. n`are trb s plimba prin orash cu cnv langa el nush,l`am vazut pe langa peco petrom(N Jiga) in jurul orei 19:30,se opreste langa mine... se uita catre benzinarie.. vreau sa il salut.. dar numa la mn nu se uita :))...il iert.. parea cv interesant pt ei

ibiza_boy87 13-12-12 18:44

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5283928)
Al meu e pacatosul.........pacat de vremea asta ca nu prea apuc sa ma bucur de el anu asta.......dar lasa ca vine primavara.......in legatura cu garajul cred ca o soba mai maricica ar fi suficienta......doar sa tii focul aprins continuu:D......daca stiti careva ceva mare de incalzit eu si Alex asteptam OFERTE:P...........MULTUMIM

in legatura cu soba pt garaj ..am un amic care executa sobe la comanda de teracota cu picioare si suport (sa o poti muta )
telefon:0721922390 Didi
daca nu un butoi de ulei intors si o usita lateral ;)

GTI TURBO 13-12-12 20:19

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5284196)
Misto golfu asta4,eram indragostit de aceste masini...

"Sefu de trib" GTI`u roshu .. n`are trb s plimba prin orash cu cnv langa el nush,l`am vazut pe langa peco petrom(N Jiga) in jurul orei 19:30,se opreste langa mine... se uita catre benzinarie.. vreau sa il salut.. dar numa la mn nu se uita :))...il iert.. parea cv interesant pt ei

heyyy......nu ne cunoastem inca dar lasa ca vii sambata si ne vedem......

GTI TURBO 13-12-12 20:21

Quote:

Originally Posted by tavishor (Post 5284163)

Tavi nu necesita prezentari........a avut tot timpul masini frumoase....iar golful este intradevar o masina impecabila.....ai grija de el.......

tavishor 13-12-12 21:20

Quote:

Originally Posted by ibiza_boy87 (Post 5284168)
foarte misto golfu ... o tot vad prin oras ,sa o folosesti fara evenimente ;)
ps. nu aveai un golf 3 rosu gti inainte tot TAV?

ba da,aveam un golf 3 rosu tot 85 TAV:)

tavishor 13-12-12 21:23

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5284321)
Tavi nu necesita prezentari........a avut tot timpul masini frumoase....iar golful este intradevar o masina impecabila.....ai grija de el.......

Ho ho ho ce onorat ma simt:P....mersi mult CRD

LAV77 14-12-12 08:27

Ati adunat niste masini frumoase si cu c__e, un fel de vw club :lol: dar merge.

In alta ordine de idei, cluburile si asociatiile, sportive sau nu, in general se fac pentru "sprijinirea / promovarea" unei idei, a unei ramuri sportive, a unui hobby comun, etc.
Va doresc mult succes in ducerea la indeplinire a scopului propus.
Din amintiri va zic ca era odata aun club care a promovat tuningul auto oradean, sub toate formele sale, in toata tara (chiar si in Ungaria), si promova "virusul" si in randul tinerilor, avand o sectiune separata dedicata lor :rolleyes2 :rolleyes2. Asta asa ca-s mai batran, mi-a trecut vremea, si acum traiesc din amintiri :lol:

Sa fiti in primul rand prieteni, lasati orgoliile si interesele personale la o parte si totul va fi perfect.

Multa bafta!

GTI TURBO 14-12-12 14:20

Quote:

Originally Posted by LAV77 (Post 5284788)
Ati adunat niste masini frumoase si cu c__e, un fel de vw club :lol: dar merge.

In alta ordine de idei, cluburile si asociatiile, sportive sau nu, in general se fac pentru "sprijinirea / promovarea" unei idei, a unei ramuri sportive, a unui hobby comun, etc.
Va doresc mult succes in ducerea la indeplinire a scopului propus.
Din amintiri va zic ca era odata aun club care a promovat tuningul auto oradean, sub toate formele sale, in toata tara (chiar si in Ungaria), si promova "virusul" si in randul tinerilor, avand o sectiune separata dedicata lor :rolleyes2 :rolleyes2. Asta asa ca-s mai batran, mi-a trecut vremea, si acum traiesc din amintiri :lol:

Sa fiti in primul rand prieteni, lasati orgoliile si interesele personale la o parte si totul va fi perfect.

Multa bafta!

Multumim Laviniu......speram sa fie macar pe jumatate din ce a insemnat WSR candva........speram sa facem la fel deplasari in tara si nu numai......acum sa vedem cu timpul......suntem la inceput dar incet incet se face treaba........

Swamp Boy 14-12-12 15:02

Baieti...sa revin cu noutati :X ...
A plecat 3-aru :sad: si a venit 5-aru :oops:
Ce se aude de ziua de maine ?? iesim ???

GTI TURBO 14-12-12 15:55

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5285186)
Baieti...sa revin cu noutati :X ...
A plecat 3-aru :sad: si a venit 5-aru :oops:
Ce se aude de ziua de maine ?? iesim ???

DAAA......normal ca iesim ramane de vazut unde iesim:P........eu as zice ora 16:00 in parcare la LIDL........acolo putem face poze si zic eu e aproximativ mai aproape de centrul orasului......undeva unde sa fie mai aproape pentru toti restu......nr meu este 0743 83 61 06.......ma puteti suna si stabilim mai multe la telefon....

18BSV 14-12-12 20:19

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5285240)
16:00 in parcare la LIDL........

:(...Distractie placuta sa aveti.. faceti multe poze.. sa va vad si eo.. io p 4 tre s ajung la lucru asa ca nu ajung.. k la 3 am plekat de aks... :D have fun.

GTI TURBO 15-12-12 17:49

10 Attachment(s)
Azi pentru prima intalnire zic eu am fost putini dar.......urmatoarea daca vremea ne va permite sa speram ca vom fi mai multi.....multumiri d-lui MOGLY pt poze........:D

ibiza_boy87 15-12-12 18:05

ce sa mai zici ....;)categoria 150 hp+
sper sa apuc sa vin si eu la viitoarea intalnire :rolleyes2

Swamp Boy 15-12-12 20:52

5 m inute mai 5 minute de ajungea si eu mai repede :sad::sad::sad: next time :D

Bine k am ajuns la suc :D ( papuc)

GRIG700 15-12-12 21:00

:sad: eram si eu cu broscaiu meu pacolo.......:sad: ......:cry:

gti 4 ever 15-12-12 22:57

felicitari baietzi , vad ca avetzi ceva masini destul de serioase , am sa urmaresc cu interes ;)

18BSV 16-12-12 00:21

La lotus pana la urma? cum de nu la lidl?si eu am fost pe acolo ca acol lucrez... pe 4 am mers..si`mi pare rau ca nu am putut fi prezent,daca tot a fost vreme rea oleaka ploua cum de nu ati mers in subterana,pt k a fost full? abia am gasit si eu 1 loc.Frumos oricum pt prima intalnire.. :) sper sa apuc si eu cateodata.. sa fiu prezent.

GTI TURBO 16-12-12 12:32

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5286663)
5 m inute mai 5 minute de ajungea si eu mai repede :sad::sad::sad: next time :D

Bine k am ajuns la suc :D ( papuc)

Mda........asa e cu astia insurati.......lasa ca pana la urma de sub papuc o sa ajungi sub tren=))=))=))......lasa ca data viitoare speram sa fim mult mai multi:X........iar cu locul intalnirilor.......ieri nu aveam nici un loc in subteran....asa ca am facut cateva poze si am taiat o direct la un ceai......la vara va fi mai usor.........

Swamp Boy 16-12-12 20:23

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5287145)
Mda........asa e cu astia insurati.......lasa ca pana la urma de sub papuc o sa ajungi sub tren=))=))=))......lasa ca data viitoare speram sa fim mult mai multi:X........iar cu locul intalnirilor.......ieri nu aveam nici un loc in subteran....asa ca am facut cateva poze si am taiat o direct la un ceai......la vara va fi mai usor.........

pf ..vara :X la garaj chesti ..trestii...alta viata

simadela 16-12-12 22:27

2 Attachment(s)
Asa...ca prin minune am auzit ca as fii in grupul asta! fara a fi anuntata oficial si am primit si un tricou cu vreo 2 marimi mai mare decat ce port eu prin "intermediari". Am zis sa fiu si eu fairplay si sa imi prezint si eu masina.

simadela 16-12-12 22:29

Passat 1988 .
1.6 turbo disel
cu upgrade al tubinei GTB 2260 VK
filtru sport YED
jante OZ ultralegera 14 inch

GTI TURBO 16-12-12 22:53

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5287805)
pf ..vara :X la garaj chesti ..trestii...alta viata

Corect.....alta viata la vara.....

GTI TURBO 16-12-12 22:57

Quote:

Originally Posted by simadela (Post 5287933)
Asa...ca prin minune am auzit ca as fii in grupul asta! fara a fi anuntata oficial si am primit si un tricou cu vreo 2 marimi mai mare decat ce port eu prin "intermediari". Am zis sa fiu si eu fairplay si sa imi prezint si eu masina.

Asa ca prin minune ai intr-adevar un tricou si daca iti doresti poti deveni membru al clubului....iar in legatura cu masina...e BESTIALA.....E EXACT MASINA CARE TE CARACTERIZEAZA....TE DESCURCI FARA SERVO????

simadela. 16-12-12 23:18

hai sa nu ne asemanam cu anumite lucruri:Dnu am nici o masina pe numele meu. si am pus si eu ce am gasit pe aici. si apropo, data viitoare cand ai planuri de genu asta suna omu...ca nu iti da nimeni in cap daca dai un telefon :)) si apropooo :))) da ma descurc fara servo sunt sofer nu o pisi care nu stie sa vorbesca decat de posete si alte cele

GTI TURBO 17-12-12 01:07

Quote:

Originally Posted by simadela. (Post 5288004)
hai sa nu ne asemanam cu anumite lucruri:Dnu am nici o masina pe numele meu. si am pus si eu ce am gasit pe aici. si apropo, data viitoare cand ai planuri de genu asta suna omu...ca nu iti da nimeni in cap daca dai un telefon :)) si apropooo :))) da ma descurc fara servo sunt sofer nu o pisi care nu stie sa vorbesca decat de posete si alte cele

Deci........un nou membru al clubului este Adela Sim(service).........una dintre singurele mecanice din oras.....care in loc de posete si alte cele investeste banii in truse de scule:D.........:P BINE AI VENIT IN CLUB ADELUTZA.....

margineanu ovidiu 17-12-12 06:52

Iui ce rea e asta mica :-))))) 1.6td ce mi-as fi dorit si eu motorul ala cand aveam passat,o super masina :-)
p.s.bine ai venit pe forum :-)

ibiza_boy87 17-12-12 13:55

Quote:

Originally Posted by simadela (Post 5287933)

passatul Sim :D ,bun venit pe forum ,hai ca mai ai ce prezenta inca 8) (a3-u)

simadela. 17-12-12 17:48

ce A3? cine are A3?

HoricutzWSR 17-12-12 18:03

bine`ai venit pe forum, junior :*

Swamp Boy 17-12-12 18:18

Quote:

Originally Posted by simadela. (Post 5288720)
ce A3? cine are A3?

Modesto :D la Sc paraca e parcata alta masina :P

GTI TURBO 17-12-12 19:27

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5288752)
Modesto :D la Sc paraca e parcata alta masina :P

Deci va rog sa nu va mai legati de micuta noastra mecanica......momentan si a propus sa nu mearga la sala fiind cu bacu si alea alea si vrea sa faca muschi cu passatu' neavand servo....BINE AI VENIT IN CLUB PITICULE.........

kiro 17-12-12 23:13

3 Attachment(s)
salut ... ma numesc Laviniu is as vrea sa devin si io membru daca se poate .... am un fiat brava 14 12v

Flow_Flexatu 17-12-12 23:25

ft.tare :) bv baietii ...era si timpu :P eu fac parte dintr-un club deja (Night Team Racers ) dar sustin idea ...bafta ;) daca o sa fie posibil si nu o sa fie probleme ca fac parte deja dintr-un club,o sa vin si eu asa in vizita :D
Florin (Flx'u)
Opel Calibra SFI 150hp...

https://s12.postimage.org/pvc94qgod/DSC_1693.jpg
pic hosting
https://s7.postimage.org/455pwdmq3/DSC_1697.jpg
photo sharing sites
https://s12.postimage.org/3sgmf0jql/DSC_16951.jpg
image ru

hyp3rcrys 17-12-12 23:39

Salutare! sunt Cristi si imi prezint si eu masina e vb de un volvo s80 2.4t benzina de 200cp, e masina normala de strada fara nici o modoificare.
Dar in viitoru apropiat am in plan o masina de drift adica un urs pe care l-am achizitionat inclusiv motor de 3.5 gata modificat pt urs, punti fata spate cu discuri, jante si multe altele.
baieti sunt si eu interesat de garajul ala ca tot nu am unde sa mesteresc la ursache.
Sper ca ma primiti si pe mine in club.
sa auzim de bine baieti!
https://s7.postimage.org/ppxgy4w97/20121031_113324.jpg
image sharing
https://s14.postimage.org/inc90goe9/20121031_113426.jpg
host images
https://s9.postimage.org/cimhbbw1b/20121031_113357.jpg
online photo sharing
https://s8.postimage.org/6ipzzuvhx/DSC_0055.jpg
photo uploader
https://s9.postimage.org/vgfvtt3vz/DSC_0058.jpg
image
https://s7.postimage.org/jr1sbud6z/DSC_0065.jpg
photo sharing

18BSV 18-12-12 00:01

Oho.. se aduna lumea nu gluma :D
Bine Cristiii... bafra cu proiectu s n vdm si s n auzim cu bine!imi cam fac cu ochiu jantele tale Sharper de pe urs :))

GTI TURBO 18-12-12 00:24

Ce sa zic......eu zic ca poti adera la club linistit cu ursul......fara suparare dar volvo parerea mea e o masina strict de familie:P.......ideea e ca nu as vrea sa fim 300 de membrii iar la intalniri sa fin vesnic 5,6 masini........si daca e cu putinta sa incercam sa aderam la club cu o masina cat de cat mai iesita din tipar.........

All times are GMT +2. The time now is 14:42.

- Copyright 2026 4Tuning